PL BiH 2011/12
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: PL BiH 2011/12
Kazna za zrinjski presmjesna i jos jedan pokazatelj da je komitet za normalizaciju obicna snsd-hdz smijurija! 10.000 + 5 utakmica (sto ukupno izadje 15.000 KM a klub ce usparati isto toliko love za organizaciju tekmi) je tragi-komicno 

po tvojoj racunici na utakmicu zrinjskog dodje 1000 ljudi koji placaju kartu po 1 KMUPS je napisao/la:Kazna za zrinjski presmjesna i jos jedan pokazatelj da je komitet za normalizaciju obicna snsd-hdz smijurija! 10.000 + 5 utakmica (sto ukupno izadje 15.000 KM a klub ce usparati isto toliko love za organizaciju tekmi) je tragi-komicno

UPS gdje je mozak

gdje je tvoj, fakat ne znam
samo znam da travnik ima haman vecu posjetu od njih. sve je to na kraju dobro isplanirano
samo znam da travnik ima haman vecu posjetu od njih. sve je to na kraju dobro isplanirano
da mi je jednom dozivjet da ti argumentovano nesto kazes , pa i da imaju ko travnik posjetu opet ce zaraditi vise nego prema tvojoj racuniciUPS je napisao/la:gdje je tvoj, fakat ne znam
samo znam da travnik ima vecu posjetu od njih. sve je to na kraju dobro isplanirano

-
- Kontakt:
Cant wait for another "Nacionalni kljuc ,mora hrvatski predstavnik , Široki prvak " story

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Oh it's coming, prepare yourself, for the time for conspiracies, has come at last. 

...Život za Široki...
Nista od toga, kako stvari trenutno stoje Sarajevo jurisa ka tituli, a iza su Zeljo, Siroki, Borac. Svega ce biti do kraja.felix123 je napisao/la:Cant wait for another "Nacionalni kljuc ,mora hrvatski predstavnik , Široki prvak " story![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zar ne rade svi na tom da sarajevo maknu sa vrhaElegant je napisao/la:Nista od toga, kako stvari trenutno stoje Sarajevo jurisa ka tituli, a iza su Zeljo, Siroki, Borac. Svega ce biti do kraja.felix123 je napisao/la:Cant wait for another "Nacionalni kljuc ,mora hrvatski predstavnik , Široki prvak " story![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
svojski se trude...Kevin je napisao/la:zar ne rade svi na tom da sarajevo maknu sa vrhaElegant je napisao/la:Nista od toga, kako stvari trenutno stoje Sarajevo jurisa ka tituli, a iza su Zeljo, Siroki, Borac. Svega ce biti do kraja.felix123 je napisao/la:Cant wait for another "Nacionalni kljuc ,mora hrvatski predstavnik , Široki prvak " story![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sto je nesto los travnjak pod Bijelim Brijegom
...haman nisu zaljevali na vrijeme , pa je travnjak vise zut nego zelen

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma jace je sunce u mostaru a i skupa vodaSaltCityAttack je napisao/la:sto je nesto los travnjak pod Bijelim Brijegom...haman nisu zaljevali na vrijeme , pa je travnjak vise zut nego zelen

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka

E da se hoćemo ove Slavije riješit, ne bi mi ljepši dan svan'o...
- spielführer_21
- Kontakt:
Švicarci nas kopiraju! Mi od njih kantone, oni od nas nerede
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/cri ... jaca/65546" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/cri ... jaca/65546" onclick="window.open(this.href);return false;
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
sta imas protiv slavije?hamlet je napisao/la:
E da se hoćemo ove Slavije riješit, ne bi mi ljepši dan svan'o...

meni je super da glavni grad ima cetvrtinu premijerligasa, neka ih bude jos vise

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Daj, Slavija je najveće smeće u ligi, kakvi tamo seljaci dolaze na utakmice.Bilo mi jedno popodne dosadno i otišao sa Alipašinog gledat Čelika, to je, mislim da su oni miljama daleko od civilizacije, a u Sarajevu su.Njih ne treba računati, nek ispadnu i nikada se više ne vrate.Onaj marsh na drinu kad igrači izlaze i te nacionalističke smjernice, oni pojma nemaju gdje žive, seljaci nad seljacima.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ako ti je super tu gamad (ne znam kako da ih drugačije nazovem) imat u Premijer ligi, onda ostaje jedino ovo...tm84 je napisao/la: sta imas protiv slavije?![]()
meni je super da glavni grad ima cetvrtinu premijerligasa, neka ih bude jos vise

Sreca pa se ni na jednom stadionu to vise ne desava,pa je Slavija jedini problem.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- vidovitadjemila
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N" onclick="window.open(this.href);return false; ... 08696.html Pa zar kod nas ni 12 navijaca jednog malog kluba ne moze otici na gostovanje bez problema.Bili su i u Travniku i kod nas ih je raja bas docekala sa simpatijama i bilo ih je lijepo vidjeti kako njih tako malo daje veliku podrsku svoim klubu .Svim srcem i bez nacionalistickih skandiranja i ostalih primitivnih gluposti kakve skoro na svakoj tekmi mozes cuti od razlicitih grupa. E ako je ovo istina,a kod nas sve moras uzeti sa rezervom ,oni koji su ovo napravili su najvece kukavice i nikakvi ljudi i bas oni koje niko ne zeli vidjeti na stadionima.Pa kakav je to sklop mentalni da cekas navijace kluba koji u tako malom broju idu navijati za svoj klub stotine km .u nekoj vukojebini iza nekog tunela.Bravo glupani ko god da ste i za koji god klub ko bajagi navijate .Koje p i z d e....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ne mogu otvorit ovaj link, o čemu se radi?vidovitadjemila je napisao/la:http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N ... 08696.html Pa zar kod nas ni 12 navijaca jednog malog kluba ne moze otici na gostovanje bez problema.Bili su i u Travniku i kod nas ih je raja bas docekala sa simpatijama i bilo ih je lijepo vidjeti kako njih tako malo daje veliku podrsku svoim klubu .Svim srcem i bez nacionalistickih skandiranja i ostalih primitivnih gluposti kakve skoro na svakoj tekmi mozes cuti od razlicitih grupa. E ako je ovo istina,a kod nas sve moras uzeti sa rezervom ,oni koji su ovo napravili su najvece kukavice i nikakvi ljudi i bas oni koje niko ne zeli vidjeti na stadionima.Pa kakav je to sklop mentalni da cekas navijace kluba koji u tako malom broju idu navijati za svoj klub stotine km .u nekoj vukojebini iza nekog tunela.Bravo glupani ko god da ste i za koji god klub ko bajagi navijate .Koje p i z d e....
Čelik Zenica 1945
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
"I pored svega mi idemo na titulu"Kevin je napisao/la:zar ne rade svi na tom da sarajevo maknu sa vrhaElegant je napisao/la:Nista od toga, kako stvari trenutno stoje Sarajevo jurisa ka tituli, a iza su Zeljo, Siroki, Borac. Svega ce biti do kraja.felix123 je napisao/la:Cant wait for another "Nacionalni kljuc ,mora hrvatski predstavnik , Široki prvak " story![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.