1. HNL
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Realno Hajduk nije Europu ni zaslužio
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ja sam siguran da ce Lokomtiva u okrnjenom sastavu napravit bolji rezultat u Europi od Hajduka. Zato mi nece ni bit zao sta Lokomotiva ide u EL.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Mnogo dobra utakmica na Parku Mladezi. Steta pa pocinje vaterpolo Zvezda pa necu sagledati i drugo ali ocekujem da bude na nivou prvog.Pravi gradski derbi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U grob će me hajduk otjerati...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Hajduk smiješna ekipa, Europu nisu zaslužili, Lokosi, Rijeka i Split pružaju bolje partije
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ne igraju se 3 kola već 33. Al dobro, tvoje mišljenje.Sportfanatik je napisao/la:Hajduk smiješna ekipa, Europu nisu zaslužili, Lokosi, Rijeka i Split pružaju bolje partije
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Pogledaj dosadašnjih 30.kola, gledam ja često HNL, barem 2 utakmice po koludubrava je napisao/la:Ne igraju se 3 kola već 33. Al dobro, tvoje mišljenje.Sportfanatik je napisao/la:Hajduk smiješna ekipa, Europu nisu zaslužili, Lokosi, Rijeka i Split pružaju bolje partije
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Pogledao sam većinu hajdukovih utakmica, pa na osnovi toga i govorim. Znam i sam da su igrački (a i financijski) slabi još od početka sezone, ne letim ni ja visoko, ali nisu lošiji od Splita ni Rijeke, dajem obje ruke u vatru..Sportfanatik je napisao/la:Pogledaj dosadašnjih 30.kola, gledam ja često HNL, barem 2 utakmice po koludubrava je napisao/la:Ne igraju se 3 kola već 33. Al dobro, tvoje mišljenje.Sportfanatik je napisao/la:Hajduk smiješna ekipa, Europu nisu zaslužili, Lokosi, Rijeka i Split pružaju bolje partije
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ne znam baš, protiv Rijeke iz 3 utakmice imaju 1 bod, protiv Lokosa isto tako dok protiv Splita imaju 2 pobjede mada se Split digao na proljeće i tu je sigurno bolji
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Tako je, ali nisam mislio samo na međusobne utakmice već na cjelokupnu sezonu. hajduk je u zadnje tri tekme praktički pokvario sve što je gradio tijekom čitave sezone. Pogledaj recimo jedan Slaven, u proljetnom dijelu se pate, danas pobijedili nakon 150 dana i da nisu imali finu zaliha iz jesenskog dijela borili bi se za opstanak.. Oni su po meni najveće razočaranje lige. A ovakav hajduk nije razočarenje, nego je to realno stanje, na žalost. Naravno, to je sve do onih koji vode klub, prethodne uprave su od nekadašnjeg finog kluba napravili prčiju i trećerazreni klub s kojim se danas svatko može poigrati...Sportfanatik je napisao/la:Ne znam baš, protiv Rijeke iz 3 utakmice imaju 1 bod, protiv Lokosa isto tako dok protiv Splita imaju 2 pobjede mada se Split digao na proljeće i tu je sigurno bolji
Priznajem, teška srca, da je od ovih klubova samo Lokomotiva trenutno bolja od Hajduka.
Citam da je Bayern spreman da plati 6 miliona za Rebica.
OVe sezone sam od svih klubova u HNL-u gledao najvise upravo oba splitska kluba tako da sam se malo vise upoznao sa samim kvalitetom igraca koji su tu. Rebic sa svojih 20 godina moze da izraste u odlicnog ofanzivnog igraca ali da li je mozda previse da traze 6 za njega.
OVe sezone sam od svih klubova u HNL-u gledao najvise upravo oba splitska kluba tako da sam se malo vise upoznao sa samim kvalitetom igraca koji su tu. Rebic sa svojih 20 godina moze da izraste u odlicnog ofanzivnog igraca ali da li je mozda previse da traze 6 za njega.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nema tu istine oko Rebića. Da je 1 ili 2 miliona u pitanju okej, ali 6 je nemoguće.
Hajduk je u vječitim financijskim problemima. Meni se baš sviđa Split kao ekipa, ljudi pametnu ulažu u igrača i to se pomalo isplaćuje. Rijeka opet jaka radi Talijana. HNL je ove godine dosta jači nego prethodne s tim da je Dinamo malo opao no druge ekipe su se digli.
Hajduk je u vječitim financijskim problemima. Meni se baš sviđa Split kao ekipa, ljudi pametnu ulažu u igrača i to se pomalo isplaćuje. Rijeka opet jaka radi Talijana. HNL je ove godine dosta jači nego prethodne s tim da je Dinamo malo opao no druge ekipe su se digli.
Rebic je odlican igrac. Dobro, na stranu ovo sto novine pisu, ali iduce sezone ce vrijedit 6 milijuna...
Eksplozivan, ima dobar driblnig i jak sut. Steta sto ne zeli u Dinamo tj. sto ga Split sigurno nece dat' Dinamu. Pao bi ko kec na desetku.
Ovako ce se morat' zadovoljit nekim jakim inozemnim klubom
Eksplozivan, ima dobar driblnig i jak sut. Steta sto ne zeli u Dinamo tj. sto ga Split sigurno nece dat' Dinamu. Pao bi ko kec na desetku.
Ovako ce se morat' zadovoljit nekim jakim inozemnim klubom
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Split bi ga dao Dinamu, ali ne za male pare, jer znaju splitovci da bi ga Dinamo za sezonu prodao za jednu nulu vise. Dinamo je vec nudio 2 milijuna za njega, ali je to odbijeno. Pametno od njih, neka ga jos zadrze, siguran sam da se ni njemu nigdje ne zuri. Bas kao sto sam danas negdje procitao, nema pritiska, ne igra za reprezentaciju, novine ga ne maltretiraju, nitko ne govori da mora napraviti veliku karijeru, tako da on ne srlja kao recimo Radosevic koji je poletio u Napoli, pa ga danas ni na klupi nema. Njemu bi bilo najbolje da ostane jos minimalno 2-3 sezone u Splitu, jer se u Splitu dobro radi i sigurno da moze napredovati. To je klub koji ulaze i iduce sezone ce sigurno dobiti jos dobrih suigraca svoje klase. To bi bio veliki dobitak i za HNL, da Split zadrzi Rebica. Ja se nadam da on nece nigdje, jer je izgledno da Split ide u Europu, on bi im bio od velike koristi, a znaju i Zuzuli da mu ta Europa moze dodatno napucati cijenu, tako da ne vjerujem ni u kakav transfer, barem ne prije kraja kolovoza, a i to ako zabije par komada u Europi, pa mu skoci cijena. Mirisu Zuzuli tu dobre pare, nece on ispod 5 milijuna sigurno otici, a za dvije sezone ni ispod 10.
Signore,
samo da te malo ispravim u vezi Radoševića. Njega je Hajduk morao prodati da bi podmirio svoje tekuće obveze i zakašnjele plaće igračima, jer Napoli je odmah bio spreman platiti (i platili su) jedan dio transfera. Tu je bilo pitanje egzistencije kluba.
Ista stvar će se dogoditi ovo ljeto sa Maločom, Vukovićem, Limom i dr... Moguće je da više igrača ovo ljeto promijeni Hajduk nego Lokomotiva i da nas oni bolje predstave u Europi. Surova tužna hajdukova realnost.
samo da te malo ispravim u vezi Radoševića. Njega je Hajduk morao prodati da bi podmirio svoje tekuće obveze i zakašnjele plaće igračima, jer Napoli je odmah bio spreman platiti (i platili su) jedan dio transfera. Tu je bilo pitanje egzistencije kluba.
Ista stvar će se dogoditi ovo ljeto sa Maločom, Vukovićem, Limom i dr... Moguće je da više igrača ovo ljeto promijeni Hajduk nego Lokomotiva i da nas oni bolje predstave u Europi. Surova tužna hajdukova realnost.
Koliko iznosti taj dug Hajduka ???
Godinama prodaju svoje najbolje igrače i nikako izmiriti te famozne dugove.
Znam ja to, ali su mu valjda mogli naci neki klub gdje je manja konkurencija i gdje bi igrao, a ne Napoli koji se do nedavno za titulu borio.
Ne znaju ni oni sami koliko duguju.Neutral je napisao/la:Koliko iznosti taj dug Hajduka ???
Najgore od svega što su se svi preko Hajduka nahapali para i para. Kada se klub transformirao iz Udruge u dioničko društvo prije par godina bili su na pozitivnoj nuli. Bez dugovanja prema ikome. A onda su uspjeli u 3-4 godina stvoriti dug od cca 100 milijuna kuna
Ma nije njih zanimalo hoće li on igrati ili ne, već kad će pare leći i koliko para..Signore je napisao/la:Znam ja to, ali su mu valjda mogli naci neki klub gdje je manja konkurencija i gdje bi igrao, a ne Napoli koji se do nedavno za titulu borio.
I to stoji. Ali se onda vracamo opet na tezu da se on zaletio i potpisao. Znao je da nece igrati, nije morao da nije htio, iako je i to upitno s obzirom da su u Hrvatskoj manageri jedva vrsta podzemlja.
Jest, ali i klub ga je na neki način pritiskao s obzirom na stanje jer je i njima više u interesu da ode nego da ostane. A kad dodaš i menadžera dobiješ gotov posao. Osim toga, momka sa 18godina možeš vrlo lako zavesti i obećati mu brda i doline. I eto potpisa.Signore je napisao/la:I to stoji. Ali se onda vracamo opet na tezu da se on zaletio i potpisao. Znao je da nece igrati, nije morao da nije htio, iako je i to upitno s obzirom da su u Hrvatskoj manageri jedva vrsta podzemlja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.