Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moze i kod mene od Rz88 link probaj ponovo Alane neces se pokajati 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Dobra su oba goola samo je ovaj od Rz drama bas extra gool!alan_kardec je napisao/la:ne može da se otvori,ali ne vjerujem da je gol sa ovog videa bolji od ove golčine.
Sigurno se svi sjećate ovogahttp://www.youtube.com/watch?v=vZLhZbo_ ... re=related
mB!
Pitaš Fukaru kakvo je bilo gostovanje u Mostaru, a on će: " Ma gorilo brate, gorilo": 
Rz88 je napisao/la:Pitaš Fukaru kakvo je bilo gostovanje u Mostaru, a on će: " Ma gorilo brate, gorilo":
hhahahahaha.....ta ti je dobra...haha
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
slican je gol dao i novoselac kad smo igrali protiv holandije ja mislim...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- adnan_nanda
- Kontakt:
da upravu si i eto ti tog gola gore postavio je alan_kardecHARIS XXL je napisao/la:slican je gol dao i novoselac kad smo igrali protiv holandije ja mislim...
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Chuck Norisu treba 15 min da pregleda film od sat vremena.

Chuck Norris je dirao lava dok spava.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hahahahah ta ti je dobra.
Evo jedan stari.
Da je Bruce Williams glumio na Titaniku svi mi preživjeli jer bi ih on spasio.

Evo jedan stari.
Da je Bruce Williams glumio na Titaniku svi mi preživjeli jer bi ih on spasio.
- reds_forever
- Kontakt:
pitali paris hilton je li cula za svinjsku gripu,a ona rekla ja to ne jedem 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
To je ono isto kao što su pitali Tinu Ivanović da li zna šta je Bambus . Ona pitaje autora pjesme lol.
- alan_kardec
- Kontakt:
hahahahahareds_forever je napisao/la:pitali paris hilton je li cula za svinjsku gripu,a ona rekla ja to ne jedem
Nekom pametnijem odgovoru od nje se nisam ni nadao.Rz88 je napisao/la:To je ono isto kao što su pitali Tinu Ivanović da li zna šta je Bambus . Ona pitaje autora pjesme lol.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ali ja i dalje volim njene s... ehhe.
Ide ti čovjek šumom, ide, ide kad tamo cura 10 godina i plače. Kaže joj ovaj šta je bilo , što plačeš, a ona ubili mi majku, ubili mi oca, ubili mi brata i seku. i nastavi da plače, kad Čovjek poće da se skida i kaže : " E moja mala danas ti nije sretan dan"

Ide ti čovjek šumom, ide, ide kad tamo cura 10 godina i plače. Kaže joj ovaj šta je bilo , što plačeš, a ona ubili mi majku, ubili mi oca, ubili mi brata i seku. i nastavi da plače, kad Čovjek poće da se skida i kaže : " E moja mala danas ti nije sretan dan"
- alan_kardec
- Kontakt:
[quote="Rz88"]Ali ja i dalje volim njene s... ehhe. quote]
I JA.
Ko ono ne voli vjerovatno mu nije dobro.
Šalim se,svako ima svoj ukus.
I JA.
Ko ono ne voli vjerovatno mu nije dobro.
Šalim se,svako ima svoj ukus.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ljudi imam jedan problem s racunarom,pa ako bi neko mogao reci kako da ga popravim...Dakle,problem je u tome kad ubacim cd,cim ga pokrene,pc se ugasi,a ona lampica pored tipke za pokretanje racunara ostane da svijetli.
- lolo d pitar
- Kontakt:
nosi lagano u plus u skenderiju,ako si u sarajevu,ako ne,onda u neki provjeren servis,objasni proble,nije to puno para
- bistrikboy
- Kontakt:
sta li je to boze "analni otvor"
Bethovenov i chpenov fan
Ona je tako sexy
ali i tako glupa
Bethovenov i chpenov fan
Ona je tako sexy
ali i tako glupa
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- adnan_nanda
- Kontakt:
hahahaha oj boze koji pacijenti,taj prvi klip je najjaci joj oplako sam

ee raja imam, pitanje...gdje mogu skinuti mp3 muziku od V.I.P. a , THC a,..pls
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
- adnan_nanda
- Kontakt:
eto ti tu ima 5 pjesama od V.I.P-a a za THC neznam http://planetamuzike.com/HipHop.htmln4n3 je napisao/la:ee raja imam, pitanje...gdje mogu skinuti mp3 muziku od V.I.P. a , THC a,..pls
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, donCorleone1892, Faraon iz Visokog, Giuseppe1, Kaunas, Pensioner26, tuzlanskinacin, VensanKasel i 19 gostiju.