Nemoj vise, Pasha, blamiras se...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pa kad budeš navijao za Togo protiv svoje države, onda mi se javi.IgorBL je napisao/la:Naravno da je glupa. Isto tako je glupa prica da se ne moze navijati za klub iz nekog drugog grada i drzave.NeToBoLa je napisao/la: Izvini, ali ti je priča glupa.
Ima ljudi koji mogu. Vi koji ne mozete, ****.
pošto si mi ti reko, prestajem!YaSSaL je napisao/la:@inacefindecko
Nemoj vise, Pasha, blamiras se...
Objasnio čovjekmessilla je napisao/la:Ma stvarno mi nije jasno sto vam toliko smeta sto se neko zove navijacem , pa ja bih prvi bio na svakoj utakmici Sarajeva da se kod nas igra fudbal.
Zasto sebe nazivam navijacem ? Vrlo jednostavno, zato sto sam se sinoc tresao kao prut
tokom citavog meca (a nije mi bilo hladno , da se razumijemo) isto kao sto se vi tresete kad vas (nazovimo) klub igra neku vaznu utakmicu.
I ako vam smetaju navijaci sa podforum INO fudbal , nemate apsolutno nikakve potrebe da dolazite ovamo.
LBJ MVP je napisao/la: Objasnio čovjek![]()
P.S.Šta se ti koji qrac imaš trest oni moji imali 2 šuta prema golu tvojihJa sam se tresao ko Japan onda jbt
e jesam sinoc gledo jako tekmu u p.m. hahahhaha sve izbi nabi i barsino dodavanje u njhovom polju...messilla je napisao/la:Ma stvarno mi nije jasno sto vam toliko smeta sto se neko zove navijacem , pa ja bih prvi bio na svakoj utakmici Sarajeva da se kod nas igra fudbal.
Zasto sebe nazivam navijacem ? Vrlo jednostavno, zato sto sam se sinoc tresao kao prut
tokom citavog meca (a nije mi bilo hladno , da se razumijemo) isto kao sto se vi tresete kad vas (nazovimo) klub igra neku vaznu utakmicu.
I ako vam smetaju navijaci sa podforum INO fudbal , nemate apsolutno nikakve potrebe da dolazite ovamo.
Svakako, al' pazi Iniestu kako ga isprati sa osmijehom a ne sa kopačkom na ruci/koljenu..Omerbavarac je napisao/la:Samo je mene ova scena fascinirala.
Ima majstora i u ovom Realu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
ko ce m uzabraniti,i zasto bi kad je najbolji branic na svijetu(dokazo jos jednom)DANTES je napisao/la:naravno da slici po negativnim stvarima na veciti derbi. inace danas sam caletu pokazivao pepeov repertoar. on kaze da za 45 godina aktivnog pracenja fudbala nije vidio odvratnije bice. kaze treba mu zabraniti da uopste igra
pluton je napisao/la:ko ce m uzabraniti,i zasto bi kad je najbolji branic na svijetu(dokazo jos jednom)DANTES je napisao/la:naravno da slici po negativnim stvarima na veciti derbi. inace danas sam caletu pokazivao pepeov repertoar. on kaze da za 45 godina aktivnog pracenja fudbala nije vidio odvratnije bice. kaze treba mu zabraniti da uopste igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.