Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drop
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la drop » 09 mar 2010, 00:53

harishp je napisao/la:
drop je napisao/la:A da vi otvorite posebnu temu o Buriću,svakako o njemu pišete umjesto o Štiliću cija je tema.
Što se Semira tice,žao mi je što ce najvjerovatnije propasti tamo u Poljskoj (daleko od ociju selektora) jer je momak bio veliki talenat ali niko nije prepoznao njegov potencijal i kvalitet niti ga pogurao u karijeri :(
Celtic ga pratio ali odustao sto li.Nije bilo bas kao za Lovrena,Kalininica ili Mandjukica ni oni nisu nesto veliki prvotimci repke a valjda nisu i neki neki prevelik kvalitet.
Magao se on progurati preko reprezentacije da se to htjelo,ali nije...repka je najbolji moguci izlog.
Sjetimo se samo Kerkeza i Jakirevića , velikih ljubimaca Bake Sliškovića ili Ćirinog sina Ibricica koje tata Mikado gurao u izlog na svakoj mogucoj utakmici...ali nebitno sad.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 01:12

Nikakve logike u toj prici.Kerkez otisao u Rijeku a onda na Kipar.Jakirevic je bio vec u Bugarskoj i onda je vec bio kaparisan u Izrael tako da nikakvog hajra nisu imali od toga.Jos vise nahebali.
Za Ibricica o cemu ti i kakvoj prodaji,pa tip nece iz Hajduka ni puskom kad bi ga tjerali.
A imam osjecaj kad bi ga manje zvali u repku u bolji bi klub otisao.
Nikakve on koristi nema sto se prodaje tice i igre za repku.
A za tvoju malenkost vec je sest godina sto se tice mlade i seniorske repke u BIH.I tu je bilo jako puno tata osim Mikada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2010, 01:28

harishp je napisao/la:Nikakve logike u toj prici.Kerkez otisao u Rijeku a onda na Kipar.Jakirevic je bio vec u Bugarskoj i onda je vec bio kaparisan u Izrael tako da nikakvog hajra nisu imali od toga.Jos vise nahebali.
Za Ibricica o cemu ti i kakvoj prodaji,pa tip nece iz Hajduka ni puskom kad bi ga tjerali.
A imam osjecaj kad bi ga manje zvali u repku u bolji bi klub otisao.
Nikakve on koristi nema sto se prodaje tice i igre za repku.
A za tvoju malenkost vec je sest godina sto se tice mlade i seniorske repke u BIH.I tu je bilo jako puno tata osim Mikada.
Pa o tome ti i pišem.
POGREŠNI IGRACI SU FORSIRANI...ti igraci su letve koje niko od potencijalnih kupaca (a pratili su skauti našu reprezentaciju,siguran budi...što je i normalno) nije htio kupiti a bili su U IZLOGU...Baka je izlagao svoje pulene,a Mikado svog sina...i šta sad?' gdje su završili?? Nigdje :!: niko se nije zayebo pa da ih kupi.
Štiliću je takva šansa u startu bila uskracena...zvao je momka citave kvalifikacije da bi ga uredno slao na tribine...eto koliko mu je vjerovao,a ko fol ga zvao na okupljanja.
Dao mu puni minut vremena da se nametne protiv Omana :lol: :lol: trebao je za minut predriblati 10 omanaca i makazicama zabiti gol u rašlje da bi bar sljedecu utakmicu sjedio na klupi umjesto na tribinama.
Ma šta dalje da pricam :?:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 02:25

Stiliceva kurata sreca lezi u tome .......na... u..... pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.
Mada bolji mi je i on nego Mudonja koji jedino na toj poiziciji moze odigrati ono ko biva.
A za Mikadovog sina kako rece on je hem i Milkin,hem i Bracin i Sekin hem svaciji jer zna igrati.Ne brkaj pojmove.
I tebe smirivati prilikom tih igri,ono ko' kakva dobra doza :mrgreen:
P.S Mikadov sin odigra za desetku u Genku i to gdje.... na lijevom beku,Stilicu je to naucna fantastika e zato Stilu izbjegavaju u sirokom luku.Iako licno nemam protiv momka nista i vise bi volio da se pozove on nego onaj navedeni Mudonja.Ali ipak Ibro je za njega visa matematika i drugi svijet zbog poluvalentnosti koji navedeni nemaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2010, 03:11

harishp je napisao/la:Stiliceva kurata sreca lezi u tome .......na... u..... pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.
Mada bolji mi je i on nego Mudonja koji jedino na toj poiziciji moze odigrati ono ko biva.
A za Mikadovog sina kako rece on je hem i Milkin,hem i Bracin i Sekin hem svaciji jer zna igrati.Ne brkaj pojmove.
I tebe smirivati prilikom tih igri,ono ko' kakva dobra doza :mrgreen:
P.S Mikadov sin odigra za desetku u Genku i to gdje.... na lijevom beku,Stilicu je to naucna fantastika e zato Stilu izbjegavaju u sirokom luku.Iako licno nemam protiv momka nista i vise bi volio da se pozove on nego onaj navedeni Mudonja.Ali ipak Ibro je za njega visa matematika i drugi svijet zbog poluvalentnosti koji navedeni nemaju.
Vidio sam kako je Sin odigrao u Genku...direktni krivac za za onaj njihov prvi gol kad je ispao totalno,izgubio se ko zec u šumi (situacija kad se izgubio ko abdest i zaboravio covjeka na lijevoj strani koji je kasnije ubacio za 1-1).
Ista stvar i protiv Portugala...Sin gleda kako se Bruno uvaljuje i zabija nam gol,ne može maknuti gospodin.
Ista stvar i protiv Bugara...doduše prijateljska je bila,ali opet levat gubi loptu na lijevoj strani i ljudi nam zabijaju gol.
Okaci macku o rep da je ijednu utakmicu odigrao za 7 a kamoli za 10.
Braniš neodbranjivo...panj ostaje panj...ustvari da je išta vrijedio nebi i dan danas igrao za truhli Hajduk koji ne svom terenu ne može pobjediti nikad lošijeg Želju.
To za Štilića i kuratu srecu i pozicija i slicne gluposti ...svi ste ko papagaju ponavljali kako Miske i Pjanic ne mogu igrati zajedno,kako ni jedan drugog gušili...ustvari to je Mikado ponavljao a vi mu sljepo vjerovali,pa im Sušić nađe mjesto za obojicu u prvih 11 i to odmah ;)
Sin i polivalentnost :lol: :lol: grohotom se smijem :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 04:46

Uzalud ti trud tamburasu. ;)
Niti se pitam ja niti ti.
Tu su selektorcici koji ne citaju nasu glupost i ne zarezuju ni jedan posto sto se ti sekiras hoce li Ibri narasti cibuljica na lijevom ili desnom guzu.
Isto tako neznaju pozivni za Poljsku.Tako da ako Stilaga zdimi u Skotsku mozda ga pokupe zajedno sa Papcinom
Salu na stranu svako ima svoje ''pulene'' ali taj svako se ne pita.
Stili nije problem Ibricic vec Miske,Pjana itd koji igraju tu slicnu poziciju.Oni mogu igrati zajedno jer su ekstra klasa ali nemoze svako biti ekstra ni jedan Brazil nema svih 11 ekstra klasa negdje mora zaskripati a kamoli kod nas.
Trebalo bi biti mjesta i za njega ali gdje.Malo realnosti nebi bilo na odmet. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 apr 2010, 21:00

Stilic pogodio za Lech

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 apr 2010, 21:14

Evo vam pogodak stilica pa nek ga neko postavi na Youtube.

Kod: Označi sve

http://www.2shared.com/file/12418971/5e1d4d55/Lech-Legia_W_1-0_Stilic.html
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 apr 2010, 21:22

[youtube][/youtube]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2010, 21:33

Da li je Burić branio ?

Strašan gol Semira ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2010, 21:37

Kako samo lijep gol. I ovaj momak se polako vraca u formu iz proslih sezone u kojima je nemilice zabijao i asistirao.
Kakve samo izvodjace prekida imamo :o :o :o
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 apr 2010, 21:38

admin je napisao/la:[youtube][/youtube]

:o svaka čast štili
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2010, 21:40

Neutral je napisao/la:Da li je Burić branio ?

Strašan gol Semira ;)
Ja ko ce drugi braniti. :roll: Jasta je nego branio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 apr 2010, 21:40

1921 je napisao/la:ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 apr 2010, 21:40

Dobar gol Stilica. One su ga povrede bile bacile unazad, ali mislim da on dolazi sebi. Sljedece sezone ce biti stari i bolji. Taj igrac ce jos imati jednu sjajnu karijeru. Sto se tice izvodjenja slobodnih, Miske, Salihovic, Pjanic pa Stila. Kako god bar je uvjek jedan od njih u dobroj formi za gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2010, 21:42

harishp je napisao/la:

Strašan gol Semira ;)

Bolji i od Kenana i od Asmira svakako ;)

Stoke-a i kako se u Kene zove klub bi bili deklasirani od Lecha. No , ipak u našoj repki ne mogu igrati odnosno braniti određeni golmani, ili ti igrači. Nema veze, ne želim ulaziti u dalju raspravu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2010, 21:43

Neutral je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Strašan gol Semira ;)

Stoke-a i kako se u Kene zove klub bi bili deklasirani od Lecha. No , ipak u našoj repki ne mogu igrati odnosno braniti određeni golmani, ili ti igrači. Nema veze, ne želim ulaziti u dalju raspravu.
To ti ozbiljno? Ovaj Lech ne bi imo sanse protiv Stokea. O ovim turcima necu nista rec, jer pojma nemam kakva je ekipa. A Buric treba bit treci golman, ali nista vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 apr 2010, 21:48

Neutral je napisao/la:

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA jao majko mila. Hvala ti jarane, nisam se vako nasmijao ima dugo vremena. Preporucujem da pocnes pratit fudbal.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2010, 21:50

Da, naravno da mislim da je bolji Jasmin od oba ova spomenuta golmana. Drugi golman Stoke ispred njega Lol. :lol:

@ bosanac723

Idi liječi se , okej ;)

Ti meni da kažeš šta ću raditi, idi gledaj svoje stvari.

Mogao je na golu biti nakav Supić, a nije recimo Ramović ili Burić.

End of discussion . Vidim , odmah neki smijeh, no ne vidim kontra-činjenice. Šta ćeš, koliko sam debila ovdje na forumu ima. Nevjerovatno. :D
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 03 apr 2010, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 apr 2010, 21:54

bosanac723 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA jao majko mila. Hvala ti jarane, nisam se vako nasmijao ima dugo vremena. Preporucujem da pocnes pratit fudbal.
Takodze ja tebi preporucujem...
Buric je trenutno broj 1 na balkanu a ne samo u BIH to dobro zapamti , 16 utakmica u nizu je na golu nijedan poraz Leha , takodze samo 6 primljnih golova u tih 16 utakmica i to pola sa penala ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 03 apr 2010, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.