Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

el-fighter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la el-fighter » 04 maj 2009, 23:47

Mlad je Džeko. Napredovat će on. Još samo da nauči pucat penale pa da bude prvi strijelac lige.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 maj 2009, 01:03

Svaka cast Edinu, ali sto se tiche penala, ja mislim da ih Graffite izvodi sasvim korektno , tako da ne vidim razloga zasto bi Edin preuzeo tu odgovornost. Naravno svima nama bi bilo drago kada bi Edin izvodio penale, ali kao sto rekoh, u Vfl ima makar 2-3 igraca koja to zasad bolje rade, a iako ode u nekog giganta, tesko da ce dobiti priliku za izvodjenje penala. Nijedan fudbaler nije savrsen, a svejedno Edin ima mnogo kvaliteta, i neka se on fokusira na unapredjivanje istih.
Zadnja izmjena: Genghis, dana/u 05 apr 2012, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 maj 2009, 02:23

Odakle je Dzeko dobio nadimak "bosanski dijamant"? :?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 maj 2009, 02:24

Od Marjana ja mislim, on ga je uvijek tako nazivao, i eto ostalo tako.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 maj 2009, 02:46

Rz88 je napisao/la:Od Marjana ja mislim, on ga je uvijek tako nazivao, i eto ostalo tako.
Marjan ga je prvi put tako nazvao u jedan intervju prije utakmice protiv Belgije u Genku medutim ja tada nisam svatio zasto ga tako zove. Marjan ne poznaje Dzeku vec duze vrijeme.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 05 maj 2009, 19:20

Bosanskohercegovački reprezentativac i brazilski majstor suparničkog kaznenog prostora postigli su ove sezone zajedno 42 pogotka. Najbolji strijelac njemačke Bundeslige Grafite iza sebe ima 23 prvenstvena mata, a drugoplasirani Džeko četiri pogotka manje (jednako toliko imaju i Stuttgartov Gomez i Bayerov Helmes).

Pucačkom rapsodijom Wolfsburgov je dvojac prestigao učinak Werderovih napadača Ivana Klasnića i Ailtona iz šampionske sezone 2003/04 kada su napadači bremenskoga kluba zajedno postigli 41 gol u Bundesligi.

Ipak, njihov učinak ne predstavlja apsolutni rekord u njemačkoj Bundesligi. On je vlasništvo dvojca njemačkih prvaka iz sezona 1971/72 i 1972/73, kada su Gerd Müller i Uli Höneß postigli 53 pogotka za svoju momčad u svakoj od spomenutih sezona. Podsjetimo, sam Müller postigao ih je 40 natjecateljske godine 1971/72, što je i danas apsolutni rekord njemačkog prvenstva.

Impresivni su u još jednoj Bayernovoj šampionskoj sezoni bili Karl-Heinz Rummenigge i Paul Breitner. Te 1980/81 postigli su 46 golova, najviše u posljednjih 28 sezona. Džeko i Grafite opasno im prijete...
SAMO ŽELJO

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 maj 2009, 23:09

Marjan je legenda. Onakve komentatorske sposobnosti ima samo još Baha ( Sabahudin Topalbećirević ). To su pravi komentatori, a ne kao oni sa BHT.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 maj 2009, 23:19

el-fighter je napisao/la:Marjan je legenda. Onakve komentatorske sposobnosti ima samo još Baha ( Sabahudin Topalbećirević ). To su pravi komentatori, a ne kao oni sa BHT.
Dakle evo malo offtopica:
Sto se tice komentatora, Baha je imao taj komentatorski "duh", znao je napraviti atmosferu, ali istina imao je mnogo fula sa podacima. Sada pored naravno Marijana, pocinju polako da mi se svidjaju i neki drugi komentatori. Izgleda da kako smo svi navikali Marijana, da su se i ostali upitali, pa cekaj mogli smo se i mi PONEKAD spremiti za neku utakmicu a ne ala Vugdalic, nemam nista protiv njeg ali nespremnijeg komentatora zaista nisam vidio...
Sto se tiche ovih sa BHT-a Spaho mi se od trenutnih najvishe svidja, a Ahmetovic se iz utakmice u utakmicu mnogo popravlja, ima par bisera kojim se mozes smijati nekoliko minuta hehe, bacio se na Marijana kralja. Recimo Igor me onako nervira, covjek ima zaista previshe omaski, ali eto...
A sto se tiche Dzeke dijamanta, i ja mislim da je Marijan "uveo" taj termin, isto kao i Zmajeve...Neki ovdje govore zmajevi, lavovi su prolazni a ljiljani su vjecni, pa dobro slozio bi se donekle, ali ipak mnogi timovi imaju vishe od jednog nadimka pa zasto ne i mi ;)

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 05 maj 2009, 23:26

Tema... ;)
AMAR OSIM!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 maj 2009, 23:40

csh je napisao/la:Tema... ;)
Sorry, malo se istina skrenulo sa teme, ma sta da se doda za Dzeku svi smo zakljucili da je covjek buduca legenda tako da tema moze na lock (sala mala ;))

stampy

Post Postao/la stampy » 06 maj 2009, 00:01

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 08 feb 2010, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 06 maj 2009, 00:10

stampy je napisao/la:Možda može Džeko nagovoriti ovog Grafite-a da zaigra za BiH, ionako ga oni iz Brazila ne zovu...
Prvo malo je glup prijedlog,a drugo Grafite je već odigrao jednu utakmicu za Brazil u kojoj je ujedno dao gol.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 06 maj 2009, 00:18

Rz88 je napisao/la:Šteta što ne zna penale pucati onda bi bio najbolji strijelac Bundeslige. Barbarez jednom bio sa ebbe Sandom sada bi to mogao biti Ibišević da se nije ozljedio ali i Džeko da nije promašio onaj jedan penal sječam se ko da je jučer bilo igrali su neriješeno mislim i on fula po sredini jedva lopta dođe. jedini napadač što puca u golmana hehe ali golmani se bacaju pa odlična taktika. Nadam se samo da će još napredoavti.

Edin don't stop. Make us proud.
uh al se ti isprica neistine jebote,pa ako se sjecas ko da je jucer bilo kako onda neznas da je Wolfsburg tada pobjedio i da Dzeko nije pucao po sredini vec u lijevu stranu i odbranio mu je Rosenthal (napadac) penal jer je njihov golman dobio crveni karton,Dzeko je opucao odlicno al se Rosenthal slucajno bacio u stranu i odbranio mu hehe,ali nije strasno samo se ubuduce malo raspitaj prije nego sto pises
Tracy McGrady!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 maj 2009, 12:28

ode im magat u schalke vodi grafitea sa sobom taman bolje za dzeko nece mu imati ko smetati a miske ce ponovo moci pucati penale
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 maj 2009, 14:35

FK Sarajevo je napisao/la:ode im magat u schalke vodi grafitea sa sobom taman bolje za dzeko nece mu imati ko smetati a miske ce ponovo moci pucati penale
Samo me interesuje ko ce biti novi trener,nece valjda Klinsmana dovest. :shock:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 maj 2009, 15:24

Rajkard je prvi nalisti Wolfa :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 maj 2009, 17:01

Ponos Torina je napisao/la:Rajkard je prvi nalisti Wolfa :mrgreen: :mrgreen:
Nema od tog nista. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 06 maj 2009, 19:44

Ja lično bih se razočarao kad bi Džeko u Schalke sa Magathom otišao.Ako Wolfsburg osvoji prvenstvo ne vidim razloga zašto bi išao osim ako se radi o nekom klubu svjetskog kalibra.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 06 maj 2009, 19:47

ra1981 je napisao/la:Ja lično bih se razočarao kad bi Džeko u Schalke sa Magathom otišao.Ako Wolfsburg osvoji prvenstvo ne vidim razloga zašto bi išao osim ako se radi o nekom klubu svjetskog kalibra.
ma nek ide u pm ako ode u schalke......

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 06 maj 2009, 20:08

ra1981 je napisao/la:Ja lično bih se razočarao kad bi Džeko u Schalke sa Magathom otišao.Ako Wolfsburg osvoji prvenstvo ne vidim razloga zašto bi išao osim ako se radi o nekom klubu svjetskog kalibra.
to je isto kao da predje sa konja na konja jer schalke nije nista bolji od wolfa odn.trenutno je gori nek on predje sa konja na lamborghinia u engleskoj pa bilo kojeg od ona 4 glavna. 8-)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.