****: Davis agrees to deal with Knicks
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... ith-knicks" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Hocemo opkladu?Raul_64 je napisao/la:14. na zapadu.edo3majka je napisao/la:jao Ricky Rubio ce sve iznenaditi ove sezone a ova Minnesota ce biti veoma visoko plasirana siguran sam.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Samo reci..edo3majka je napisao/la:Hocemo opkladu?Raul_64 je napisao/la:14. na zapadu.edo3majka je napisao/la:jao Ricky Rubio ce sve iznenaditi ove sezone a ova Minnesota ce biti veoma visoko plasirana siguran sam.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Eto ja kazem da ce u Play Off, reci ulog?
playoffedo3majka je napisao/la:Eto ja kazem da ce u Play Off, reci ulog?
može..ulog?
il mi posalji žiro račun na pp,il zabrana postiranja u roku od mjesec dana..
il si odrezi jaja aka Admir
il?
offtopick,mali..
Biramo signature jedan drugom da drzimo citavu sezonu?Raul_64 je napisao/la:playoffedo3majka je napisao/la:Eto ja kazem da ce u Play Off, reci ulog?to easy..
može..ulog?
il?
offtopick,mali..
oK..edo3majka je napisao/la:Biramo signature jedan drugom da drzimo citavu sezonu?Raul_64 je napisao/la:playoffedo3majka je napisao/la:Eto ja kazem da ce u Play Off, reci ulog?to easy..
može..ulog?
il?
offtopick,mali..
znaci negdje od februara vec
The Pacers have acquired 6-9, 225-pound forward Lou Amundson from the Golden State Warriors in exchange for guard Brandon Rush
nema potpisa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kenyon Martin bi mogao dobiti dozvolu od svog kluba u Kini da se vrati u NBA ubrzo....On je UFA i cini se da ga Denver ne zeli nazad....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jednostavno su pretrpani na Rushovoj poziciji bili... Falio im je peti visoki igrac...Admir_Sa je napisao/la:The Pacers have acquired 6-9, 225-pound forward Lou Amundson from the Golden State Warriors in exchange for guard Brandon Rush
Al ovaj Amundson je flop zivi, dovoljan je jedan u vidu FosteraNEZALAGANJE je napisao/la:Jednostavno su pretrpani na Rushovoj poziciji bili... Falio im je peti visoki igrac...Admir_Sa je napisao/la:The Pacers have acquired 6-9, 225-pound forward Lou Amundson from the Golden State Warriors in exchange for guard Brandon Rush
nema potpisa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al ovaj Amundson je flop zivi, dovoljan je jedan u vidu FosteraNEZALAGANJE je napisao/la: Jednostavno su pretrpani na Rushovoj poziciji bili... Falio im je peti visoki igrac...
Vrlo je aktivan i energican Amundson i moze pomoci ako se neko povrijedi,tako da je dobra garancija....Sto se tice Fostera,mislim da bi svaka ekipa koja zeli ici na titulu bez razmisljanja uzela takvog igraca...Covjek suti i radi svoj posao,uglavnom onaj njegov prljavi dio koji rijetko ko zeli da radi,a toliko je potreban...
Vrlo je aktivan i energican Amundson i moze pomoci ako se neko povrijedi,tako da je dobra garancija....Sto se tice Fostera,mislim da bi svaka ekipa koja zeli ici na titulu bez razmisljanja uzela takvog igraca...Covjek suti i radi svoj posao,uglavnom onaj njegov prljavi dio koji rijetko ko zeli da radi,a toliko je potreban...[/quote]NEZALAGANJE je napisao/la:Al ovaj Amundson je flop zivi, dovoljan je jedan u vidu FosteraNEZALAGANJE je napisao/la: Jednostavno su pretrpani na Rushovoj poziciji bili... Falio im je peti visoki igrac...
Al Indiana je tim u stvaranju i ne ide na titulu, a sa ovom dvojicom i nije neka blistava garancija sa klupe. Sve u svemu mislim da su mogli dobiti boljeg igraca za Rusha
nema potpisa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobar je Amundson. Ono pravi hustler i borac, i dosta koristan igrac. Kako bi ga volio nazad u Sunsima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O tome govorim....Jedan takav na toj poziciji bi dobrodosao i mojoj ekipi....Nista spektakularno,ali odbrana,skokovi u oba pravca i energija...Donnie Darko je napisao/la:Dobar je Amundson. Ono pravi hustler i borac, i dosta koristan igrac. Kako bi ga volio nazad u Sunsima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nije NBA al je ludnica

Nije NBA al je ludnica
" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije NBA al je ludnica![]()
![]()
Ko je jos osim Stojakovica sa prostora ex-yu imao cast da nastupi na nba all star utakmici,jel bilo jos kojih 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vlade DivacDylan Dog je napisao/la:Ko je jos osim Stojakovica sa prostora ex-yu imao cast da nastupi na nba all star utakmici,jel bilo jos kojih
Za koji trenutak pocinje Atlanta Hawks - Charlotte Bobcats
jedva cekamd a vidim u kakvoj je formi Tract McGrady a i ovaj njihov (Charlotte) novi rookie Bismack Biyombo, izgleda mi kao Amare u mladim danima
jedva cekamd a vidim u kakvoj je formi Tract McGrady a i ovaj njihov (Charlotte) novi rookie Bismack Biyombo, izgleda mi kao Amare u mladim danima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.