GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Švabe i lovci na zmajeve
prolaze dalje

Slabo su mi krenuli favoriti Holanđani u prva dva kola nadam se velikom preokretu u igri odnosno pobjedi i uz poklapanje rezultata do drugog kruga.Zamislite da Njemci danas ispanu

Volio bih da Kristina i društvo flofnu protiv Holandeza pa makar garu ne safatao večeras.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I ti misliš da će Njemci to dopustit sebibazeni je napisao/la:Slabo su mi krenuli favoriti Holanđani u prva dva kola nadam se velikom preokretu u igri odnosno pobjedi i uz poklapanje rezultata do drugog kruga.Zamislite da Njemci danas ispanu![]()
![]()

Volim Zrinjski Volim Mostar !
Ide Portugal ovdje. Ovi idu od prve minute po sve ili nista, odmah probati uvaliti gol, pa kasnije stalno napadati sto Portugalu otvara sansu za njihovo najjace oruzje - kontre. I konacno mislim da ce Cristiano odigrati jednu utakmicu dostojnu svoje velicine, ne moze si on dopustiti tri lose utakmice za redom.
Uz to, tradicija ne mora znaciti nista, ali je u duelu ove dvije ekipe daleko na strani Portugala, napisao je MaGiCa negdje na prvoj, drugoj stranici ove teme omjer koliki je. Vidjecemo, samo mislim da Nizozemska nije kadra ostvariti pobjedu kolika im je potrebna za prolazak (2 razlike).
Svabe nista nece prepustiti slucaju, rutinski dobijaju.
Uz to, tradicija ne mora znaciti nista, ali je u duelu ove dvije ekipe daleko na strani Portugala, napisao je MaGiCa negdje na prvoj, drugoj stranici ove teme omjer koliki je. Vidjecemo, samo mislim da Nizozemska nije kadra ostvariti pobjedu kolika im je potrebna za prolazak (2 razlike).
Svabe nista nece prepustiti slucaju, rutinski dobijaju.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Nije svako Rus.bazeni je napisao/la:Slabo su mi krenuli favoriti Holanđani u prva dva kola nadam se velikom preokretu u igri odnosno pobjedi i uz poklapanje rezultata do drugog kruga.Zamislite da Njemci danas ispanu![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Švabe spartanski će to odradit vjerujem par golova razlike.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Kakve su sanse Holandiji da prodje dalje ako Njemacka uzme Dansku 

FORZA NAPOLI
Nikakve ako oni ne pobijede Portugal sa 2 ili vise razlikeBulkin je napisao/la:Kakve su sanse Holandiji da prodje dalje ako Njemacka uzme Dansku

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- DonCorleone
- Kontakt:
6:2 bi bio rezultat sa kojim bi Holandani i mogli nesto napraviti
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Portugal i Njemacka idu dalje,Nizozemci nemaju zajednistva i igru kao prije!Danska 1% sanse ima!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hoce li nijemci danas odigrati "posteno", na pobjedu, posto sam odigrao na njih?
Ako me zayebu...... bojkotujem sve njemacko do kraja zivota

- moustapha
- Kontakt:
Ima da bankrotiraju, ako ih ti budes bojkotovo.calcio je napisao/la:Hoce li nijemci danas odigrati "posteno", na pobjedu, posto sam odigrao na njih?

#divovi
Nizozemci više individualno igraju , s Robbenom se i nemože drugačijebekicamir je napisao/la:Portugal i Njemacka idu dalje,Nizozemci nemaju zajednistva i igru kao prije!Danska 1% sanse ima!

Što se tiče Danaca, nada postoji, sjeti se protiv Nizozemske šta se govorilo
Volim Zrinjski Volim Mostar !
naravno da danci imaju sansu, toga se i bojim... dovoljno je reci 1992.orLL je napisao/la:Nizozemci više individualno igraju , s Robbenom se i nemože drugačijebekicamir je napisao/la:Portugal i Njemacka idu dalje,Nizozemci nemaju zajednistva i igru kao prije!Danska 1% sanse ima!
Što se tiče Danaca, nada postoji, sjeti se protiv Nizozemske šta se govorilo

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Holandija & Njemačka idu dalje. 

Zajedništvo fali Holanđanima, nema u njih svi za jednoga...
Zato i jesu gdje jesu
Volio bih da Danci prođu, al nemaju šanse protiv Njemačke, tako da Nijemci štele Portugalcima

Zato i jesu gdje jesu

Volio bih da Danci prođu, al nemaju šanse protiv Njemačke, tako da Nijemci štele Portugalcima
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nemojte samo reći da je Boris Bilić večeras na komentatorskoj poziciji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ja mislim da nije... cini mi se da je neki austrijanac na orf1...High je napisao/la:Nemojte samo reći da je Boris Bilić večeras na komentatorskoj poziciji.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Denmark: Andersen, Jacobsen, Kjær, Agger, S.Poulsen, Kvist, Zimling, Mikkelsen, Eriksen, Krohn-Dehli, Bendtner
Germany: Neuer; L Bender, Hummels, Badstuber, Lahm; Khedira, Schweinsteiger; Muller, Ozil, Podolski; Gomez
Portugal: Rui Patricio; Pereira, Alves, Pepe, Coentrao; Meireles, Moutinho; Nani, Varela, Postiga, Ronaldo
Netherlands: Stekelenburg; Vd Wiel, Vlaar, Mathijsen, Willems; De Jong, vd Vaart; Robben, Van Persie, Sneijder; Huntelaar
Germany: Neuer; L Bender, Hummels, Badstuber, Lahm; Khedira, Schweinsteiger; Muller, Ozil, Podolski; Gomez
Portugal: Rui Patricio; Pereira, Alves, Pepe, Coentrao; Meireles, Moutinho; Nani, Varela, Postiga, Ronaldo
Netherlands: Stekelenburg; Vd Wiel, Vlaar, Mathijsen, Willems; De Jong, vd Vaart; Robben, Van Persie, Sneijder; Huntelaar
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.