Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bayern@heart
Kontakt:

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la Bayern@heart » 05 feb 2013, 08:13

svaka čast Edine, Emire i Ognjene vidićemo za dvije ili tri godine gdje će biti ovi švicarci da nebudu molili ulazk u našu svetinju

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 feb 2013, 08:21

Znaci niko od pozvanih potencijalnih nije nasao za shodno da dodje u Ljubljanu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 05 feb 2013, 08:27

potpuno se slazem sa "bh fanatik"om, jer sto se tice podrinjca, oni su najveci patrioti!

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 05 feb 2013, 09:38

Znate li hoće li igdje biti snimak utakmice ubrzo po završetku?
Druga sam smjena i neću moći gledati... :oops:
Hvala unaprijed.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 05 feb 2013, 09:46

Ja neznam da li iko može da napravi intervju sa ovima izdajnicima da vidimo razlog zašto nas lože da će igrati za nas...ovaj avaz se prosipa samo koliko su samo pisali o ovim fazon bosancima koji će doć pješice da igraju za BiH haha koje smo mi budale što smo im vjerovali samo :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 feb 2013, 10:12

Reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je jučer u Ljubljanu.Prvi trening zagrijavali su se tako što su napravili par krugova oko Slovenije. :mrgreen:

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 05 feb 2013, 10:23

SultanSulejman je napisao/la:Reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je jučer u Ljubljanu.Prvi trening zagrijavali su se tako što su napravili par krugova oko Slovenije. :mrgreen:
Razbolje se sultan Sulejmane, aman aman,

sedmog dana šehri Ramazana, aman aman!

Pitao ga sine Ibrahime, aman aman:

”O moj babo, sultan Sulejmane!

Je l’ ti žao što ćeš umrijeti,

je l’ ti žao carstva i Stambola?” aman aman

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 feb 2013, 10:25

hordas_Bec je napisao/la:
Razbolje se sultan Sulejmane, aman aman,

sedmog dana šehri Ramazana, aman aman!

Pitao ga sine Ibrahime, aman aman:

”O moj babo, sultan Sulejmane!

Je l’ ti žao što ćeš umrijeti,

je l’ ti žao carstva i Stambola?” aman aman
Jezik pregrizo :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 feb 2013, 10:48

MrTaki je napisao/la:Znate li hoće li igdje biti snimak utakmice ubrzo po završetku?
Hvala unaprijed.
U 2:20 na face tv će biti snimak, a pošto si drgua neće ti biti problem da pregledaš... :D :D

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 feb 2013, 11:14

hilmo je napisao/la:
MrTaki je napisao/la:Znate li hoće li igdje biti snimak utakmice ubrzo po završetku?
Hvala unaprijed.
U 2:20 na face tv će biti snimak, a pošto si drgua neće ti biti problem da pregledaš... :D :D
Za par sati sigurno će biti na youtube a i neki torrent za download.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 05 feb 2013, 11:37

Mislim da je poziv "na druženje" bio malo je reć smiješan i ne treba momke zbog tog ni osuđivati ni prozivati.
Svakom ko je zanimljiv, za sljedeću prijateljsku ili kvalifikacionu tipa Luxemburg treba 2-3 mjeseca ranije uputiti zvanični poziv, ko se ne udostoji do tada završiti papire ili bar početi sa tim njega tek tada treba križati zauvijek.

Nikoga ne treba moliti već treba biti direktan, pa nije njima po 12 godina da se vozaraju po europi i druže sa "zvijezdama", momcima je stalo i da naprave karijeru i moraju graditi autoritet u svojim klubovima.

Ovo ne važi za Halilovića ali zato za sve ostale koji su ikada rekli da bi igrali za nas.

Previše osuđujete momke, najveća krivica je na savezu.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 05 feb 2013, 11:39

ŠVICARCI = 0000000 Pa šta smo očekivali od njih, oni samo kreću stopama svojih očeva.Pa i njihovi su izdali bosnu i borili se u ženevskom bataljonu kad je nama bilo najteže.
sutra 1:3 za ZMAJEVE.
Jer si JEDAN JEDINI...........

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2013, 13:12

bh fanatik je napisao/la:
samson je napisao/la:Ko to? Dedic? Mnogo ih je ,,,I nemoj mi to jarane.. Kao da si me macolom po tintari odvalio ..
Dedic,Handanovic jedan pa drugi pa Jakupovic pa Seferovic i da ne nabrajam vise
Seferovic je iz Sanskog Mosta. To nije vidjelo Krajine, osim ako je za tebe danasnji USK Krajina, a nije. Handanovic i brat mu su rodjeni Slovenci/Ljubljancani ... Jakupovic je iz Kozarca, vidjelo Krajine nije .. Najblizi Krajini je Dedic iz Bihaca ... Kao sto sam ti rekao, fati se knjige malo prije nego izvaljujes ... Kada su ljudi masovno bjezali iz drzave, da ne spominjem period, Krajisnici su bili jedini koji su ulazili/vracali se u drzavu. Znamo zasto ...

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 05 feb 2013, 13:24

Od ulaznica, koje je dobio fudbalski savez BiH za svoje navijače nije prodao svih ualznica, pa je vratio nogometnom savezu Slovenije 350 ulaznica.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 05 feb 2013, 13:24

Žvaka je napisao/la:Mislim da je poziv "na druženje" bio malo je reć smiješan i ne treba momke zbog tog ni osuđivati ni prozivati.
Svakom ko je zanimljiv, za sljedeću prijateljsku ili kvalifikacionu tipa Luxemburg treba 2-3 mjeseca ranije uputiti zvanični poziv, ko se ne udostoji do tada završiti papire ili bar početi sa tim njega tek tada treba križati zauvijek.

Nikoga ne treba moliti već treba biti direktan, pa nije njima po 12 godina da se vozaraju po europi i druže sa "zvijezdama", momcima je stalo i da naprave karijeru i moraju graditi autoritet u svojim klubovima.

Ovo ne važi za Halilovića ali zato za sve ostale koji su ikada rekli da bi igrali za nas.

Vodi ih kuci druze kad ih toliko branis i kad su ti drazi od Dzeke i Vede.Ili si samo TOTALNO neupucen da nemaju nase papire i NECE da ih izvade i da NIKO umjesto njih to ne moze uraditi kao sto ne mogu ni ja za tebe izvaditi pasos i da NE MORAJU da se odazovu Svicarskoj ili Njemackoj ako im je receno da se na njih racuna kad srede papire. Sve ostalo bira SRCE.
A tebi i slicnima niko ne brani da navijas za svicu,njemacku,brazil.
Ja cu navijati za Dzeku,Spahu,Ogija i ostale,otisli na SP ne otisli,ne zanima me.....

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 05 feb 2013, 13:29

Denizmare je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:Mislim da je poziv "na druženje" bio malo je reć smiješan i ne treba momke zbog tog ni osuđivati ni prozivati.

Vodi ih kuci druze kad ih toliko branis i kad su ti drazi od Dzeke i Vede.Ili si samo TOTALNO neupucen da nemaju nase papire i NECE da ih izvade i da NIKO umjesto njih to ne moze uraditi kao sto ne mogu ni ja za tebe izvaditi pasos i da NE MORAJU da se odazovu Svicarskoj ili Njemackoj ako im je receno da se na njih racuna kad srede papire. Sve ostalo bira SRCE.
A tebi i slicnima niko ne brani da navijas za svicu,njemacku,brazil.
Ja cu navijati za Dzeku,Spahu,Ogija i ostale,otisli na SP ne otisli,ne zanima me.....
Jel ti treba crtati, pogledaj opet, ofarbo sam i podebljo ;)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 05 feb 2013, 13:57

ajd zvaka razligu majke ti, covjek ti lijepo objasnio da se ne moraju odazvati svici a ti nesto farbas. Kud ces dalje kad je seferovic potvrdio dolazak, rezervisana mu soba itd... Sta to treba da znaci, da imaju para viska pa hoce da usrece nekog ili da mu daju do znanja da se na njega racuna. Ne branim savez ali ovo je vise nego sto je bilo koji savez do sada ucinio sto se tice mladih igraca. I nije ti ovo manager pa da nekog 3 mjeseca unaprijed zoves.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 05 feb 2013, 14:07

Tracy3McGrady je napisao/la:ajd zvaka razligu majke ti, covjek ti lijepo objasnio da se ne moraju odazvati svici a ti nesto farbas. Kud ces dalje kad je seferovic potvrdio dolazak, rezervisana mu soba itd... Sta to treba da znaci, da imaju para viska pa hoce da usrece nekog ili da mu daju do znanja da se na njega racuna. Ne branim savez ali ovo je vise nego sto je bilo koji savez do sada ucinio sto se tice mladih igraca. I nije ti ovo manager pa da nekog 3 mjeseca unaprijed zoves.
Čuj on meni objasnio, svak gleda kako i gdje da se uhljebi tako i oni. Dok se naši premišljaju bil srali ili pišali drugi šalju konkretne pozive i tu sva priča završava.

I lakše s tim jezikom boga ti, diže mi živac nepotrebno...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 feb 2013, 14:12

Komentariše Džeko pa Spahić i onda i Ognjen Vranješ :D imal klanova u reprezentaciji :lol:

nihco

Post Postao/la nihco » 05 feb 2013, 14:19

Neodgovorno, zlonamjerno , amatersko ponasanje selektora i saveza, tu se ubacio i Dzeko , u ulogu koju nema pravo igrati, ko je on da salje poruke potencijalnim reprezentativcima ? Drskost .
Sent from my Commodore 64

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.