Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Samaras nije krampa i tarabe pojedinci samo to mogu reci. Samaras igra ove sezone jednu od najboljih u Celticu zabio je 10 golova 5 u ligi 5 u ligi prvaka sto je za jednog krilnog napdaca ili krilo odlicna staistika njegov primarni zadatak u Celticu i nije da zabija golove kao ni u Grckoj.
pa taj Celtic moze da trpa svakom u onoj skotskoj ligi koliko hoce i nije im problem da zabijaju po 3-4 gola po tekmi tako da i Samaras sta pogodiInterista je napisao/la:Samaras nije krampa i tarabe pojedinci samo to mogu reci. Samaras igra ove sezone jednu od najboljih u Celticu zabio je 10 golova 5 u ligi 5 u ligi prvaka sto je za jednog krilnog napdaca ili krilo odlicna staistika njegov primarni zadatak u Celticu i nije da zabija golove kao ni u Grckoj.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A et, i u toj skotskoj ligi uspije nekako da nakupi 7-8 golova za sezonu 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ljudi moji nije igrac isti u klubu i u reprezentaciji.
pa pogledajte pandzu koji igra za neki mechelen sa 27 godina, ali u reprezentaciji do sada nije napravio kiks. i sad grci sigurno njega ismijavaju kao sto vi ismijavate salpingidisa ili gekasa...
ili zahirovic koji je igrao do neki dan u 2. ligi, a sada je u dinamo minsku koji je u rangu zeljeznicara... ili sunjic, vranjes, visca, svraka, vrsajevic,sesar... sta mislite kakvo misljenje imaju grci o njima
pa pogledajte pandzu koji igra za neki mechelen sa 27 godina, ali u reprezentaciji do sada nije napravio kiks. i sad grci sigurno njega ismijavaju kao sto vi ismijavate salpingidisa ili gekasa...
ili zahirovic koji je igrao do neki dan u 2. ligi, a sada je u dinamo minsku koji je u rangu zeljeznicara... ili sunjic, vranjes, visca, svraka, vrsajevic,sesar... sta mislite kakvo misljenje imaju grci o njima
Samaras je tip napadaca koje je extra tesko cuvati, jer su to tipovi napadaca koji znaju ono sto se kaze ''igrati fuce'', al' koji i nemaju neku extra zavrsnicu....
Prva 2 takva napadaca koji mi padaju napamet su Cassano i recimo Mirko Vucinic (naravno da su ova dvojica kvalitetnija od Grka) ..... Al' samo karikiram kakav je napadac Grk.....
I zato njega treba cuvati stoper koji ima mud.a udariti laktom, koljenom, koji zna isprovocirati, a mi imamo samo jednog takvog, a to je Spaha...... A Mitroglua ce Zuka da stavi u dzep jer sa takvim se najbolje snalazi, sporim i jakim..... kakav je i Zuka sam uostalom, samo naravno sto nije napadac......
Prva 2 takva napadaca koji mi padaju napamet su Cassano i recimo Mirko Vucinic (naravno da su ova dvojica kvalitetnija od Grka) ..... Al' samo karikiram kakav je napadac Grk.....
I zato njega treba cuvati stoper koji ima mud.a udariti laktom, koljenom, koji zna isprovocirati, a mi imamo samo jednog takvog, a to je Spaha...... A Mitroglua ce Zuka da stavi u dzep jer sa takvim se najbolje snalazi, sporim i jakim..... kakav je i Zuka sam uostalom, samo naravno sto nije napadac......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kako bi mogo do dvije karte na zapadu doci a da ne cekam u onim redovima ? 

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
sacekaj dok ih ja nabavim pa cu ti ih prodati za 3 puta onolikolindegard je napisao/la:kako bi mogo do dvije karte na zapadu doci a da ne cekam u onim redovima ?
A sta kazu Grci sto ce ih napadat 6.strijelac njemacke lige i 6.strijelac engleske lige?
A dobro, dobar je i Samaras 23.strijelac skotske lige..
samo sto njihovi stoperi igraju za olympiacos i weder, a nasi za mechelen i anziFliX je napisao/la:A sta kazu Grci sto ce ih napadat 6.strijelac njemacke lige i 6.strijelac engleske lige?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bravo..luxemburg dobije svicu u gostima 2:1, znaci luxemburg je jaci od svicarske..cinjenicno stanje..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
naletih na par dobrih klipova iz Pariza koje je snimao neki Francuz , himna BiH...da se naježiš koliko nas je ..
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Principatus
- Kontakt:
Grci ce biti dzeksonirani, najmanje jedanput. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Anzi je bolji od Werdera i Olympiacosa zajedno. U cemu je problem. Cuj Werder, odere ih pisljivi Augsburg i to na njihovom stadionu.nishikori je napisao/la:samo sto njihovi stoperi igraju za olympiacos i weder, a nasi za mechelen i anziFliX je napisao/la:A sta kazu Grci sto ce ih napadat 6.strijelac njemacke lige i 6.strijelac engleske lige?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- legenda reala
- Kontakt:
Bitnije je da oni budu pjaniraniPrincipatus je napisao/la:Grci ce biti dzeksonirani, najmanje jedanput.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da Bog da Avdija dao gol za pobjedu od 1:0 !
(iz penala)
(iz penala)

samo sto je mechelen slabiji od b tima werderaemir79 je napisao/la:Anzi je bolji od Werdera i Olympiacosa zajedno. U cemu je problem. Cuj Werder, odere ih pisljivi Augsburg i to na njihovom stadionu.nishikori je napisao/la:samo sto njihovi stoperi igraju za olympiacos i weder, a nasi za mechelen i anziFliX je napisao/la:A sta kazu Grci sto ce ih napadat 6.strijelac njemacke lige i 6.strijelac engleske lige?
Nije tacno,jer ljudi igraju u prvoj ligi Belgije, kako moze biti Mechelen slabiji od B tima Werdera, kad im A tim podudla na domacem terenu od Augsburga.Porediti ekipu iz prve lige Belgije i 4-te lige Njemacke je jako smjesno. Uz to si uvrstio i Anzi, koji za dorucak,rucak i veceru smaze obadva kluba koja si naveo.nishikori je napisao/la:
samo sto je mechelen slabiji od b tima werdera
kako da ne.emir79 je napisao/la:Nije tacno,jer ljudi igraju u prvoj ligi Belgije, kako moze biti Mechelen slabiji od B tima Werdera, kad im A tim podudla na domacem terenu od Augsburga.Porediti ekipu iz prve lige Belgije i 4-te lige Njemacke je jako smjesno. Uz to si uvrstio i Anzi, koji za dorucak,rucak i veceru smaze obadva kluba koja si naveo.nishikori je napisao/la:
samo sto je mechelen slabiji od b tima werdera
zamisli da je spaha u werderu, a kraj njega jos jedan iz olimpiacosa.
100 puta bolje od ovoga...
Sta ce Spaha u Werderu, kad sad igra u mnogo boljem klubu. Nema potrebe, da si rekao pored Spahe drugi u Olympiacos ja, ali ovako.....nishikori je napisao/la:
kako da ne.
zamisli da je spaha u werderu, a kraj njega jos jedan iz olimpiacosa.
100 puta bolje od ovoga...
Ustvari dovoljna cinjenica je ta , da nam je odbrana u reprezentaciji pustila svega 2 gola u 7-8 utakmica, a napad ne trebam ni spominjati.
Pa i oni imaju jednog stopera u dobroj ekipi onog papadopulosa u salekeu ja vala za druge nezz ima i onaj u romi nisam siguran al misli da je desni bek il nesto tako. Werder je prosjecan njemacki klub al stoji to da je daleko bolji od pandzinog zukanovicevog i vranjesovog kluba al i to da je sokratis bolji stoper od ove 3 i to stoji.Al isto tako stoji da je pjanic za njihove vezne igrace klasa kao sto je i dzeko za samarasa a boga mi ni vedo nije daleko al usudim se rec da je bolji trenutno od samarasa po tome kako igra lezerno u repz.Sve u svemu kad se sagleda tu smo negdje individualni kvalitet je svakako na nasoj strani al mi ni kao kolektiv nismo slabi nimalo jer da je tako primali bi golove ko na traci a boga mi mi samo 2 u zadnjih 8 utakmica uz 21 zabijen. Grci su svakom tvrd orah al nisu grci vise ono sto su bili i mi ih trebamo sad dokrajcit na nama je dal cemo a siguran sam da mozemo.Al sve u svemu ja taj dan lupim leksaurin i rahat ako izgubimo sva sreca pa je proljece sunce da ne budem u depresiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.