Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zgembo89
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la zgembo89 » 07 avg 2014, 01:57

„Iskreno, ja se time ne opterećujem niti previše mislim na to. Moj menadžment je zadužen za transfer. Naravno, inzistiram na tome da napustim Sturm, jer želim da napravim korak dalje i na neki način dokažem javnosti da nisam bez razloga dobio poziv u reprezentaciju te da imam kvalitet za jaču ligu nego što je austrijska, koju mnogi malo i podcjenjuju“, kaže Hadžić na početku razgovora.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 avg 2014, 02:09

zgembo89 je napisao/la:„Iskreno, ja se time ne opterećujem niti previše mislim na to. Moj menadžment je zadužen za transfer. Naravno, inzistiram na tome da napustim Sturm, jer želim da napravim korak dalje i na neki način dokažem javnosti da nisam bez razloga dobio poziv u reprezentaciju te da imam kvalitet za jaču ligu nego što je austrijska, koju mnogi malo i podcjenjuju“, kaže Hadžić na početku razgovora.
Baš me zanima gdje bi to on mogao preći, ne pokazuje ništa specijalno ni u prosječnom Sturmu, u prosječnoj austrijskoj ligi, u reprezentaciju je upao mutnim radnjama i u istoj ništa nije napravil. Na osnovu čega bi mogao u jači klub/ligu? :hmmmmm:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 avg 2014, 02:19

ma on je svojevremeno izjavljivo kako bi prelazak u Hajduk bilo pozitivno rjesenje..ma kad dodje Vrancic i prcic on bi trebao biti otpisan steta sto Vrancic nije ranije ovo pokreno..Po meni ima i Zolotic pa Grahovac vidjet cemo kako ce se snaci

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 13 avg 2014, 20:22

Poplave koje su u maju i ovog mjeseca pogodile region napravile su veliki štetu, pogotovo u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Na hiljade ljudi je ostalo bez krova nad glavom, a štete se procijenjuju na stotine miliona eura.

Sa svih strana stiže pomoć i podrška nastradalima, a u akciju se uključio i slavni austrijski fudbalski klub Sturm iz Graza.

Naime, reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Hadžić pokrenuo je inicijativu pomoći nastradalima u BiH u svom klubu, a u akciju su se uključili i svi njegovi saigrači, kao i klupsko osoblje.

Inače, na nedavno završenoj donatorskoj konferenciji za pomoć nastradalima u poplavama, upravo je najveća pomoć došla iz Austrije.
:clap:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 avg 2014, 20:55

zgembo89 je napisao/la:„Iskreno, ja se time ne opterećujem niti previše mislim na to. Moj menadžment je zadužen za transfer....“, kaže Hadžić na početku razgovora.
Pa menadzment ti je nabavio nastup na SP, pa ipak nista?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 14 avg 2014, 13:12

Nista. :kafa:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 15 avg 2014, 18:15

samozeljo1987 je napisao/la:
Poplave koje su u maju i ovog mjeseca pogodile region napravile su veliki štetu, pogotovo u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Na hiljade ljudi je ostalo bez krova nad glavom, a štete se procijenjuju na stotine miliona eura.

Sa svih strana stiže pomoć i podrška nastradalima, a u akciju se uključio i slavni austrijski fudbalski klub Sturm iz Graza.

Naime, reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Hadžić pokrenuo je inicijativu pomoći nastradalima u BiH u svom klubu, a u akciju su se uključili i svi njegovi saigrači, kao i klupsko osoblje.

Inače, na nedavno završenoj donatorskoj konferenciji za pomoć nastradalima u poplavama, upravo je najveća pomoć došla iz Austrije.
:clap:
Al' ovo Seadovo kopile ulaze u novinare i reklamu. Pa 90% nasih fudbalera su davali donacije, ali se ne kurce preko novina.

"Anel Hadzic prelazi u Newcastle"
"Par talijanski klubova Hadzica zele ukrasti Hadzica, Newcastle u strahu"
"Anel Hadzic u dresu reprezentacije gledao BiH-Grcka"
"Anel Hadzic fin decko"
"Anel Hadzic veliki patriota"

Pateticno, poserem se i na njega i na Seada. U najboljim godinama dobi ugovor na dvije godine (u mrtvom Sturmu) i sada poslije SP-a nemoze naci nikoga da ga kupi. Toliko o Seadovim igracima.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 avg 2014, 18:57

Znači i dalje će biti u izlogu. :clap:

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 15 avg 2014, 19:10

Stoper buducnosti :lol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 avg 2014, 19:13

Protiv Irana, umjesto da je Vranjes odigrao 90 minuta da si moze naci bolji klub igrao je Anel.
Nadam se da vise nece dobiti poziv, al tesko da ce se to desiti.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 16 avg 2014, 23:19

soko je napisao/la:Protiv Irana, umjesto da je Vranjes odigrao 90 minuta da si moze naci bolji klub igrao je Anel.
Nadam se da vise nece dobiti poziv, al tesko da ce se to desiti.
Zanimljivo je da su i Prcic i Zukanovic (koji je nas strucnjak ****) presli s konja u auto, a trio Germaniticus nemogu maketi sa svojih magaraca iako su na SP imali solidnu minutazi.

Ovom Hadzicu vec za 11 mjeseci istice ugovor (toliki igracina da u najboljim godinama potpisuje ugovor od dvije godine) tako da mozemo ocekivati da ce ga Sead jos jace gurati u svetom dresu.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 17 avg 2014, 00:47

Haman presao u New Castle.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 17 avg 2014, 01:57

Sjećam se da je bilo i drvlje i kamenje na selektora dok se ovaj nije pozvao, sad' kad' se je pozvao opet isto :lol:
Nemate potrebe krivit' ovog momka, fin je, voli BiH i to je otrpilike to..
Kvalitete nema i to je činjenice, ali nije baš zaslužio da ga se vrijeđa.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 avg 2014, 02:01

HariTz je napisao/la:Sjećam se da je bilo i drvlje i kamenje na selektora dok se ovaj nije pozvao, sad' kad' se je pozvao opet isto :lol:
I ja se toga sjećam, koliko samo se ovaj momak prizivao da ga se pozove u repku.. Ja mislio Ronaldinho. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 17 avg 2014, 02:02

Clutch je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Sjećam se da je bilo i drvlje i kamenje na selektora dok se ovaj nije pozvao, sad' kad' se je pozvao opet isto :lol:
I ja se toga sjećam, koliko samo se ovaj momak prizivao da ga se pozove u repku.. Ja mislio Ronaldinho. :mrgreen:
Tako nekako, kontao dobićemo Gattusa :roll:

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 17 avg 2014, 13:26

Clutch je napisao/la:
Pa dobro eto recimo da se toliko "prozivao" i sta sada :? treba da ostaje... da mu se divimo :? :roll:
Lik je dokazani panj, dobar mozda za Sturm ili L rep.

Selektor je na cudan nacin objasnio kako ga zadovoljio Hadzic pa da dobije poziv ali eto....
Nema veze Germanija, Sead u tom poziv :roll:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 avg 2014, 14:01

Već davno prežvakana temama, al' papetoljupci ne mogu bez spinovanja. Pa šta je loše u tome da se pozove neki igrač na probu za prijateljske mečeve, zašto se ne bi priželjikavo, pogotovu što su dolazile informacije da je kvalitetan igrač i da igra na mjestu koje nam najviše škripi??? Na isti način su isprobavani D. Vrančić, Stojan aka Rivaldo Vranješ, koji se nisu nešto pokazali, i nisu više ni pozivani. E sada, haj'mo realno, čime je ovaj zaslužio da ide na SP i uopšte, čime je zaslužio eventualne buduće pozive u reprezentaciju? Igrom nije. Ostalo nagađajte.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 17 avg 2014, 14:03

voltron30 je napisao/la:
Već davno prežvakana temama, al' papetoljupci ne mogu bez spinovanja. Pa šta je loše u tome da se pozove neki igrač na probu za prijateljske mečeve, zašto se ne bi priželjikavo, pogotovu što su dolazile informacije da je kvalitetan igrač i da igra na mjestu koje nam najviše škripi??? Na isti način su isprobavani D. Vrančić, Stojan aka Rivaldo Vranješ, koji se nisu nešto pokazali, i nisu više ni pozivani. E sada, haj'mo realno, čime je ovaj zaslužio da ide na SP i uopšte, čime je zaslužio eventualne buduće pozive u reprezentaciju? Igrom nije. Ostalo nagađajte.
:kafa: :thumbup:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 avg 2014, 01:59

AhmetNY je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Pa dobro eto recimo da se toliko "prozivao" i sta sada :? treba da ostaje... da mu se divimo :? :roll:
Lik je dokazani panj, dobar mozda za Sturm ili L rep.

Selektor je na cudan nacin objasnio kako ga zadovoljio Hadzic pa da dobije poziv ali eto....
Nema veze Germanija, Sead u tom poziv :roll:
Ko je rekao da ja branim selektora sto ovaj igra ili da branim ovog ? samo kažem nije zaslužio uvrede, ali u ptopunosti se slažem da nije materijal za repku.
Ma nije on dobar ni za Sturm ;)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 avg 2014, 02:02

voltron30 je napisao/la:
Jeste prežvakana ali i dalje mi ne idu glavu Safetove riječi " Nije mi se nikako svidio kad sam ga gledao, ali pozvao sam ga " :roll:
Što se tiče tih ostalih nabrojanih, isprobani, i više nisu pozivani, tako je trebalo i da bude za ovog momka.
Jedino što nije na mjestu su uvrede :)
Nije zar da i mene stavljaš u kontekst papetoljubaca? :o

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.