NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
Imal igdje raspored utakmica koji ce SportKlub prenositi?
nema jos nista, kako je krenulo pitanje je hoce li uopste prenositi ove sedmice neku tekmu, navodno cuvaju sto vise prijenosa za kasnije rundesoxx je napisao/la:Imal igdje raspored utakmica koji ce SportKlub prenositi?

koja je svrha kupiti prava na NBA prijenose, i ne prenositi playoff
streams ftw.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma Bog te pito kakav su oni paket otkupili za NBA,sigurno da mogu prenosili bi oni sve utakmice,ovako ostaje nam da se nadamo da ce od polufinala konferencija biti vise prenosamiki_92 je napisao/la:nema jos nista, kako je krenulo pitanje je hoce li uopste prenositi ove sedmice neku tekmu, navodno cuvaju sto vise prijenosa za kasnije rundesoxx je napisao/la:Imal igdje raspored utakmica koji ce SportKlub prenositi?
koja je svrha kupiti prava na NBA prijenose, i ne prenositi playoff
streams ftw.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva tekma i kakva 3/4 sinoć za Currya i GSW 
Nastavak fantastične serije i ponovo Curry, iako je igrao sa povrijeđenim člankom, dokazao kakva je igračina
Za publiku i atmosferu nemam riječi, uvjerljivo najbolja u cijelom NBA, bez premca su što se tiče toga, svaki koš se slavi kao gol na nogometnoj tekmi
Sinoć Nuggetsi dosta bolju u skoku, ali su zato imali čak 23 izgubljene lopte što je nedopustivo u ovakvoj tekmi, a opet je Ty bio najraspoloženiji kod gostiju i sad serija seli u Denver gdje Nuggetsi moraju ići na sve ili ništa

Nastavak fantastične serije i ponovo Curry, iako je igrao sa povrijeđenim člankom, dokazao kakva je igračina

Za publiku i atmosferu nemam riječi, uvjerljivo najbolja u cijelom NBA, bez premca su što se tiče toga, svaki koš se slavi kao gol na nogometnoj tekmi

Sinoć Nuggetsi dosta bolju u skoku, ali su zato imali čak 23 izgubljene lopte što je nedopustivo u ovakvoj tekmi, a opet je Ty bio najraspoloženiji kod gostiju i sad serija seli u Denver gdje Nuggetsi moraju ići na sve ili ništa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
GSW
Iskreno, nisam im davao bas sanse za prolazak dalje, ali su me totalno demantirali. Jos kad vidim onakvu publiku, pa moras im pozeljet srecu u daljem doigravanju. Mislim da ce oni ovu sreiju zavrsiti u iducoj utakmici. Puni samopouzdanja i sa fantasticnim Curryem mogu to napraviti.
Miami i Spursi rjesili svoj posao, ocekivano, ali ipak sam mislim da ce Lakersi uzet' barem jednu pobjedu. Obje ekipe igraju dominantno i ko god naiđe na njih bit ce im strasno tesko.

Iskreno, nisam im davao bas sanse za prolazak dalje, ali su me totalno demantirali. Jos kad vidim onakvu publiku, pa moras im pozeljet srecu u daljem doigravanju. Mislim da ce oni ovu sreiju zavrsiti u iducoj utakmici. Puni samopouzdanja i sa fantasticnim Curryem mogu to napraviti.
Miami i Spursi rjesili svoj posao, ocekivano, ali ipak sam mislim da ce Lakersi uzet' barem jednu pobjedu. Obje ekipe igraju dominantno i ko god naiđe na njih bit ce im strasno tesko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasna kosarka sinoc GSW,ja sam jos uvijek u cudu,jer mi nije jasno,kako ljudi zabijaju suteve,pored onako atletski jakih igraca DEN na perimetru!?Bice da se 'recept' krije u odbrani,jer zona naprosto secira napad Nuggetsa,za koje se znalo da nemaju neke sutere(a zona se time razbija).
@J Ham Serija jos nije gotova,a nije ni NY zavrsio svoj posao da bi ti vec stavio sliku Leonarda na avatar!Znam da ti je drag,ali polako.

@J Ham Serija jos nije gotova,a nije ni NY zavrsio svoj posao da bi ti vec stavio sliku Leonarda na avatar!Znam da ti je drag,ali polako.

sa ovim trenerom i ako prodjemo GSW(ne vjerujem da ce biti zasluzeno) ispadamo od vas..koja jos budala stavlja milera da cuva Curry-a a i Iggy ima s tim problema??NEZALAGANJE je napisao/la:Strasna kosarka sinoc GSW,ja sam jos uvijek u cudu,jer mi nije jasno,kako ljudi zabijaju suteve,pored onako atletski jakih igraca DEN na perimetru!?Bice da se 'recept' krije u odbrani,jer zona naprosto secira napad Nuggetsa,za koje se znalo da nemaju neke sutere(a zona se time razbija).
@J Ham Serija jos nije gotova,a nije ni NY zavrsio svoj posao da bi ti vec stavio sliku Leonarda na avatar!Znam da ti je drag,ali polako.![]()
http://sportsillustrated.cnn.com/magazi ... &eref=sihp" onclick="window.open(this.href);return false;
ma **** njegov "outing" nego citaj komentare na to
"Your turn Chris Bosh"
"Good for him. James and Wade should be the next ones to come out."

"Your turn Chris Bosh"
"Good for him. James and Wade should be the next ones to come out."

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kaže buljavi da to nije iznenađenje jer su oni gej ekipa

Kad bi me samo Netsi zaebali

Kad bi me samo Netsi zaebali

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]alemsa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ova mi je najjača. Bold statement ovo ono. I na kraju forumski stručnjak @lbj kaže da je barkley odličan stručnjak

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
lumani je napisao/la:Postao/la lumani dana 19 apr 2013, 05:18
Heat - Bucks 4-1
Knicks - Celtics 4:1
Indiana - Atlanta 4:3
Nets - Bulls 4-3 ili 3-4
Thunder - Rockets 4-1
Spurs - Lakers 4-1
Nuggets - Warriors 2-4
Clippers - Grizzlies 4-2
Finale od prosle godine se ponavlja ,konacan rez glasi 4-2 Miami Wade mvp.
samo da se zna,ko rece da GSW imaju sansu

Carlo je napisao/la:
Ova mi je najjača. Bold statement ovo ono. I na kraju forumski stručnjak @lbj kaže da je barkley odličan stručnjakPa jeste, u njegovom je rangu

Ma ziku mu face kad Kenny kaze "u dont remember ha"?

Kenniju je gotiva, s njima je na showu oni HOF a obojicu dobio, Barklija dvije godine zaredom u 7 tekmi, a Shaqa u finalu.
Ali bez obzira, dobri su, ako uzme poso GM-a u Sunsima, nece biti isto bez njeg.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nece on nastaviti dugo na TNT-u, barem tako kaze u intervjuima. Kaze nije red da ostane toliko dugo kad je na pocetku potpisao samo na 4 godine.
Zelja mu je da preuzme mjesto GM-a neke ekipe, a najvise zeli da to budu Sunsi jer zivi u Phoenixu. Iskreno se nadam da ce doci, barem nikad nece biti dosadno
Zelja mu je da preuzme mjesto GM-a neke ekipe, a najvise zeli da to budu Sunsi jer zivi u Phoenixu. Iskreno se nadam da ce doci, barem nikad nece biti dosadno

Barkley jeste strucnjak, bar je najbolji od te ekipe. Shaq i Smith veze nemaju. Fulo sa prognozom, pa sta? Cinjenica je da niko nije ocekivao ovako dobru sezonu Knicksa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kako god okrenes opet se borimo za dno i iduce sezone, s njim ili bez njega svejedno jeDonnie Darko je napisao/la:Nece on nastaviti dugo na TNT-u, barem tako kaze u intervjuima. Kaze nije red da ostane toliko dugo kad je na pocetku potpisao samo na 4 godine.

btw . : Committee recommends NBA deny Kings' relocation
znaci nista od selidbe u Seattle
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
NBA center Jason Collins upends sports world: ‘I’m gay’
http://tv.msnbc.com/2013/04/29/nba-cent ... ld-im-gay/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tv.msnbc.com/2013/04/29/nba-cent ... ld-im-gay/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma dobro bez obzira, druagcije ce biti za njeg, ipak je tu 13 godina.Donnie Darko je napisao/la:Nece on nastaviti dugo na TNT-u, barem tako kaze u intervjuima. Kaze nije red da ostane toliko dugo kad je na pocetku potpisao samo na 4 godine.
@Gervis
Normalno da Barkley zna o kosarci ali je im'o ispada bruku, haj makar nije ckapi k'o Skip Bayless, makar kaze predickiju pa sta bude, dok se Skip ogradi pa kako god zavrsi da ne bude da niej upravu. ..
To da Kenny i Shaq veze nemaju se necu slozit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.