Kad smo ovoliko cekali mozemo vala i do Aprila jos sacekatBaboon je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Attack on Titan potvrđena 2. Sezona za April 2017.
sad samo dočekati april

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad smo ovoliko cekali mozemo vala i do Aprila jos sacekatBaboon je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Attack on Titan potvrđena 2. Sezona za April 2017.
sad samo dočekati april
Šta si gledao. I igraš li igru arrancarSveti je napisao/la:Raja imal sta novo da se preporuci, ne mogu nista da nadjem da me zaintrigira
u biti sve sto je na netflixu sam pokuso da gledamDANTES je napisao/la:Šta si gledao. I igraš li igru arrancarSveti je napisao/la:Raja imal sta novo da se preporuci, ne mogu nista da nadjem da me zaintrigira
Da. Devil May CryOtelo je napisao/la:Gledam Death Note, pa me zanima da li ima još kakav anime na neki horor fazon, a da nema puno epizoda?
Preferirao bih japanski s engleskim prijevodom
Nisam gledao berserk.. Jesi gledao bleach? Devil May cry?Sveti je napisao/la:u biti sve sto je na netflixu sam pokuso da gledamDANTES je napisao/la:Šta si gledao. I igraš li igru arrancarSveti je napisao/la:Raja imal sta novo da se preporuci, ne mogu nista da nadjem da me zaintrigira
trinitiy blood, ajin, akame ga kill, kill a kill itd
u biti nista posebno. imal sta novije da je dobro
i isplati li se gledati originalni berserk
http://blog.honeyfeed.fm/top-10-horror- ... -it-alone/DANTES je napisao/la:Da. Devil May CryOtelo je napisao/la:Gledam Death Note, pa me zanima da li ima još kakav anime na neki horor fazon, a da nema puno epizoda?
http://m.ranker.com/list/top-10-horror- ... nker-animeOtelo je napisao/la:Gledam Death Note, pa me zanima da li ima još kakav anime na neki horor fazon, a da nema puno epizoda?
I ja sam baš davno skinuo taj stand alone complex pa kontam da li njega gledati ili one stare filmove prvo! Evo na šta sam naletio:deno_TM87 je napisao/la:Vasa misljenja o :Ghost in the shell ? Isplati li se gledati ? Isto tako , primijetio sam da ima Stand alone complex i stand alone complex 2nd GIG, pa me samo zanima u cemu je razlika, tj, da li su u pitanju dvije verzije ili nesto sasvim drugo.
It doesnt matter. They have no connection storywise. Also its completely different universe with same characters. You can watch airing order. GITS movies then SAC and Arise at the end.
Also if you dislike episodical anime you can skip SAC show.
EDIT: Actually, dont skip it. Complex episodes are good, especially last 8 episodes.
Pratis li One Piece dokle je ?AjsKjub je napisao/la:Zakuhalo se. Ima da bude odlična sezona.