Idemo večeras na noge jednakima! Ko koga! Pirinejci neće sami gaće skinut'. Drž' se!
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Jadna majko...
Idemo večeras na noge jednakima! Ko koga! Pirinejci neće sami gaće skinut'. Drž' se!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sa ovim rezultatom smo manje vise sa 18 bodova sigurni za treće mjesto..
Wales neka se zahvali Papetu na svom prvom plasmanu na veliko takmicenje ikada, a jos pola kvala preostalo!!! Eh moja teletino!!
Sent from Angelina's bed
Wales neka se zahvali Papetu na svom prvom plasmanu na veliko takmicenje ikada, a jos pola kvala preostalo!!! Eh moja teletino!!
Sent from Angelina's bed
Kako su nam porasle sanse kad ljudi imaju 9 bodova i tekmu manje.Mora ih Belgija dobiti u tom zaostalom mecu da se necemu nadamo.Batko je napisao/la:Ovo je bas super! Vi ste stvarno ludi ako ste mislili da možemo do druge pozicije...
Sada su nam porasle šanse za treće mjesto!!!
Sent from Angelina's bed
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sad se morao uzdati u Belgiju da ih pobjede .... a onda uz neko ludilo idemo u Belgiju po cudo (tri).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi ako budemo treci trebamo se udarati u guzicu. Kakvo drugo.. Baraz bi nam nakon ovakvih rez bio zlata vrijedan
- sigurnoable
- Kontakt:
Mi imamo sanse za 2. mjesto ako ovako ostane jer ako pobjedimo Belgiju i ganjanje gol razlike protiv ovih slabijih mozemo zavrsiti 2. !
- Goalgetter
- Kontakt:
2 pobjede protiv Andore, pobjeda protiv Walesa, Izraela i Kipra = 15 bodova, dodas na ovih 2 = 17 bodova u konacnici.Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
Moglo bi biti dovoljno, ali sve je ovo na papriu, ko zna kako ce jos Izraelci igrati u gostima kod Walesa ili protiv Belgije kod kuce.
- NoName
- Kontakt:
Yebeno brate samo tako. Jel se gleda gol razlika ili medjusobni susreti?Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nema od ovog Izraela nista u utorak im dolazi Belgija a junu dolaze u Zenicu.Po meni oni maksimum mogu do 15 bodova.
- majestic24
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
Imamo doma Wales,Israel i Andoru,idemo u goste Andori ,Belgiji i Kipru. Sa 3 domace pobjede i dvije protiv objektivno losijih timova kao sto su kipar i andora,mi imamo 17 bodova.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Optimizam dominira, ugodno je citati 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- anonymousHD
- Kontakt:
Mi Vels nećemo dobiti. 
Medjusobni.NoName je napisao/la:Yebeno brate samo tako. Jel se gleda gol razlika ili medjusobni susreti?Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Donnie Darko
- Kontakt:
I onda pobjedimo sve na euru i prvaci. Imamo sanse.sigurnoable je napisao/la:Mi imamo sanse za 2. mjesto ako ovako ostane jer ako pobjedimo Belgiju i ganjanje gol razlike protiv ovih slabijih mozemo zavrsiti 2. !
Jezik pregrizao, sekunda nam je falila da pobjedimo tamo, u Zenici ce pasti.anonymousHD je napisao/la:Mi Vels nećemo dobiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa da smo Spanija tesko cemo sve to dobiti.Goalgetter je napisao/la:2 pobjede protiv Andore, pobjeda protiv Walesa, Izraela i Kipra = 15 bodova, dodas na ovih 2 = 17 bodova u konacnici.Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kad bi danas Cipar otkino bod Belgiji.
Svima koji se razumiju u fudbal je jasno da je Vels bolja ekipa od Izraela, imaju 4-5 jako dobrih igraca, a ostali igraju uglavnom u PL. Vidjeli smo kako su odigrali u Belgiji, bili su potpuno ravnopravni.
Sto se mene tice, bolje da Vels uzme 6 bodova u dvomecu s Israelom nego da obe ekipe uzmu po tri.
Belgija trenutno nije u najboljoj situaciji pa im je mec u Izraelu za 3 dana bitan, sto nije lose za nas.
Sad tek vidimo koliko bi nam bod u Izraelu bio veliki, sto je vecini ovdje na forumu bilo neprihvatljivo. Cak i minimalan poraz bi bio dosta bolji, ali Pape ni to nije mogao ostvariti jer je Hadzica stavio na beka i sl.
Sto se mene tice, bolje da Vels uzme 6 bodova u dvomecu s Israelom nego da obe ekipe uzmu po tri.
Belgija trenutno nije u najboljoj situaciji pa im je mec u Izraelu za 3 dana bitan, sto nije lose za nas.
Sad tek vidimo koliko bi nam bod u Izraelu bio veliki, sto je vecini ovdje na forumu bilo neprihvatljivo. Cak i minimalan poraz bi bio dosta bolji, ali Pape ni to nije mogao ostvariti jer je Hadzica stavio na beka i sl.
- sigurnoable
- Kontakt:
Sta se glupiras, govorim o mogucnostima. Ne bi bili ni prvi ni poslijednji da napravimo neko cudo, padale su i vece repke od "manjih".Donnie Darko je napisao/la:I onda pobjedimo sve na euru i prvaci. Imamo sanse.sigurnoable je napisao/la:Mi imamo sanse za 2. mjesto ako ovako ostane jer ako pobjedimo Belgiju i ganjanje gol razlike protiv ovih slabijih mozemo zavrsiti 2. !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.