KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Royal

Post Postao/la nerminh74 » 18 nov 2016, 13:36

nerminh74 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:
kakvi dugovi ? , valjda se godina zavrsava i podvuce crta , kakvi dugovi , da sa minusa 39.000 narasta na 920.000 ???

Sportska godina se planira godina za godinom budzet , kakva dugovanja Konakovica , hajde da to neko konacno NAPISE sta konkretno da je to Konakovic ostavio Bukvi ??? STA ?
Konakovic je napustio Bosnu u decembru 2007 u sred sezone gdje je igran skupi Uleb kup, a nadovodio se igraca hill (najskuplji igrac u Bosni ikada), greer, byali, williams, veal, tu bili rahimic, ikonic, bavcic u zadnjoj sezoni, suad sehovic, ..., vodio zdovc
A bukva preuzeo ekipu bez dinara u blagajni, a dugovi i jedan kredit na dospijecu sa januarom-februarom 2008
evo tačno ono što sam naveo

"U ljeto 2007. godine formirana je veoma skupa ekipa koja se trebala takmičiti u ULEB kupu. Početkom 2008. godine, kada sam preuzeo funkciju direktora, ispostavilo se da sponzori nisu ispoštovali neke od svojih obaveza i dali su mnogo manje novca nego što su obećali i našli smo se u veoma neugodnoj finansijskoj situaciji. Ako se sjećate, početkom godine su naši igrači stupili i u štrajk (igrači su bili predvođeni najskupljim košarkašima ekipe ikada Kyleom Hillom i Lanceom Williamsom, op. a.) i morali smo podići kredit u iznosu od oko 500.000 KM kako bismo isplatili njihove plaće. Otud taj veliki dug za 2008. godinu. Tada smo isplatili igrače, a zadužili se u banci. I naravno da se nije ostalo igračima iz tog perioda, ali se ostalo dužno banci. Još jednom podsjećam da se u izvještajima za 2006. i 2007. godinu nije uknjižio minus od 850.000 KM zbog potraživanja poreske uprave, a kada smo ga mi uknjižavali na to su se morale obračunati kamate", pojašnjava Bukva.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

High

Post Postao/la High » 18 nov 2016, 14:30

Mister No je napisao/la:Karte kupljene.
Kod mene redni broj 250, uzeh 4 karte i nisu povezani redni brojevi a čikica iz kućice veli da se dobro prodaju.
E sad..
http://sportsport.ba/bh_kosarka/da-li-s ... ica/214368

Dakle, zasad je kupljeno samo 500 karti. Pretpostavljam da će sutra u dvorani biti oko 1.000, maksimalno 1.500 gledaoca. Ima krivice i u nama jer je i naša apatija pojela Bosnu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2016, 14:39

High je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Karte kupljene.
Kod mene redni broj 250, uzeh 4 karte i nisu povezani redni brojevi a čikica iz kućice veli da se dobro prodaju.
E sad..
http://sportsport.ba/bh_kosarka/da-li-s ... ica/214368

Dakle, zasad je kupljeno samo 500 karti. Pretpostavljam da će sutra u dvorani biti oko 1.000, maksimalno 1.500 gledaoca. Ima krivice i u nama jer je i naša apatija pojela Bosnu.
Ja nesto vjerujem da bi moglo biti vise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 nov 2016, 14:40

Ne znam kako se lose prodaju mozda raja laže da su kupili karte al ja znam ljudi sto nikad nisu bili na utakmici bosne a hoce sutra da idu. Mislim da ce biti nekih 2000 ljudi.
Sve na stranu al bice tuga sutra u skenderiji, mislim koliko je realno da se rijesi dug od 10 miliona... ako nista otici oprostiti se sa stilom i to je to.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2016, 14:41

fera je napisao/la:Ne znam kako se lose prodaju mozda raja laže da su kupili karte al ja znam ljudi sto nikad nisu bili na utakmici bosne a hoce sutra da idu. Mislim da ce biti nekih 2000 ljudi.
Sve na stranu al bice tuga sutra u skenderiji, mislim koliko je realno da se rijesi dug od 10 miliona... ako nista otici oprostiti se sa stilom i to je to.
Ma kod nas karte najvise idu na dan utakmice, to je uvijek tako bilo.

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 18 nov 2016, 15:09

I ja sam prije sat vremena kupio 2 ulaznice,ispred mene neke cure uzele oko 10 karti,poslije mene 2 momka 5 karti,pitam onog lika sto radi kaze ma ide odlicno,vjerovatno ovo poslije skole ,fakulteta,posla da ce dosta raje uzeti.Ja vjerujem da ce biti 4.000 sutra,mozda sam preoptimistican ali eto vidjecemo..
FK Sarajevo !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2016, 15:25

badel62 je napisao/la:I ja sam prije sat vremena kupio 2 ulaznice,ispred mene neke cure uzele oko 10 karti,poslije mene 2 momka 5 karti,pitam onog lika sto radi kaze ma ide odlicno,vjerovatno ovo poslije skole ,fakulteta,posla da ce dosta raje uzeti.Ja vjerujem da ce biti 4.000 sutra,mozda sam preoptimistican ali eto vidjecemo..
:tokralju: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2016, 15:38

Uzima raja ba, bit ce sigurno par hiljada. I ja sam bio skeptican prva 2 dana ali mislim da je sve bolje i bolje a sutra ce planuti.

slika

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 18 nov 2016, 15:46

Sretno ljudi nadam se da ce se KK Bosna ipak spasit na kraju, sramota za drzavu i grad da se jedan evropski prvak ugasi.
Ugasili su nam Ditu vi makar pokusajte da nedate Bosnu.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2016, 15:47

Skojevska je napisao/la:Sretno ljudi nadam se da ce se KK Bosna ipak spasit na kraju, sramota za drzavu i grad da se jedan evropski prvak ugasi.
Ugasili su nam Ditu vi makar pokusajte da nedate Bosnu.
Hvala, pozdrav za Tuzlu :)

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 nov 2016, 16:05

badel62 je napisao/la:I ja sam prije sat vremena kupio 2 ulaznice,ispred mene neke cure uzele oko 10 karti,poslije mene 2 momka 5 karti,pitam onog lika sto radi kaze ma ide odlicno,vjerovatno ovo poslije skole ,fakulteta,posla da ce dosta raje uzeti.Ja vjerujem da ce biti 4.000 sutra,mozda sam preoptimistican ali eto vidjecemo..
Bravo raja :clap: :thumbup:
Ja sam jutros u 11 uzeo, tad je lose bilo, al nadam se da cemo pokazati sta nam svima ime Bosna znaci.
SARAJEVO

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 nov 2016, 16:13

joj glupog clanka isto ko da smo mi narod koji kupuje 5 dana unaprijed ulaznice....bice 5 hiljada vecina ce usput sutra kupiti kartu nije ljudima na ruku,evo ja prvi idem na tekmu a uzet cu kartu sutra...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 18 nov 2016, 16:19

delinjo je napisao/la:joj glupog clanka isto ko da smo mi narod koji kupuje 5 dana unaprijed ulaznice....bice 5 hiljada vecina ce usput sutra kupiti kartu nije ljudima na ruku,evo ja prvi idem na tekmu a uzet cu kartu sutra...

Ma kakvih 5k, teško. Puno je to... Kad bi se ove sad sve rasprodale bilo bi super :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 nov 2016, 16:22

remA1 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:joj glupog clanka isto ko da smo mi narod koji kupuje 5 dana unaprijed ulaznice....bice 5 hiljada vecina ce usput sutra kupiti kartu nije ljudima na ruku,evo ja prvi idem na tekmu a uzet cu kartu sutra...

Ma kakvih 5k, teško. Puno je to... Kad bi se ove sad sve rasprodale bilo bi super :D
ma hoce brate ,cak iz slovenije raja dolazi ...puno ljudi oko mene ono kroz pricu govore da ce ici na tekmu....pa ajd znaj :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

High

Post Postao/la High » 18 nov 2016, 16:26

Potrage za kartama sjećam se samo kad smo čekali Zvezdu u Final Eightu. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 nov 2016, 16:39

Nemam nikakav bojazan da se raja nece odazvati.
U ovom gradu jos ima kulturne i emancipovane raje, a takvi su uvijek volili kosarku i KK Bosnu.
Mislim da ce ulaznica nestati.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 nov 2016, 16:43

Tužno. Kad se sjetim nekad davno kako se gledalo, iako ja to nisam tad razumio, bio sam previše mal ali opet sam navijao, radovao se tricama. Valjda se neće ugasiti, baš sam se bio ponadao, gledao na početku sezone sve utakmice ali odjednom info KK Bosna se gasi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2016, 16:45

Unofficialpage je napisao/la:Tužno. Kad se sjetim nekad davno kako se gledalo, iako ja to nisam tad razumio, bio sam previše mal ali opet sam navijao, radovao se tricama. Valjda se neće ugasiti, baš sam se bio ponadao, gledao na početku sezone sve utakmice ali odjednom info KK Bosna se gasi.
Isti sam ti.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 nov 2016, 16:50

High je napisao/la:Potrage za kartama sjećam se samo kad smo čekali Zvezdu u Final Eightu. :mrgreen:
Meni je nikad neprežaljena tekma s Partizanom. U nedjelju je bila tekma. Imao sam nekih 10-11 godina i sve bilo spremno da idem, al stari morao nešto raditi iznenada i nisu me pustili samog. Cijelu tekmu sam proveo ispred tva. Na kraju ih Siniša ubio, a do tog šuta je vjerovatno igrao najlošiju tekmu u dresu Bosne.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

High

Post Postao/la High » 18 nov 2016, 16:52

Kawhi je napisao/la:
High je napisao/la:Potrage za kartama sjećam se samo kad smo čekali Zvezdu u Final Eightu. :mrgreen:
Meni je nikad neprežaljena tekma s Partizanom. U nedjelju je bila tekma. Imao sam nekih 10-11 godina i sve bilo spremno da idem, al stari morao nešto raditi iznenada i nisu me pustili samog. Cijelu tekmu sam proveo ispred tva. Na kraju ih Siniša ubio, a do tog šuta je vjerovatno igrao najlošiju tekmu u dresu Bosne.
To je, ako se ne varam, ona utakmica kad su, nakon sirene, pali baloni. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.