FK Slavija
Re: FK Slavija
Izasao mi je nenadano neki posao koji moram zavrsiti danas pa necu moci na tekmu ali se nadam da ce neko od ovih sto bude bio napisati sta se dogadjalo na stadionu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
koliko igra slavija protiv moje turbine

2:0 zavrsilo...
golovi pali u 9. i 54. minuti...
Djermanovic dao oba gola...
golovi pali u 9. i 54. minuti...
Djermanovic dao oba gola...

Mario Yepes
Koja je ekipa igrala prvu postavu?Cuo sam da je debitirao Paunovic i da je odmah asistirao za prvi pogodak.
Devil je napisao/la:Koja je ekipa igrala prvu postavu?Cuo sam da je debitirao Paunovic i da je odmah asistirao za prvi pogodak.
?: ", ?, Регоје ($ 81. С.$), ?, Папаз, $, " ($ 63. $), $ ($ 63. %), ?, ", ". Тренер: Зоран &.
(kopirano sa Slavijine stranice)...

Paunovic asistirao za prvi gol...centarsut (korner ili slobodan udarac kod kornera, ne sjecam se tacno) u peterac i Djerma glavom
Mario Yepes
Тај " " " $ $... но $, $ $ се ? за & " &... " " " " ? ", " " ? &, посјета " ? &, ? & % &, " $ за ? 2-0 " & ', $, &...
" " ", у пар наврата су % ? $
? " " стара на ", " & жена $, $ ' & - ' псоват $ не $ $ "
? "?
" " ", у пар наврата су % ? $

? " " стара на ", " & жена $, $ ' & - ' псоват $ не $ $ "

I ko se nad'o ale...
Ko je taj Danojevic sto je usao u igru? 

mogao bi neko dobit' po pic'ci...
Danojevic dosao iz Hajduka (Kula)...igrao u Srbiji (1. i 2. liga) i u inostranstvu, ali ne znam tacno gdje...

Danojevic dosao iz Hajduka (Kula)...igrao u Srbiji (1. i 2. liga) i u inostranstvu, ali ne znam tacno gdje...
Mario Yepes
Sokolovi , kako će Borac proći u subotu ... ????

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Ovo morate izgubiti.
eo na nasem forumu nam jedan indijanac predvidja 2 penala prema tome tesko cemo primiti poraz!

ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!
Slavija ovdje mora traziti bodove inace su u velikim problemima.
Slavija ne dobije li ....nista od Evrope ove godine...pa nek' gledaju kako i sta
Miloš Krasić !!!
Brate ja mislim da se on zove Dejanovic a ne Danojevic.Pigi13 je napisao/la:mogao bi neko dobit' po pic'ci...![]()
![]()
![]()
![]()
ko je bio na utakmici protiv turbine i ko je bio najbolji u turbini
Slavija izvukla Radnik iz Bijeljine u Kupu RS.Utakmica se igra u Bijeljini
igraju se 2 utakmice 100%.... jel znas ostale parove??Devil je napisao/la:Slavija izvukla Radnik iz Bijeljine u Kupu RS.Utakmica se igra u Bijeljini
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
- Kontakt:
LIvada je napisao/la:igraju se 2 utakmice 100%.... jel znas ostale parove??Devil je napisao/la:Slavija izvukla Radnik iz Bijeljine u Kupu RS.Utakmica se igra u Bijeljini

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
moja greska...Phill Jackson je napisao/la:LIvada je napisao/la:igraju se 2 utakmice 100%.... jel znas ostale parove??Devil je napisao/la:Slavija izvukla Radnik iz Bijeljine u Kupu RS.Utakmica se igra u Bijeljini![]()
![]()
,,vidis da je kup RS-a
kad nas ima kup kantona...

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Devil je napisao/la:Brate ja mislim da se on zove Dejanovic a ne Danojevic.Pigi13 je napisao/la:mogao bi neko dobit' po pic'ci...![]()
![]()
![]()
![]()
ne mislis dobro...

Mario Yepes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.