FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2015, 22:39

MCMXLVI je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:
Oni su trenutno u klubu i neko ima pravo da napise misljenje o njima dvojici. Isto kao sto ti i bilo ko na temi FK.Zejeznicar (opste) moze napisati da je Siljak npr. papak. Ja mislim da je Selimovic ok lik, a za Ibrakovica se potpuno slazem s nekim koji je to vec napisao.
Al ti je Ibraka nabio komplexe : )
I to samo izjavama, strah me šta će biti ako šta osvojimo!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 mar 2015, 22:41

Ne ne, odkako je dosao kod nas, tad si ti i obolio : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2015, 22:47

Šta je to Ibraković konkretno uradio da bi nekome nabio komplekse? Trošenjem za naše uslove ogromnog budžeta se ne nabijaju kompleksi. Kompleksi se nabijaju kada se izuzetno uspješno troši skroman budžet, a svi znamo je to najbolje radio :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 13 mar 2015, 22:47

hilmo je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:
Oni su trenutno u klubu i neko ima pravo da napise misljenje o njima dvojici. Isto kao sto ti i bilo ko na temi FK.Zejeznicar (opste) moze napisati da je Siljak npr. papak. Ja mislim da je Selimovic ok lik, a za Ibrakovica se potpuno slazem s nekim koji je to vec napisao.
Al ti je Ibraka nabio komplexe : )
I to samo izjavama, strah me šta će biti ako šta osvojimo!
Izjavama koji ne prilice jednom normalnom covjeku. Ali sta on zna sta je Sarajevo i Zeljo, papak iz Tuzle. Odpamtivijeka nase su uprave gajile dobar odnos i pored rivalastva koje je veliko, Medutim od kad su na sceni Blekic i gosp, Ibrakovic sve vise Sarajlijama je muka citati takve izjave. Sto pitara, sto manijaka..

Nikad nisam vidio da je neko napisao da je Kusturica ili Selimovic papci jer nisu, Gospoda ljudi koji nekad moraju dati neku skakljivu izjavu je sasvim razumljivo, ali vi to necete da vidite. Meni je samo zao moje/nase raje kad vidim da je dosao na nivo da mora braniti Ibrakovica(kojem je uspjeh izbaciti ekipu iz lige),(trositi pare nekog treceg). Bravo!!
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 13 mar 2015, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 mar 2015, 22:48

Dragi gosti cijenim to sto pratite nas klub, zaista pohvalno.
Slobodno iznosite svoje misljenje ali uvrede nisu pozeljne i govore mnogo.
Pratite nas i ne odustajte, jer trebamo vas bas takve kakvi jeste.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 22:49

OdaVeliki je napisao/la:Da ti nije nabio kompeleks ne bi ti pao na pamet ni u jednom trenutku, niti bi o njemu pisao na temi FK.Sarajevo. Sve vodi prema teskom kompleksu..
Pricali smo o papcima, pa je i meni jedan pao na pamet.

Znaci ako je neko otišao iz kluba, o njemu se nema pravo pricati? Da vidim gdje to piše ili sam nešto propustio.
Kad smo vec kod kompleksaša, ti @zeka_tm87, @Željooo i @Baja_Zvjerka bukvalno spavate na našim temam. Ima još jedan lik, ali ga necu spominjati, jer je za razliku od vas vec nabrojanih normala. Vjerujem da smo zanimljivi, ali da smo toliko cisto sumljam. Neki to zovu kompleksom, a ti nazovi kako hoceš.
Das Ist Walter

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 mar 2015, 22:49

Virtu4l je napisao/la:Šta je to Ibraković konkretno uradio da bi nekome nabio komplekse? Trošenjem za naše uslove ogromnog budžeta se ne nabijaju kompleksi. Kompleksi se nabijaju kada se izuzetno uspješno troši skroman budžet, a svi znamo je to najbolje radio :wave:
Vidi vidi skretnicara, izasli i oni iz rupa. :mrgreen: :stop: :stop: :stop:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2015, 22:53

Sabinho je napisao/la:Vidi vidi skretnicara, izasli i oni iz rupa. :mrgreen: :stop: :stop: :stop:
Veoma rijetko se uključujem u ove diskusije, znaš i sam, ali eto, baš me zanima na koji način je bilo ko iz FKS kao i sam klub FKS mogao nabiti bilo kakav kompleks prosječnom navijaču Željezničara.
Voli te tvoje Sarajevo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 mar 2015, 22:54

Cim on tebi smeta i imas nesta protiv njega Oda, znaj da te taj covjek kara u zdrav mozak. : )
Al ste se okacili ovde nakon poraza, jedva ste docekali nakon BM.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2015, 23:04

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Vidi vidi skretnicara, izasli i oni iz rupa. :mrgreen: :stop: :stop: :stop:
Veoma rijetko se uključujem u ove diskusije, znaš i sam, ali eto, baš me zanima na koji način je bilo ko iz FKS kao i sam klub FKS mogao nabiti bilo kakav kompleks prosječnom navijaču Željezničara.
Slažem se, ali zašto ste (naravno ne svi, ali velika većina) opsjednuti Ibrakovićem i Selimovićem? Zbog izjava, koje su, rekao sam gore, u nekim trenucima i meni bile smješne?
Ne znam šta su to ljudi uradili da ih vrijeđati, ok kritikovati, ali vrijeđati i nazivati ih pogrdnim imenima. Većini je poznat moj stav o vašim ljudima i ne odobrava da ih neko vrijeđa.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 mar 2015, 23:09

Ne dajte se gosti, ne dozvolite da vas prave budalama.
Pa ipak ste vi najkompetentniji pisati na ovoj temi i ukazivati
na sve lose stvari u FKS. Niko vam to ne smije zabraniti.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 23:10

Virtu4l je napisao/la:
Odgovor tražiš na pogršenom mjesu. Najbolje da ovo pitanje postaviš nekim svojim kolegama. Recimo zašto u tekmi koja je u nedelju nemaju šta da izgube, iako Željo izgubi protiv Širokog. Zašto priželjkuju sve, osim neriješenog rezultata. Nakon skoro dvije sezone, Sarajevo je izgubilo 3 put u srijedu protiv Borca i vaši su odma navalili, iako željo nema ništa s tim.
Das Ist Walter

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 13 mar 2015, 23:18

miden je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Odgovor tražiš na pogršenom mjesu. Najbolje da ovo pitanje postaviš nekim svojim kolegama. Recimo zašto u tekmi koja je u nedelju nemaju šta da izgube, iako Željo izgubi protiv Širokog. Zašto priželjkuju sve, osim neriješenog rezultata. Nakon skoro dvije sezone, Sarajevo je izgubilo 3 put u srijedu protiv Borca i vaši su odma navalili, iako željo nema ništa s tim.
Krsis pravila foruma, konstatno na temi FK.Sarajeva pises o drugom timu cime trazis da se tema bez potrebe troluje zbog tvojih gluposti.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 23:20

Kršiš i ti pravila, jer nisi tu da diskutuješ nego da provociraš.
Das Ist Walter

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2015, 23:22

Pa to su normalne stvari, nema to veze sa kompleksima. Meni je drago kad vi izgubite, isto kao što je tebi drago kada mi izgubimo, to je rivalitet i trebala bi da važi ona stara 'da komšiji crkne krava'. Kompleksi su nešto drugo, samo neuspješan može imati kompleks od uspješnog, nikako obrnuto ;)

Naravno da će nakon svakog kiksa doći neko da se naslađuje, to ide u oba pravca.
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 mar 2015, 23:24

Evo recimo ja prvi ne zelim da izgubite u nedjelju. :lol:
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 23:24

Virtu4l je napisao/la:Pa to su normalne stvari, nema to veze sa kompleksima. Meni je drago kad vi izgubite, isto kao što je tebi drago kada mi izgubimo, to je rivalitet i trebala bi da važi ona stara 'da komšiji crkne krava'. Kompleksi su nešto drugo, samo neuspješan može imati kompleks od uspješnog, nikako obrnuto ;)

Naravno da će nakon svakog kiksa doći neko da se naslađuje, to ide u oba pravca.
Slažem se, ali i dalje mislim da tražiš odgovor na pogrešnom mjestu.
Das Ist Walter

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2015, 23:26

Head je napisao/la:Evo recimo ja prvi ne zelim da izgubite u nedjelju. :lol:
Ni ja, meni odgovara sve osim poraza.
Voli te tvoje Sarajevo.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 mar 2015, 23:27

Dragi gosti ne dajte da vas ismijavaju. Recite im sve sto vas boli. Slijedeci:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 mar 2015, 23:36

Pa gdje ste bili zadnje pola godine ova tema je tad bila zaista mrtva :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordotim i 14 gostiju.