Riad Bajić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Re: Riad Bajić
Zabi ga Rijad 

A znaci vec zabio...
Bas malo prije gledam 0:0, tek pocela tekma...kontam ne bi bilo lose da zabije hettrick i ukljuci se u borbu za naj strijelca...
Dobro je poceo utakmicu.
Bas malo prije gledam 0:0, tek pocela tekma...kontam ne bi bilo lose da zabije hettrick i ukljuci se u borbu za naj strijelca...
Dobro je poceo utakmicu.
Inace danas je njegov rodjendan 

Kad se sjetim da nam je jedno vrijeme Zec bio ozbiljna opcija na poziciji napadaca, a ne vjerujem da je u svim sezonama u Turskoj dao golova koliko je Bajic u ovoj. Nadam se da ce kroz kup izboriti izlazak u Evropu, mada nije nerealno ni da Riad na ljeto ode u neki jaci klub.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kako je igrao Hadziahmetovic? Da li je neko pratio?
Definitivno treba postati taj treći napadač reprezentacije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Cestitke Rikiju na 2 gola . Ovako sam nekako i prizeljkivao, Riki da zabija, Alanya pobjedi. Konyi svakako ne treba pobjeda, ne mogu ni gore ni dole, a Pape i Balja ce osigurati Alanyi opstanak.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Bajazit!!!
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 12 maj 2017, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trpajjjjj
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To Riki majstore
Na ljeto aBd pravi dobar transfer. Da hocemo rijesiti utakmicu protiv Grcke negdje do 70. minute pa da uleti Riki i pospremi koju iz kontre.

Na ljeto aBd pravi dobar transfer. Da hocemo rijesiti utakmicu protiv Grcke negdje do 70. minute pa da uleti Riki i pospremi koju iz kontre.
Vjerovatno mu ovaj gol nece priznati, nego ce se voditi kao autogol. Steta.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Od martinelu...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Taj film neces gledati - da Riki istrci kontru protiv Grcke, nije ti on od trke.
Meni je interesantno, cudno (kako god hocete) da ga trener skoro svaku tekmu izvodi iz igre, a vrlo cesto oko 60, 70 minute, relativno rano za najboljeg strijelca ekipe.
Ipak ostaje 2 gola za vodecim dvojcem uz utakmicu vise.
Nadam se transferu u Besiktas ili druga dva velikana Turske, ili pak Bundes liga za koju mislim da bi mu ponajvise pasala gledajuci njegov profil.
Meni je interesantno, cudno (kako god hocete) da ga trener skoro svaku tekmu izvodi iz igre, a vrlo cesto oko 60, 70 minute, relativno rano za najboljeg strijelca ekipe.
Nadam se transferu u Besiktas ili druga dva velikana Turske, ili pak Bundes liga za koju mislim da bi mu ponajvise pasala gledajuci njegov profil.
Ne mislim da on istrci sam s loptom nego da istrci nesto brzi igrac nas (iako mi nemamo bas brzih igrac) i da loptu gurne Rikiju. Vidim da u zadnje vrijeme pogadja dosta na prvi kontakt s loptom. Kako god, kontra ili ne. Jak je u 16-ercu is what I'm trying to say.hurem je napisao/la:Taj film neces gledati - da Riki istrci kontru protiv Grcke, nije ti on od trke.

Jel' službeno to da mu nisu priznali gol? Vidim da svugdje piše da je on strijelac.
A i realno gol jeste njegov, mislim da se ovakvi golovi priznaju igračima.
A i realno gol jeste njegov, mislim da se ovakvi golovi priznaju igračima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.