12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Mislim da je ovaj Izrael itekako zreo za poraz, samo ih moramo odma stavit pod pritisak i napadat od pocetka. Imaju dva domaca poraza za redom, nisu navikli na vrlo bitne utakmice i vjerovatno im je se uvukao strah u ekipu, da ce opet prokockat sanse za prvenstvo. I pored naseg jadnog napada u Haifi je njihova odbrana izgledala vrlo slaba. Ako zabijemo rano gol mislim da ih mozemo razbit. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Plus imaju najgoreg trenera u istoriji fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Safet se ne bi slozio s tobom.Virtu4l je napisao/la:Plus imaju najgoreg trenera u istoriji fudbala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Safet nije trener, on je bio izbornik. Birao je igrače koji će igrati, u svemu ostalom mislim da nije ni sudjelovao. Kad god bude slika njega ili stoji skrštenih ruku ili sjedi.. mislim da su Borče i Piplica sve odrađivali.Pivopija je napisao/la:Safet se ne bi slozio s tobom.Virtu4l je napisao/la:Plus imaju najgoreg trenera u istoriji fudbala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Samo bez nekih gluposti na tribinama jedva cekaju da nas kazne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ostavi se više Safeta, napiši bar jedan post vezan za temu.Pivopija je napisao/la:Safet se ne bi slozio s tobom.Virtu4l je napisao/la:Plus imaju najgoreg trenera u istoriji fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo glave da će u pauzi između dvije himne odjeknuti tekbir sa tribina.Elegant je napisao/la:Samo bez nekih gluposti na tribinama jedva cekaju da nas kazne.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Pa sta? Nadam se i da ce im se zvizdit himni.SGD53 je napisao/la:Evo glave da će u pauzi između dvije himne odjeknuti tekbir sa tribina.Elegant je napisao/la:Samo bez nekih gluposti na tribinama jedva cekaju da nas kazne.
Vazno je izbjec anti-semitizam i stvari sto bi mogle prekinut utakmice. Sto se ostalog tice, samo udri. Ne treba ih docekat na prijateljski nacin ni sekunde. Nadam se da ce im bit neugodno i neka ih bude strah, to nam moze samo pomoc na terenu.
- DragonGirl
- Kontakt:
Mislim da u prošlom susretu oni nisu bili toliko dobri, koliko smo mi bili loši. Ako pravilno posložimo redove, izvučemo maksimum iz onoga što imamo, uz koncentraciju, ozbiljnost i zajedništvo na terenu i gromoglasnu podršku navijača pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. 

-
- Kontakt:
I oni su zvizdali nasoj himni cini mi se, tako da malo zvizduka ne bi bilo lose 

-
- Kontakt:
čini ti se, ha?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
slabo ti se to cini, nije uopce bilo zvizduka na nasu himnu tamo.argentarium80 je napisao/la:I oni su zvizdali nasoj himni cini mi se, tako da malo zvizduka ne bi bilo lose
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Kad ce se Stilic i Vranjes pridruziti reprezentaciji?
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Nema razloga da se vec danas ne pridruze.haris92 je napisao/la:Kad ce se Stilic i Vranjes pridruziti reprezentaciji?
Ma vidim da nijedan portal jos nije prenio da su dosli a juce je odigrano posljednje kolo.Cartman je napisao/la:Nema razloga da se vec danas ne pridruze.haris92 je napisao/la:Kad ce se Stilic i Vranjes pridruziti reprezentaciji?
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Nešta su bili zayebali sa himnom, pogrešnu pustili pa onda skontali pa su pustili pravuSTEVIE je napisao/la:slabo ti se to cini, nije uopce bilo zvizduka na nasu himnu tamo.argentarium80 je napisao/la:I oni su zvizdali nasoj himni cini mi se, tako da malo zvizduka ne bi bilo lose

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
desava seFaraonTM je napisao/la:Nešta su bili zayebali sa himnom, pogrešnu pustili pa onda skontali pa su pustili pravuSTEVIE je napisao/la:slabo ti se to cini, nije uopce bilo zvizduka na nasu himnu tamo.argentarium80 je napisao/la:I oni su zvizdali nasoj himni cini mi se, tako da malo zvizduka ne bi bilo lose

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
E cuj pa staCartman je napisao/la:Pa sta? Nadam se i da ce im se zvizdit himni.SGD53 je napisao/la:Evo glave da će u pauzi između dvije himne odjeknuti tekbir sa tribina.Elegant je napisao/la:Samo bez nekih gluposti na tribinama jedva cekaju da nas kazne.
Vazno je izbjec anti-semitizam i stvari sto bi mogle prekinut utakmice. Sto se ostalog tice, samo udri. Ne treba ih docekat na prijateljski nacin ni sekunde. Nadam se da ce im bit neugodno i neka ih bude strah, to nam moze samo pomoc na terenu.

Ja, pa sta?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne kontam kakve veze tekbir ima s provokacijom.
Nervoza se uvlači polahko, tu nervozu dodatno pojačava i rukomet, četvrtak i petak teški dani za živce, trebat će nam dobri živci.
Nervoza se uvlači polahko, tu nervozu dodatno pojačava i rukomet, četvrtak i petak teški dani za živce, trebat će nam dobri živci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.