Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ja sranja od parova majko moja, imaš već tri sigurna polufinalista, ma eto vala i sva četiri 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vidi, meni je sad može se reći i drago što nije suđen penal jer da je kojim slučajem Barcelona osvojila LP 2008 godine Rajkard bi sigurno ostao trener Barcelone tj. Guardiola ne bi ni preuzeo Barcelonu i ko zna šta bi se desilo poslije.Policeman je napisao/la:Zale se sto nije bio penal jer je Scholes citavo vrijeme bio u 16-ercu
Ali meni je ovo čist penal. Scholes se kod kontakta nalazi na liniji 16-erca kao i Messijeva lijeva noga. Samo je Messijeva desna noga izvan 16-erca. Na kraju krajeva i on je sam rekao da je trebao biti penal.

Ako je ovo bilo u 16 ja sam Eidur Gudjonsen
EDIT: i dan te nehebo ono ima obraza pricat o sudijama nakon onog polufinala 2009.
Poslije onoga se treba poklopit za iduce stoljece.
EDIT: i dan te nehebo ono ima obraza pricat o sudijama nakon onog polufinala 2009.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 15 mar 2019, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel ovo penal?Petardaa je napisao/la:Vidi, meni je sad može se reći i drago što nije suđen penal jer da je kojim slučajem Barcelona osvojila LP 2008 godine Rajkard bi sigurno ostao trener Barcelone tj. Guardiola ne bi ni preuzeo Barcelonu i ko zna šta bi se desilo poslije.Policeman je napisao/la:Zale se sto nije bio penal jer je Scholes citavo vrijeme bio u 16-ercu
Ali meni je ovo čist penal. Scholes se kod kontakta nalazi na liniji 16-erca kao i Messijeva lijeva noga. Samo je Messijeva desna noga izvan 16-erca. Na kraju krajeva i on je sam rekao da je trebao biti penal.
15.10.2013.
tu se ocigledno vidi da je van 16Kaunas je napisao/la: Jel ovo penal?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Why tholeorey je napisao/la:Ali ljepota citat Rejalovce kako za Pepa i City navijaju hahaha.
Ovrebo je pogurao Celzi sa onim nepostojecim kartonom za Abidala ali srecom pravda je zadovoljena na kraju 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Proslo 5 sati od izvlacenja i ljudi jos uvjereni da ce midget igrati finale protiv GOAT-a.
Kada navijači Reala mogu nakon svih krađa u korist svog kluba pričati o suđenju što ne bi mogao i ja i to zbog utakmice u kojoj je Barcelona neopravdano igrala zadnjih 25 minuta sa igračem manjeKaunas je napisao/la:Ako je ovo bilo u 16 ja sam Eidur Gudjonsen

Meni je najjače što gotov niko nije primjetio da je nekoliko sekundi prije nego što će Abidal dobiti crveni, Drogba namjerno udario Piquea u skoku i prošao bez ikakvog kartona. Čak ni faul nije suđen nego u nastavku akcije Abidal dobije crveni iako je Anelka sam paoenobarca je napisao/la:Ovrebo je pogurao Celzi sa onim nepostojecim kartonom za Abidala ali srecom pravda je zadovoljena na kraju

Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 15 mar 2019, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ma i pametno, kad imaju maga i dobro igraju. Igrat sa njima finale bi bilo lijepo, ako te dobiju nemas se sta ljutit, znas da ce te dobit igrom.MElloo je napisao/la:Why tholeorey je napisao/la:Ali ljepota citat Rejalovce kako za Pepa i City navijaju hahaha.
27.10.2020
Sad ce jos ispast da su oni pokradeni u toj tekmi. 

15.10.2013.
I jesu pokradeni, ne sudi se penal na svaki kontakt, jel ovo balet ili muska igra
A jest se zakuhalo, a mjesec dana do utakmice. Mogao bi neko 16.4 oplakat
Max Allegri
Kaunas je napisao/la:Sad ce jos ispast da su oni pokradeni u toj tekmi.
Ljudi imali jedan udarac u okvir gola i to Iniestin u 93-oj minuti, demolirani citavu utakmicu prije i poslije crvenog Abidala.
Realan rezultat na tom mecu da je normalno sudjenje bilo bi bio 2 ili 3-0, ali sta je tu je.
Nama se vratila sreca uveliko 2012-te, ali ostat ce ovaj mec upamcen kao jedna od najvecih kradja u historiji fudbala.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
E jbt s kim se i ja raspravljam. A nije da nisam znao.
15.10.2013.
Ko bi se sa tobom normalno raspravljao, palis se na svaki pomen Barcelone i Messija.Razumijem da su traume teske ali smiri dozivljaj malo, poceces se tresti ko Fergie u onom finalu.
To su se pitali i ovi iz Lyona prije 2 danaenobarca je napisao/la:I jesu pokradeni, ne sudi se penal na svaki kontakt, jel ovo balet ili muska igra

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Samo ne znam traume od cegaenobarca je napisao/la:Ko bi se sa tobom normalno raspravljao, palis se na svaki pomen Barcelone i Messija.Razumijem da su traume teske ali smiri dozivljaj malo, poceces se tresti ko Fergie u onom finalu.
15.10.2013.