Arsenal

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 05 mar 2026, 18:24

Faraon iz Visokog je napisao/la:
05 mar 2026, 16:36
Da sam jucer umro ne bih znao da se kup natjecanja osvajaju sa losom odbranom. Eto dakle da se ne nadate u ligi pravaka i u dva kup takmicenja sto su nam ostala, nemamo sansi tu. Evo ovi strucnjaci iznad su nas prosvijetlili :salut:

Ja prijavljujem svaki post ovdje od ovog trolera Markinha ali uzaludno, izgleda da je dozvoljeno ici po temama drugih klubova i trolati tamo bez ikakve kazne?
Probaj na temi FK Sarajevo. :mrgreen:

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 05 mar 2026, 18:44

Faraon iz Visokog je napisao/la:
05 mar 2026, 16:36
Da sam jucer umro ne bih znao da se kup natjecanja osvajaju sa losom odbranom. Eto dakle da se ne nadate u ligi pravaka i u dva kup takmicenja sto su nam ostala, nemamo sansi tu. Evo ovi strucnjaci iznad su nas prosvijetlili :salut:

Ja prijavljujem svaki post ovdje od ovog trolera Markinha ali uzaludno, izgleda da je dozvoljeno ici po temama drugih klubova i trolati tamo bez ikakve kazne?
Sta je,prijavljuj koliko hoces ali me potrat neces,tipkam gdje ja zelim,i ajde reci mi gdje grijesim i zasto nemogu tipkat na ovom forumu?

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 05 mar 2026, 20:39

Sad u ovoj dobi imas viska vremena pa pises posvuda, kad se uhvatis nekog finog posla i obveza onda neces stic visit na raznim dijelovima foruma, malo te faza puca, al budes skuzio sve s vremenom pogotovo kad cure pocnes ganjat, pa se zainteresiras za to
ARSENAL4ever

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 05 mar 2026, 21:23

TheMix je napisao/la:
05 mar 2026, 20:39
Sad u ovoj dobi imas viska vremena pa pises posvuda, kad se uhvatis nekog finog posla i obveza onda neces stic visit na raznim dijelovima foruma, malo te faza puca, al budes skuzio sve s vremenom pogotovo kad cure pocnes ganjat, pa se zainteresiras za to
Hahaha,zasto tako pretpostavljas za moje godine :rol: pratim nogomet duze od tebe

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 05 mar 2026, 21:51

Pa na temelju toga sto pises, jer male su sanse da osoba koja nije na prijelazu srednja/faks konstantno dolazi na tudji pdf i tamo pise kak ne valja ekipa za koju mnogi strucnjaci cak kazu da je mozda najjaca u ovom trenutku uopce.

Al eto ima opcija ignore, pa tko zeli citati i pisati dalje s tobom neka nastavi, al meni je dosta i cao budi mi pozdravljen
ARSENAL4ever

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 05 mar 2026, 21:54

TheMix je napisao/la:
05 mar 2026, 21:51
Pa na temelju toga sto pises, jer male su sanse da osoba koja nije na prijelazu srednja/faks konstantno dolazi na tudji pdf i tamo pise kak ne valja ekipa za koju mnogi strucnjaci cak kazu da je mozda najjaca u ovom trenutku uopce
Jao,pola foruma kaze da je igra losa protiv brightona,i imas unazad 5 stranica o tome,a ti samo mene napadas,ajde idi duvaj nesto mene se okani

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 06 mar 2026, 02:08

Arteta izgleda pokušava da se manje "trošimo" tako što ne idemo full gas i ubiti protivnika do kraja nego to pokušavamo isključivo branjenjem i kontrolom.Ne razumije da trenutno kontrole nema zato što se mi više trošimo u ovoj situaciji kada se branimo nego kada dođemo gore i kružimo s loptom.
Igrači nam rade više kratkih šprinteva,više uklizavanja i imaju više duela koji kada osvojiš moraš osigurati drugu loptu što je opet jedan teži segment igre.Mislim da je to shvatio sada protiv Brightona i da bi mogli promjeniti pristup protiv Evertona.Zamka je upravo ta što je Everton najbezopasniji na postavljenu odbranu i da tu dosta zavise o igri 1vs1 Ndiyaea.

Ne vidim konkretan izlaz iz ove situacije osim da probamo oživiti Havertza kroz ovaj kup i minute protiv Evertona i da nam igra gore zajedno sa Jesusom da probamo u fazi napada dobiti više čuvanja lopte gore jer samim time možemo izboriti i nekakav korner ili prekid dok ovako kad smo daleko od gola nemamo ni jedan adut.

Dosta patimo i bez forme Calafiorija.Njemu Arteta dosta vjeruje u toj fazi napada kada se dignemo gore i jako dobro se nadopunjuje sa Trossardom kojeg ipak igra vuče prema sredi i tom halfspaceu između stopera i veznog gdje on pravi mjesta za utrčavanje calafiorija koji onda za sebe veže jednog igrača odbrane protivnika.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 mar 2026, 10:18

Rosicky je napisao/la:
06 mar 2026, 02:08
Arteta izgleda pokušava da se manje "trošimo" tako što ne idemo full gas i ubiti protivnika do kraja nego to pokušavamo isključivo branjenjem i kontrolom.Ne razumije da trenutno kontrole nema zato što se mi više trošimo u ovoj situaciji kada se branimo nego kada dođemo gore i kružimo s loptom.
Igrači nam rade više kratkih šprinteva,više uklizavanja i imaju više duela koji kada osvojiš moraš osigurati drugu loptu što je opet jedan teži segment igre.Mislim da je to shvatio sada protiv Brightona i da bi mogli promjeniti pristup protiv Evertona.Zamka je upravo ta što je Everton najbezopasniji na postavljenu odbranu i da tu dosta zavise o igri 1vs1 Ndiyaea.

Ne vidim konkretan izlaz iz ove situacije osim da probamo oživiti Havertza kroz ovaj kup i minute protiv Evertona i da nam igra gore zajedno sa Jesusom da probamo u fazi napada dobiti više čuvanja lopte gore jer samim time možemo izboriti i nekakav korner ili prekid dok ovako kad smo daleko od gola nemamo ni jedan adut.

Dosta patimo i bez forme Calafiorija.Njemu Arteta dosta vjeruje u toj fazi napada kada se dignemo gore i jako dobro se nadopunjuje sa Trossardom kojeg ipak igra vuče prema sredi i tom halfspaceu između stopera i veznog gdje on pravi mjesta za utrčavanje calafiorija koji onda za sebe veže jednog igrača odbrane protivnika.
Jos nekako pregrmiti ovih 8 kola ,iskreno se nadam da mozemo do kraja ove godine :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 mar 2026, 12:23

Lijep odmor danas za prvotimce :njanjanja:
Dva sesnaestogodisnjaka u prvoj postavi, ovdje bi Dowman mogao igrati malo dalje od gola u veznom redu? Ne vidim ko bi drugi mogao igrati u toj roli, Norgard i Mosquera stoperi, Salmon i Calafiori po bekovima, Kai, Trossar i Dowman vezni a ova trojica naprijed :hmmmmm:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 mar 2026, 13:53

Jedino Trossard iz prve i odma ozljeda.KLASIKA

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 mar 2026, 14:55

Ozljeda calafiorija

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 07 mar 2026, 15:11

Martinelli je bio najgori na terenu. On i Jesus tu negdje. :yawn:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 07 mar 2026, 18:57

Ovdje su neki stavljali Jesusa ispred Gyokeresa :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Momak ne bi bio prevaga ni u Rudaru iz Prijedora. Tužan fudbaler.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.