Probaj na temi FK Sarajevo.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:36Da sam jucer umro ne bih znao da se kup natjecanja osvajaju sa losom odbranom. Eto dakle da se ne nadate u ligi pravaka i u dva kup takmicenja sto su nam ostala, nemamo sansi tu. Evo ovi strucnjaci iznad su nas prosvijetlili![]()
Ja prijavljujem svaki post ovdje od ovog trolera Markinha ali uzaludno, izgleda da je dozvoljeno ici po temama drugih klubova i trolati tamo bez ikakve kazne?
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sta je,prijavljuj koliko hoces ali me potrat neces,tipkam gdje ja zelim,i ajde reci mi gdje grijesim i zasto nemogu tipkat na ovom forumu?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:36Da sam jucer umro ne bih znao da se kup natjecanja osvajaju sa losom odbranom. Eto dakle da se ne nadate u ligi pravaka i u dva kup takmicenja sto su nam ostala, nemamo sansi tu. Evo ovi strucnjaci iznad su nas prosvijetlili![]()
Ja prijavljujem svaki post ovdje od ovog trolera Markinha ali uzaludno, izgleda da je dozvoljeno ici po temama drugih klubova i trolati tamo bez ikakve kazne?
Sad u ovoj dobi imas viska vremena pa pises posvuda, kad se uhvatis nekog finog posla i obveza onda neces stic visit na raznim dijelovima foruma, malo te faza puca, al budes skuzio sve s vremenom pogotovo kad cure pocnes ganjat, pa se zainteresiras za to
ARSENAL4ever
Hahaha,zasto tako pretpostavljas za moje godine
Pa na temelju toga sto pises, jer male su sanse da osoba koja nije na prijelazu srednja/faks konstantno dolazi na tudji pdf i tamo pise kak ne valja ekipa za koju mnogi strucnjaci cak kazu da je mozda najjaca u ovom trenutku uopce.
Al eto ima opcija ignore, pa tko zeli citati i pisati dalje s tobom neka nastavi, al meni je dosta i cao budi mi pozdravljen
Al eto ima opcija ignore, pa tko zeli citati i pisati dalje s tobom neka nastavi, al meni je dosta i cao budi mi pozdravljen
ARSENAL4ever
Jao,pola foruma kaze da je igra losa protiv brightona,i imas unazad 5 stranica o tome,a ti samo mene napadas,ajde idi duvaj nesto mene se okani
Arteta izgleda pokušava da se manje "trošimo" tako što ne idemo full gas i ubiti protivnika do kraja nego to pokušavamo isključivo branjenjem i kontrolom.Ne razumije da trenutno kontrole nema zato što se mi više trošimo u ovoj situaciji kada se branimo nego kada dođemo gore i kružimo s loptom.
Igrači nam rade više kratkih šprinteva,više uklizavanja i imaju više duela koji kada osvojiš moraš osigurati drugu loptu što je opet jedan teži segment igre.Mislim da je to shvatio sada protiv Brightona i da bi mogli promjeniti pristup protiv Evertona.Zamka je upravo ta što je Everton najbezopasniji na postavljenu odbranu i da tu dosta zavise o igri 1vs1 Ndiyaea.
Ne vidim konkretan izlaz iz ove situacije osim da probamo oživiti Havertza kroz ovaj kup i minute protiv Evertona i da nam igra gore zajedno sa Jesusom da probamo u fazi napada dobiti više čuvanja lopte gore jer samim time možemo izboriti i nekakav korner ili prekid dok ovako kad smo daleko od gola nemamo ni jedan adut.
Dosta patimo i bez forme Calafiorija.Njemu Arteta dosta vjeruje u toj fazi napada kada se dignemo gore i jako dobro se nadopunjuje sa Trossardom kojeg ipak igra vuče prema sredi i tom halfspaceu između stopera i veznog gdje on pravi mjesta za utrčavanje calafiorija koji onda za sebe veže jednog igrača odbrane protivnika.
Igrači nam rade više kratkih šprinteva,više uklizavanja i imaju više duela koji kada osvojiš moraš osigurati drugu loptu što je opet jedan teži segment igre.Mislim da je to shvatio sada protiv Brightona i da bi mogli promjeniti pristup protiv Evertona.Zamka je upravo ta što je Everton najbezopasniji na postavljenu odbranu i da tu dosta zavise o igri 1vs1 Ndiyaea.
Ne vidim konkretan izlaz iz ove situacije osim da probamo oživiti Havertza kroz ovaj kup i minute protiv Evertona i da nam igra gore zajedno sa Jesusom da probamo u fazi napada dobiti više čuvanja lopte gore jer samim time možemo izboriti i nekakav korner ili prekid dok ovako kad smo daleko od gola nemamo ni jedan adut.
Dosta patimo i bez forme Calafiorija.Njemu Arteta dosta vjeruje u toj fazi napada kada se dignemo gore i jako dobro se nadopunjuje sa Trossardom kojeg ipak igra vuče prema sredi i tom halfspaceu između stopera i veznog gdje on pravi mjesta za utrčavanje calafiorija koji onda za sebe veže jednog igrača odbrane protivnika.
Jos nekako pregrmiti ovih 8 kola ,iskreno se nadam da mozemo do kraja ove godineRosicky je napisao/la: ↑06 mar 2026, 02:08Arteta izgleda pokušava da se manje "trošimo" tako što ne idemo full gas i ubiti protivnika do kraja nego to pokušavamo isključivo branjenjem i kontrolom.Ne razumije da trenutno kontrole nema zato što se mi više trošimo u ovoj situaciji kada se branimo nego kada dođemo gore i kružimo s loptom.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Lijep odmor danas za prvotimce
Dva sesnaestogodisnjaka u prvoj postavi, ovdje bi Dowman mogao igrati malo dalje od gola u veznom redu? Ne vidim ko bi drugi mogao igrati u toj roli, Norgard i Mosquera stoperi, Salmon i Calafiori po bekovima, Kai, Trossar i Dowman vezni a ova trojica naprijed
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Jedino Trossard iz prve i odma ozljeda.KLASIKA
Ozljeda calafiorija
- Wilshere10
- Kontakt:
Martinelli je bio najgori na terenu. On i Jesus tu negdje. 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovdje su neki stavljali Jesusa ispred Gyokeresa
Momak ne bi bio prevaga ni u Rudaru iz Prijedora. Tužan fudbaler.
Momak ne bi bio prevaga ni u Rudaru iz Prijedora. Tužan fudbaler.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.