Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Zlatna kopita sa transakcijom na prelaz u zlatni papak is back 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Analitico je napisao/la:Idemo sa Safetom u Afriku hahahahaha, kad se svi budu spremali za EP u Ukraini, mi cemo sa Safetom u Afriku da igramo neku prijateljsku sa Slonovima ili Dr Kemom......
Ko eto mi smo redovni ucesnici velikh smotri, pa ce nam eto biti neobicno sto necemo na EP u Ukraini, ako se ikako odrzi tamo
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pape je glup čovjek. Jel sad glup pitar, to je već za diskusije.
Misimović u drugom timu Galate, Pjanić blago rečeno ne igra u zadnje vrijeme, Ibričić je nako, taraba a on ne zove Štilića
Što je najgore, papak nije čovjeku dao utakmicu da odigra. Ne znam jel ima lik 5 minuta za razliku od klase iz Šibenika, Alispahića.
Dalje, deficitarni smo na poziciji zadnjeg veznog igrača. Medunjanin to nije, Rahimić ima 100 godina, Murata više nema. Ovaj šampion ne zove Cocalića koji je standardan u Panioniosu. Ne zove ni Jahića koji hladno može odigrati zadnjeg veznog. Zato mu je haman standardan Mravac a Pandža je isto tu
Ima glupu facu, ponaša se glupo, dabogdo da ovo završi hairli. Očekujem debakl u nastavku kvalifikacija.
Misimović u drugom timu Galate, Pjanić blago rečeno ne igra u zadnje vrijeme, Ibričić je nako, taraba a on ne zove Štilića
Dalje, deficitarni smo na poziciji zadnjeg veznog igrača. Medunjanin to nije, Rahimić ima 100 godina, Murata više nema. Ovaj šampion ne zove Cocalića koji je standardan u Panioniosu. Ne zove ni Jahića koji hladno može odigrati zadnjeg veznog. Zato mu je haman standardan Mravac a Pandža je isto tu
Ima glupu facu, ponaša se glupo, dabogdo da ovo završi hairli. Očekujem debakl u nastavku kvalifikacija.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Nezz po cemu su poziv dobili Vranjes i Besic,za razliku od Jahica koji je standardan u svom klubu,ah da poraz kuci od 0:4 od Volosa nekih,pa da to je razlog,aa zar taj takticar,nije izjavio da ce poziv dobiti samo oni koji su standardni u svom klubu,ili se ja varam ? Pogazio svoju rijec,naravno nista ne obicno.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovaj samo sto je iz Banovica stigao.A fakat mu mala tema Fildjan lige il se oprzio na jogurt ,pa sad i vamo dosao da ebe buve
.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
"Vjerujte mi da ne znam tačno koje je sve igrače selektor Meksika pozvao"
radi li ovaj čovijek bilo šta?! pa za šta prima platu?
radi li ovaj čovijek bilo šta?! pa za šta prima platu?
sa ovim si sve rekonikad_izvini je napisao/la:Cocalića koji je standardan u Panioniosu.
Ma samo pogledaš avatarBilal je napisao/la:sa ovim si sve rekonikad_izvini je napisao/la:Cocalića koji je standardan u Panioniosu.
I prvu rečenicu
Dovoljno.nikad_izvini je napisao/la:Pape je glup čovjek. Jel sad glup pitar, to je već za diskusije.
100% sportski i krajnje opušten potpis
"Vjerujte mi da ne znam tačno koje je sve igrače selektor Meksika pozvao, ali znam da oni imaju ogroman izbor. Zaista ne bih želio ulaziti u to zašto su se Meksikanci odlučili (ne)pozvati neke igrače", kaže Pape u razgvoru za SportSport.ba i dodaje:
"Bilo kako bilo, mi ćemo protiv sebe imati jednog veoma jakog protivnika, jer, ponavljam, Meksiko ima veliki izbor igrača. Ima tu sigurno i mnogo dobrih igrača koje mi ne poznajemo. Ne vjerujem da će nam suprostaviti slabu ekipu. Također ne vjerujem da su nas potcijenili, pa da su zbog toga pozvali druge igrače. Znaju oni jako dobro našu vrijednost", dodao je Sušić.
Jao bruke, majko mila!
"Bilo kako bilo, mi ćemo protiv sebe imati jednog veoma jakog protivnika, jer, ponavljam, Meksiko ima veliki izbor igrača. Ima tu sigurno i mnogo dobrih igrača koje mi ne poznajemo. Ne vjerujem da će nam suprostaviti slabu ekipu. Također ne vjerujem da su nas potcijenili, pa da su zbog toga pozvali druge igrače. Znaju oni jako dobro našu vrijednost", dodao je Sušić.
Jao bruke, majko mila!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa dobro veli cojekŽeljovac je napisao/la:"Vjerujte mi da ne znam tačno koje je sve igrače selektor Meksika pozvao, ali znam da oni imaju ogroman izbor. Zaista ne bih želio ulaziti u to zašto su se Meksikanci odlučili (ne)pozvati neke igrače", kaže Pape u razgvoru za SportSport.ba i dodaje:
Jao bruke, majko mila!
Izjava sedmice
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Igramo protiv meksičke lige, ali VJERUJTE MI ne bi oni nas potcijenili, NE VJERUJEM da su ti drugi slabi....
Ovo je ponižavajuće, a neka priča ko šta hoće. Kad može Džeko iz Cityja dolazit, mogli su i ovi pozvat najjače. Bezobrazluk! Valjda su naši trebali ranije znati i reći da ne igramo protiv reprezentacije Meksika, već meksičke lige

PARDON. Ovo je KRNJA reprezentacija meksičke lige, jer nisu pozvani igrači Americe, San Luisa i Jaguares, najjačih klubova koji igraju Copa Libertadores.
Ovo je ponižavajuće, a neka priča ko šta hoće. Kad može Džeko iz Cityja dolazit, mogli su i ovi pozvat najjače. Bezobrazluk! Valjda su naši trebali ranije znati i reći da ne igramo protiv reprezentacije Meksika, već meksičke lige
PARDON. Ovo je KRNJA reprezentacija meksičke lige, jer nisu pozvani igrači Americe, San Luisa i Jaguares, najjačih klubova koji igraju Copa Libertadores.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Upravo to Safete moronu, ista situacija kao da mi igramo protiv Sašk Napretka pa zovnes igrace iz nase lige, tako su i oni, a mi debili zovemo najbolje, pa nam se mozda povrijede od tih meksikanaca koji ce izginuti da se dokazu..Također ne vjerujem da su nas potcijenili, pa da su zbog toga pozvali druge igrače. Znaju oni jako dobro našu vrijednost
Plakat' ce onda City mozda, ili Lyon, ili neko treci, a na kraju i mi jer ga necemo mozda imati za Rumuna spremnog..
Mi smo kod svih zadnja rupa na svirali, i svi nas podcjenjuju htjeli mi to priznati ili ne..
Zaista se postavlja pitanje zasto jedan Stilic nikako da dobije priliku, a zaista igra na vrhunskom nivou trenutno..
Hajde donekle bih se i slozio za Jahica, jer imamo tu puno mladje snage, ali za Stilu nista drugo i ne sumnjam nego da je pitarska ljubomora, jer drugog objasnjenja zaista ne vidim..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Tu je neka mućka do saveza. Ćiro je još više maltretirao Štilića.Baja_Zvjerka je napisao/la:ali za Stilu nista drugo i ne sumnjam nego da je pitarska ljubomora, jer drugog objasnjenja zaista ne vidim..
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Štilić, Cocalić i Jahić su sigurno zaslulžili poziv u reprezentaciju. Eto, recimo da je Jahić fol pričao pa se to papku nije svidjelo, u redu.RiNo je napisao/la:Ma samo pogledaš avatarBilal je napisao/la:sa ovim si sve rekonikad_izvini je napisao/la:Cocalića koji je standardan u Panioniosu.
I prvu rečenicuDovoljno.nikad_izvini je napisao/la:Pape je glup čovjek. Jel sad glup pitar, to je već za diskusije.
Cocalić i Štilić uopšte nisu dobili šansu. Zato giganti ala Mravac, Pandža, Alispahić, Lulić jesu.
Ono što povezuje sva tri igrača jeste da su igrali u Želji. Zato sam i napisao da je levat glup čovjek a jel glup pitar da je za diskusije. Nisam 100% siguran, ostavio sam otvoren prostor za raspravu
Vidim da su me preduhitrili, al nema veze, ponoviću
Nije moron uopšte"Vjerujte mi da ne znam tačno koje je sve igrače selektor Meksika pozvao, ali znam da oni imaju ogroman izbor. Zaista ne bih želio ulaziti u to zašto su se Meksikanci odlučili (ne)pozvati neke igrače", kaže Pape u razgvoru za SportSport.ba i dodaje:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Stilic je zasluzio poziv ali znas kad ce on moci igrati u prvih 11? Tek kad se Miske oprosti od igranja u reprezentaciji i kada Pjanic bude povrijedjen.nikad_izvini je napisao/la: Štilić, Cocalić i Jahić su sigurno zaslulžili poziv u reprezentaciju. Eto, recimo da je Jahić fol pričao pa se to papku nije svidjelo, u redu.
A za Cocalica ako je tako dobar nek onda predje u bolji klub i moci ce se nadati pozivu, a do tada nek gleda repku na TV-u.
Bilal je napisao/la: A za Cocalica ako je tako dobar nek onda predje u bolji klub i moci ce se nadati pozivu, a do tada nek gleda repku na TV-u.
Neka korupcije i nesposobnih selektora, a ti dok se to ne promijeni, gledaj velika takmičenja na TV-u.
Ah da, i ove gore velikane evropskog fudbala su naši reprezentativci pohodili uspomoć reprezentacije, za razliku od Cocalića.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ma trenutnoo bi i trebao Stilic igrati u prvom timuu jer je momak glavni igrac svoje ekipe aa miske i pjanic u svojim ekipama il ne igraju il igraju po 10 minuta po mecu...Bilal je napisao/la:Stilic je zasluzio poziv ali znas kad ce on moci igrati u prvih 11? Tek kad se Miske oprosti od igranja u reprezentaciji i kada Pjanic bude povrijedjen.nikad_izvini je napisao/la: Štilić, Cocalić i Jahić su sigurno zaslulžili poziv u reprezentaciju. Eto, recimo da je Jahić fol pričao pa se to papku nije svidjelo, u redu.
A za Cocalica ako je tako dobar nek onda predje u bolji klub i moci ce se nadati pozivu, a do tada nek gleda repku na TV-u.
Ja stvarno nezz sta je sa ovim nasim selektorima ,sta stilic treba da uradi da dobije priliku..
Samo jedan dan kad momku dokurci i pocne igrat za Poljake ,e tada ce mu raja **** mater i govoriti da je picka ccccc...
kretenizam teskiii!!!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Neznam zasto se toliko brinete za Meksiko??
Igrali o neigrali sa najjacima, falio neko o ne to je problem za njihovog selektora
Uostalom evo sa meksickog portala:
Selektor Del Torre sastavio prvo spisak iz domace lige, a iz Europe ce se pridruziti 6 igraca po nesluzbenom spisku. Sluzbeni spisak bice poznat ovih dana.
Na nesluzbenom spisku se nalaze:
Moreno (AZ Alkmaar), 'Maza' Rodríguez (PSV Eindhoven), Salcido (Fulham), Gio (Tottenham), Barrera (West Ham) "Chicharito" Hernández (Manchester United).
Carlos Vela i Efraín Juarez su suspendovani i nece biti sigurno pozvani, dok Andrés Guardado (Deportivo La Coruna), Nery Castillo (Aris) i Jonathan Dos Santos (Barcelona) su "Europljani" koji nisu na ovom nesluzbenom spisku..
http://www.record.com.mx/seleccionnacio ... -en-europa
Pa nece gospodin Safet Susic sastavljat spisak Meksikancima, neznam sta nije jasno u njegovim rijecima..
Pljuvacine uzivajte u pljuvanju..
Igrali o neigrali sa najjacima, falio neko o ne to je problem za njihovog selektora
Uostalom evo sa meksickog portala:
Selektor Del Torre sastavio prvo spisak iz domace lige, a iz Europe ce se pridruziti 6 igraca po nesluzbenom spisku. Sluzbeni spisak bice poznat ovih dana.
Na nesluzbenom spisku se nalaze:
Moreno (AZ Alkmaar), 'Maza' Rodríguez (PSV Eindhoven), Salcido (Fulham), Gio (Tottenham), Barrera (West Ham) "Chicharito" Hernández (Manchester United).
Carlos Vela i Efraín Juarez su suspendovani i nece biti sigurno pozvani, dok Andrés Guardado (Deportivo La Coruna), Nery Castillo (Aris) i Jonathan Dos Santos (Barcelona) su "Europljani" koji nisu na ovom nesluzbenom spisku..
http://www.record.com.mx/seleccionnacio ... -en-europa
Pa nece gospodin Safet Susic sastavljat spisak Meksikancima, neznam sta nije jasno u njegovim rijecima..
Pljuvacine uzivajte u pljuvanju..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja ne znam šta je tu čudno što je Safet izjavio da ne zna koga je pozvao selektor Meksika, pa nije ovo kvalifikacijska utakmica, pa da on mora gledati koji će igrači igrati u protivničkoj ekipi. Njegova dužnost je da priprema ekipu za kvalifikacije, samim tim nije ništa loše uradio što je pozvao najbolje.
Bilo je prostora da se pozove još nekoliko igrača, ali to je trebalo uraditi protiv Poljske, a ne sad! A za ove što pišu pitarska posla i tako to ljubomora, da niste vi možda ljubomorni što je Safer-pitar
selektor
.
I ovdje pišete bezveze i na kraju momak nadje sve lijepo, i Meksiko igra haman u najjačem sastavu. Ali neka treba napasti Safeta, zapitajte se malo ko je ljubomoran.
Safet Kralj!
Bilo je prostora da se pozove još nekoliko igrača, ali to je trebalo uraditi protiv Poljske, a ne sad! A za ove što pišu pitarska posla i tako to ljubomora, da niste vi možda ljubomorni što je Safer-pitar
I ovdje pišete bezveze i na kraju momak nadje sve lijepo, i Meksiko igra haman u najjačem sastavu. Ali neka treba napasti Safeta, zapitajte se malo ko je ljubomoran.
Safet Kralj!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Dok je govana,bit ce i kanalizacije.
Problem,nastaje kad se kanalizacija zapusi.
Na svu srecu govana nema previse.Manjina i lako ih prepoznati.
Koje sve bagre nema.Ako se po Papetu ne sere,eto ih odmah navala na Dzeku ili mozda Vedu nisu odavno.
Pjanu samo jos treba sahraniti a Misketa u laktase poslati
Problem,nastaje kad se kanalizacija zapusi.
Na svu srecu govana nema previse.Manjina i lako ih prepoznati.
Koje sve bagre nema.Ako se po Papetu ne sere,eto ih odmah navala na Dzeku ili mozda Vedu nisu odavno.
Pjanu samo jos treba sahraniti a Misketa u laktase poslati
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.