Cuj velezovci cesti na temi zrinjskogCroCop je napisao/la:Glasao sam za one forumase sa tema koje posjecujem, a to su Zrinjski, rep. Hrvatske i ponekad Siroki pa sam za njih glasao, a velezovci su cesti na temi HSKZ i pricaju sr.anja pa su mi po tom zaslutili "kantu". Uostalom to me ne brine nimalo za razliku od tebe koji nemas pravi zivot pa pokusavas bit faca na forumu, tj. ti si pacenikMarsal je napisao/la:Baš sam upratio tog CroCopa, koji paćenik mati mila, na temi za izbor najboljeg forumaša glasao sve za hrvate (bez ikakve uvrede bilo kome) a za kantu godine sve bodove dao Veležovim navijačima.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
pa to nije naciionalno obojenoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pa yebote kako se prepucaje na temi Zelje i Sarajeva po tebi bi se u glavnom gradu svake 2 minute trebao pokazivat pasosiVar je napisao/la:boga mi ste podjeljeni dok se mrzite međusobno![]()
a majke mi u iste kafiće izlazite isti zrak dišete al eto nešto ima između vas neka prepreka, a meni sve normala![]()
![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Podijeljen je samo u tvojoj glavi, ja nigdje nisam vidio neke granice ili slično. Ne budi bolestan.
Držite se teme, imate chat za okršaj dok je u kontroli.
Držite se teme, imate chat za okršaj dok je u kontroli.
Samo u dušama ljudi.CroCop je napisao/la::
I Mostar je podijeljen grad ne lazi co'eku
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tako je djenerale. A o crocopu je suvisno bilo sta reci..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemaju dvije strane. Mostar je samo jedan.iVar je napisao/la:što ja ne mogu ovog mostarskog prepucavanja![]()
žene im na obje strane dobre a oni se.ruckajuali to nije tema danasnje emisije
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mozda je podjeljen za tebe koji si juce dosao u njega. Mi mostarci smo navikli na zvona s crkvi na ezane nedjeljne orgulje i ne osjecamo te barijere. Meni je Mostar isti i cesto se druzim s mostarskom rajom s panjevine i ostalih dijelova. Mozda za tebe koji si radnim danima u vinogradu a za vikend na selu pa ne mozes osjetiti to. Lilard naglasio sam da cu glasove davati samo u opstini
i zavrsimo ovo. Ode u racku 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
meni je lično bokserski kafić najviše u sjećanju ostao u tom Mostaru, i ona medEcinska škola 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Dobri moji Hercegovci smirite strasti. Ovaj što je malo zapadnije će neko vrijeme biti odsutan.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Titova-Juga
- Kontakt:
H V A L A.insider je napisao/la:Dobri moji Hercegovci smirite strasti. Ovaj što je malo zapadnije će neko vrijeme biti odsutan.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj velezovci cesti na temi zrinjskogCroCop je napisao/la:Glasao sam za one forumase sa tema koje posjecujem, a to su Zrinjski, rep. Hrvatske i ponekad Siroki pa sam za njih glasao, a velezovci su cesti na temi HSKZ i pricaju sr.anja pa su mi po tom zaslutili "kantu". Uostalom to me ne brine nimalo za razliku od tebe koji nemas pravi zivot pa pokusavas bit faca na forumu, tj. ti si pacenikMarsal je napisao/la:Baš sam upratio tog CroCopa, koji paćenik mati mila, na temi za izbor najboljeg forumaša glasao sve za hrvate (bez ikakve uvrede bilo kome) a za kantu godine sve bodove dao Veležovim navijačima.![]()
![]()
ocami nema 6 postova dok smo na velezovoj krmku postavili i dekicu da moze malo i odrijemat
![]()
![]()
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Kako li je kad duljiš...Romanista10 je napisao/la:Problem je ovdje sljedeci ( da neduljim ).

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Virtuala je krenulo ovih dana

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
VanBasten je napisao/la:deutsche markadal je napisao/la:sta ti je DMautogol je napisao/la:Ja sam zadovoljan kako igra DM-a,a u isto vrijeme razocaran jer klub ne koristi njegov puni potencijal
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
gio10 je napisao/la:Cuj Sarajevo nema titula?
Pa oni 2 titule sezonski osvoje, jednu u januaru i jednu u julu
kingwazza je napisao/la:joj svasta bi ti rekao,al banovat ceme po hiljaditi put mrsko mi se registrovat stare mimanutd89 je napisao/la:kakva balava stvorenja na ovom forumukingwazza je napisao/la:DDG-Rafael-Jones-Evans-Shaw-Fellaini-Cleverly-Powel-Januzaj-Valencija-Rooney
svrsavam dajte mi maramice da ne isprskam kauc
prodaja:Jang-Anderson-Butner-Vidic-Evra-Chicharito
kupit:Shaw,
posudba:Zaha
RIP CITY!
paranoja dosao tobeKaunas je napisao/la:kingwazza je napisao/la: joj svasta bi ti rekao,albanovat ceme po hiljaditi put mrsko mi se registrovat stare mi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
na temi edin džeko
ZgemboAdislic je napisao/la:igra 10%Kaunas je napisao/la:zabija 100%Romanista10 je napisao/la:Ma samo da ga on dadne Liverpulu i bice sve u dure, vidit cete.
kontra je napisao/la:Tabela fercera odlicnojunuz23 je napisao/la:Pa ima li ista da fercera kako treba, hebem mu misha malenogA vi kako te ?
- IlPrincipe
- Kontakt:
Odgovor na video gdje Mavuba 'udara' Ibrahimovića .. ne znam zasto ali meni je smijesno
valjda zbog drugog dijela posta

STEVIE je napisao/la:bravo za mavubu, udri cigana **** ga otac.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !