Miralem Pjanić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

hurem
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la hurem » 21 mar 2013, 17:47

ceze je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Da sam Pape, k'o što nisam, ne bih dao sutra Pjaniću da igra ni pod razno.
Taman nam čitave kvalifikacije otišle u qrac, njegovo zdravlje prije svega je najbitnije.

Jedna nesmotrenost može sve otjerati k vragu. Ne treba se igrati sa karijerom mladog igrača, zvijezde u usponu, igrača koji još nije niti blizu svojih najboljih igračkih godina a može toliko toga još dugo vremena dati ovoj reprezentaciji.

Trebalo bi ga se pustiti, i da oporavak ide svojim tokom, da bismo ga u junu, kada je iduća utakmica ( jel ? ), imali 100 % spremnog, kao i za ostatak kvalifikacija. Mire ne igraj ako Boga znaš :)
Slazem se u potpunosti !
Prije 18 dana se povrijedio i predvidjeno je da poslije 4 sedmice pocne sa laganim treninzima, 15 dana mirovao i odradio 2 "treninga" tj. trckarao oko terena sa doktorom.
Jasno je kao dan da povreda nije sanirana u potpunosti i da najmanji udarac moze imati vise nego kobne posljedice.
Bolje i zdrav Misimovic, nego povrijedjen Pjanic.

Njemu svaka cast sto se pojavio i sto radi sve od sebe da bude spreman, kapa dole do poda, ali svi znamo da je to skoro pa nemoguce.
takodjer se slazem, sjetim se samo revansa u portugalu kad je igrao bolestan..bio je sav pogubljen..
i sutra ga treba postediti, i zbog njega samoga (ne daj Boze jos teze povrede), a uvesti ga u igru zadnjih 15ak min.ako bi bilo neophodno...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 mar 2013, 17:48

On ne treba igrat ovu utakmicu meni je vaznija miretova karijera od jedne utakmice sa grcima treba nam , a sad je najgore da kao mlad igrac vuce povrede nadam se da kolko god glupo zvucalo da nece igrat jer time riskira zaista opasnu povredu...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 mar 2013, 17:50

Chuckie je napisao/la:
htcxone je napisao/la:sta radite kada vam crna mačka pređe preko puta ???
koji vas dlan vise svrbi?

kravo glupa okani se novinarstva i uhvati se oklagije!!!!!!!
:mrgreen:
naprotiv, bas je lijepo sto je postavila slicna pitanja, izmamila je krajnje iskrene osmijehe na licima igraca...opustanje je u svakom poslu bitno, pa tako i u fudbalu...
meni je veci idiotizam onog novinara u sinosnjoj emisiji na ftv-u, kada 6 puta postavlja isto pitanje pjanicu, samo ga razlicito preformulise, ili mu je pjanic vec dao odgovor u prethodno postavljenom pitanju, a on kao da ga ne slusa, pa ga pita...

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 21 mar 2013, 18:11

@hurem

pogledaj reakciju edina i vedada na pitanja, ljudi se sjebbali ko foke, ne mogu da vjeruju sta ih pita...
mogla je nesto normalnije pitati... tipa neke zezancije il vica ili nesto ... a ne crna macka i dlan koji svrbi ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 21 mar 2013, 18:15

Ma miralem i ako bude igro sigurno nece moci igrati onako kako on zna, a onda je pitanje koliko ce to biti od pomoci jer koliko god on zelio to jednostavno nije moguce da vec sutra igra sa 100% svojih mogucnosti.

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 21 mar 2013, 18:19

htcxone je napisao/la:@hurem

pogledaj reakciju edina i vedada na pitanja, ljudi se sjebbali ko foke, ne mogu da vjeruju sta ih pita...
mogla je nesto normalnije pitati... tipa neke zezancije il vica ili nesto ... a ne crna macka i dlan koji svrbi ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
jeste, ali onda bi ti zakljucio da je glupa, i da je bolje da pita sta rade ako mi crna macka predje preko puta, nego sto prica viceve :D
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 21 mar 2013, 18:21

Mire je izrazito pametan momak i inteligentan,i zna sta moze izgubiti ako bude igrao nespreman i kakve su moguce posljedice,stoga i ako bude igrao to ce biti njegova odluka,a valjda on zna dali je spreman ili ne. Nemojte bas puno pametovati oko toga.
Celik u srcu

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 mar 2013, 18:23

jja mislim da je ova miretova povreda bilas da malo grke sjebemo, mada ne vjerujem da je neka ozbiljna povreda da jeste on bi sada lezo u rimu na tim nekim fizikalno rahbiltijskim vjezbama nebi bio u zenici i trenirao i tako to mislim da je ovo neka vrsta psiholoske igre sa protivnikom da ih zbunimo al et vidjet cemo, pa nije ni karabeg lud da se izlaze mirotovom karijerom i svojom profesionalnom dokrorskom karijerom....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 21 mar 2013, 18:31

Pjanić će igrati protiv Grka minimalno 70 minuta već sada može trčati,a pod injekcijom će to biti kao prije.Ko imalo zna o tome zna i o čemu pričam.Jedini problem je to što će nogu pravo razvaliti ali ipak ovo je najvažnija utakmica i mora se riskirati.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 21 mar 2013, 18:38

kakvi su ovi Grci cig..i,ako bude igrao od pocetka,gledace da ga u prvih 10 minuta "rijese" po toj nozi.
Celik u srcu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 mar 2013, 18:41

Vandelanoitte je napisao/la:Jedini problem je to što će nogu pravo razvaliti ali ipak ovo je najvažnija utakmica i mora se riskirati.
Ne mogu da vjerujem :evil:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 mar 2013, 18:42

Vandelanoitte je napisao/la:Pjanić će igrati protiv Grka minimalno 70 minuta već sada može trčati,a pod injekcijom će to biti kao prije.Ko imalo zna o tome zna i o čemu pričam.Jedini problem je to što će nogu pravo razvaliti ali ipak ovo je najvažnija utakmica i mora se riskirati.
Ma ja, jedini mali problem je sto ce razvaliti nogu...

Miraleme, sjedi i ne riskiraj nista. Bice utakmica, zdravlje je najvaznije. ;)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 21 mar 2013, 18:42

Nema sanse da pocne utakmicu. Mozda ce uci ako krene lose, mada i to je pitanje. Svaki start na njega bi bio koban, a Grci igraju prgavo poprilicno
Unica grande amore

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 mar 2013, 18:45

Ma ja bi volio da ga tisne u vatru od pocetka pa da Pjana vidi mozel igrat, taman ga morao u 3. min zamjenit.
075

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 21 mar 2013, 19:13

vulkan je napisao/la:
htcxone je napisao/la:@hurem

jeste, ali onda bi ti zakljucio da je glupa, i da je bolje da pita sta rade ako mi crna macka predje preko puta, nego sto prica viceve :D
vicevi su nasa bosanska tradicija :) i sam edin voli pricat viceve (ko ga zna licnno i psaha je isti ) dok ovo macka i dlan su FORA ( :roll: ) NASIH susjeda.... a mi i oni nismo mentalitetom ni blizu :) i morzim to kopiranje ... jadno i pateticno :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 mar 2013, 19:16

Veoma teska odluka, ako bude spreman :roll: (ma sta to znacilo), bilo bi bolje da igra od pocetka, pa ako ga moras zamijeniti u 10 min ( boze moj), ali sta ako Pjana ude recimo u 70 min i nakon 5-6 min kaze nemogu vise?? gubis jednu izmjenu, u ovako bitnoj tekmi :o :o Ili nedo bog napravis sve 3 izmjene, a on kaze nemoze vise :roll: :roll: imas igraca manje zadnji 10 -15 min :roll:

Ps.
htcxone@ nisi sigurno obisao cijelu BIH, kada kazes da je to samo FORA od Susjeda :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 21 mar 2013, 19:19

ceze je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Da sam Pape, k'o što nisam, ne bih dao sutra Pjaniću da igra ni pod razno.
Taman nam čitave kvalifikacije otišle u qrac, njegovo zdravlje prije svega je najbitnije.

Jedna nesmotrenost može sve otjerati k vragu. Ne treba se igrati sa karijerom mladog igrača, zvijezde u usponu, igrača koji još nije niti blizu svojih najboljih igračkih godina a može toliko toga još dugo vremena dati ovoj reprezentaciji.

Trebalo bi ga se pustiti, i da oporavak ide svojim tokom, da bismo ga u junu, kada je iduća utakmica ( jel ? ), imali 100 % spremnog, kao i za ostatak kvalifikacija. Mire ne igraj ako Boga znaš :)
Slazem se u potpunosti !
Prije 18 dana se povrijedio i predvidjeno je da poslije 4 sedmice pocne sa laganim treninzima, 15 dana mirovao i odradio 2 "treninga" tj. trckarao oko terena sa doktorom.
Jasno je kao dan da povreda nije sanirana u potpunosti i da najmanji udarac moze imati vise nego kobne posljedice.
Bolje i zdrav Misimovic, nego povrijedjen Pjanic.

Njemu svaka cast sto se pojavio i sto radi sve od sebe da bude spreman, kapa dole do poda, ali svi znamo da je to skoro pa nemoguce.
8-)
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 21 mar 2013, 19:19

Kao što kaže Karabeg, odluka se tek večeras donosi. Sve je moguće. Naravno, ne očekujem Miralema u prvih XI, al' bih bio zadovoljan i sa 15 minuta provedenih na terenu. Jednostavno ovaj čarobnjak donosi prevagu u našem sistemu igre.
ESTRANEI ALLA MASSA

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 21 mar 2013, 19:35

ovaj video kako Pjanic trenira sa loptom gledajte sa opcijom "mute" :lol:

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 21 mar 2013, 19:35

autogol je napisao/la:ovaj video kako Pjanic trenira sa loptom gledajte sa opcijom "mute" :lol:
:lol: :mrgreen: :oops:
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DeeWa, greenwood, Shategabri i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []