FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pa nije vidi te u poluvremenu jednom napisu text iz banja luke,a iz sarajeva svako 3 minute pisuu
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Iz banja luke imamo svasta ali nije za pricu 

radite dobar posao samo nastaviteadmin je napisao/la: imamo prekid iz banjalukeizvinjavamo se svima koji prate.
sa koševa je mnogo bolja situacija.
čim uspijemo doći do informacija biće sve postavljeno.
kad tv ne može da nađe sponzore za prenose, zamislite kako je za jedan portal da tako nešto organizuje paralelno za 8 gradova.

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- RK Gradacac
- Kontakt:
covjek vam malo prije napisao da imaju prekid, znaci nemojte glupe price svega vam!
010 ISN'T JUST A CODE
Šta ste vi očekivali?
Postalo je Logično da u Banja Luci nema bodova za bilo koga...
Postalo je Logično da u Banja Luci nema bodova za bilo koga...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Treba nekad i ulozit' da se dobije. Mogli su poslat' nekog u Banja Luku za 20 KM, pa da imaju savršen prenos i hiljade navijača ŽELJE na stranici!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
http://sportsport.ba/live.php?m=82
sa strane imate da ostavite svoj komentar kako treba da se radi prenos, pa opletite
sa strane imate da ostavite svoj komentar kako treba da se radi prenos, pa opletite

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Odlicna slika nema sta
SporSport.ba je stvarno napravio izvrstan posao sa prenosom iz Banja Luka i odusevili su me svojim pracenjem utakmice, svakih pola minute su nam prenosili sva najnovija desavanja, samo mi je zao sto su zbog nas zapostavili prenos sa koševa
ovo je jos jedan dokaz da je Borac nastimo sudije i tekmu 

Volim te Zeljo!!!
Evo upravo sam se vratio sa utakmice i mogu vam reci da ste bili odlicni....za razliku od vasih navijaca koji su po meni i najzasluzniji za nasu pobjedu....
-
- Kontakt:
mislis igra odlicna qme jeli a navijanje loseSchlager je napisao/la:Evo upravo sam se vratio sa utakmice i mogu vam reci da ste bili odlicni....za razliku od vasih navijaca koji su po meni i najzasluzniji za nasu pobjedu....
Pojasni nam malo.Schlager je napisao/la:Evo upravo sam se vratio sa utakmice i mogu vam reci da ste bili odlicni....za razliku od vasih navijaca koji su po meni i najzasluzniji za nasu pobjedu....
Moze li malo vise detalja sa tekme, kakvo je bilo navijanje, jeli bilo idiotskih parola?
A kakva je igra bila?
A kakva je igra bila?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Evo napisao sam detaljan izvjestaj sa utakmice na nasoj temi pa da ne bi copy-paste ovdje,koga zanima moze tamo procitati....
Koliko je bilo manijaka.......
Daj te ljudi slike iz B. Luke/
Daj te ljudi slike iz B. Luke/
- Република Српска
- Kontakt:
manijaka 150 i kao sto sam nadavno napisao lijepo smo ugostili i TM i želju i sve ok. pozz
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
još da ste nam bodove dali? & je napisao/la:manijaka 150 i kao sto sam nadavno napisao lijepo smo ugostili i TM i želju i sve ok. pozz
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- Република Српска
- Kontakt:
da nije malo previse, cucete utiske ovih sto su bili na gradskom23 KING JAMES je napisao/la:još da ste nam bodove dali? & je napisao/la:manijaka 150 i kao sto sam nadavno napisao lijepo smo ugostili i TM i želju i sve ok. pozz
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
-
- Kontakt:
E sta smo mi docekali od onakvog zelje,ne mozemo nikom gola dati,pa sramota je da smo za osam kola dali 6 a primili 7 golova,bruka i sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.