Pa je li je prvo Keylor udario glavom?barca_87 je napisao/la:[
s kim se ja raspravljam jbt![]()
![]()
![]()
svasta
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Re: Champions League 2015/16
Vala i onaj Jose Gimenez je rijetko odvratna pojava.xaviesta je napisao/la:Može l' se napisati veće sranje od "boli me briga ko će dobiti u finalu LP"? Teško. Još kaže ne gleda utakmice a probudi ga u 4 ujutro nabrojat će sve dosuđene penale za Barcu ove sezone.
I 90% 'neutralnih' će biti za to da Atletico uzme. Sve da Real i nije ogavan klub kakav je, dovoljna ti je ova teleča faca Ramosa da navijaš protiv njih.
Ok, pa šta i ako jest?Jeftha je napisao/la:Pa je li je prvo Keylor udario glavom?barca_87 je napisao/la:[
![]()
![]()
svasta![]()
![]()
Istina. Isto kao što je istina da odavno dvije odvratnije ekipe nisu igrale finale LP.Jeftha je napisao/la:Vala i onaj Jose Gimenez je rijetko odvratna pojava.
Ako je po tvom misljenju bio penal za City, da li je sudija trebao svirati penal i za Real u prvom poluvremenu?mandraX je napisao/la:Ok, pa šta i ako jest?Jeftha je napisao/la:Pa je li je prvo Keylor udario glavom?barca_87 je napisao/la:[
![]()
![]()
svasta![]()
![]()
...još gore.
Pa dobro, to je sve subjektivno. Igrali su i 2014.Jeftha je napisao/la:Vala i onaj Jose Gimenez je rijetko odvratna pojava
mandraX je napisao/la:Istina. Isto kao što je istina da odavno dvije odvratnije ekipe nisu igrale finale LP.
Nađi gdje sam ja rekao da je bio penal ikako. Spomenuo to nisam, samo mi jadno kako takav znalac poput tebe objašnjava onu situaciju. ZnačiJeftha je napisao/la:
Ako je po tvom misljenju bio penal za City, da li je sudija trebao svirati penal i za Real u prvom poluvremenu?
Okey,ako ti tako mislis. I najveci su imali svoje trenutke slabosti, ali ja postujem tvoje misljenje.mandraX je napisao/la:Nađi gdje sam ja rekao da je bio penal ikako. Spomenuo to nisam, samo mi jadno kako takav znalac poput tebe objašnjava onu situaciju. ZnačiJeftha je napisao/la:
Ako je po tvom misljenju bio penal za City, da li je sudija trebao svirati penal i za Real u prvom poluvremenu?
Cekamo nedjelju i El Tamudazo vol.2.
Atleticova igra antinogomet,al srecom pa smo svjedocili i drugom polufinalu gdje se odigrala istinska ljepotica takozvani pravi nogomet
Ovo ja odavno govorim,al vecina je opet sklona pricati bajke o sreci i zasluženo-nezasluženo priče.
Finale nije moglo bolje.Borba dobra i zla.Pijani milijarderi protiv skromnih Atleta.S jedne strane Cholo rušitelj velikana,prosječan,a ipak tako veliki kapetan Gabi,ponizni Koke,Antoine francuski umjetnik,skromni Godin najbolji stoper svijeta,a sa druge odvratna Zidaneova pojava koja iritira jos od igrackih dana,mali štakor Luka koji besramno krade vlastiti klub,Karim ucjenjivac,egomanijak Ronaldo i vojska do bola razmazenih fanboysa diljem svijeta koji neće znati šta ih je snašlo kada proper nogomet odnese pobjedu nad njihovim antinogometom i Simeone digne trofej na svojoj Meazzi.
Izbori
Donnie Darko je napisao/la:Uostalom taj koncept zasluzenog ili nezasluzenog je meni barem veoma cudan, da ne iskoristim neki drugi izraz. Ako sudijske greske nisu utjecale direktno na rezultat (a ovdje ocigledno nisu) znaci ko god da je prosao ucinio je to zato sto je na terenu stvari radio bolje/ucinkovitije/efektivnije od protivnika. Sasvim jednostavno.Osim ako zelite ukljuciti apstraktne pojmove u miks, poput recimo srece, odnosno ako mislite da su promasaji igraca bayerna/odbrane oblaka sreca odnosno nesreca, sto je po meni nepravedno prema fantasticnom golmanu poput Oblaka. Cak i da ukljucimo srecu, Onda tu opet dolazi Torresova stativa i milion drugih SBBKBB situacija...
Finale nije moglo bolje.Borba dobra i zla.Pijani milijarderi protiv skromnih Atleta.S jedne strane Cholo rušitelj velikana,prosječan,a ipak tako veliki kapetan Gabi,ponizni Koke,Antoine francuski umjetnik,skromni Godin najbolji stoper svijeta,a sa druge odvratna Zidaneova pojava koja iritira jos od igrackih dana,mali štakor Luka koji besramno krade vlastiti klub,Karim ucjenjivac,egomanijak Ronaldo i vojska do bola razmazenih fanboysa diljem svijeta koji neće znati šta ih je snašlo kada proper nogomet odnese pobjedu nad njihovim antinogometom i Simeone digne trofej na svojoj Meazzi.
Izbori
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 05 maj 2016, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Boze sacuvaj a ima ured mjesec kako su ispali od Atletica.
Ma ne bi ih dobili ni prošle godine da nije neko iz Atletica dobio crveni kartonSlevinKelevra je napisao/la:Ovo su tekme od finala prije dvije godine... Atletico bi trebao biti solidan favorit.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne treba lagati ovaj napaćeni narod, treba reci istinu neka narod zna:
Svi cemo biti Cholovci 28 maja, bez obzira što nas je njegova družina isprskala. Ko se odluci navijati za Perezovu prćiju, ne treba više ni dolaziti na ovaj časni forum, nema potrebe.
Jasno, ne racunam u to i navijace Reala koji su odavno zglajzali u dark side
Svi cemo biti Cholovci 28 maja, bez obzira što nas je njegova družina isprskala. Ko se odluci navijati za Perezovu prćiju, ne treba više ni dolaziti na ovaj časni forum, nema potrebe.
Jasno, ne racunam u to i navijace Reala koji su odavno zglajzali u dark side
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
KayserSose
- Kontakt:
Znači nakon Mandže, Luke i Rakete, ove sezone Kova osvaja.
Inače, nevjerovatan je podatak da se nominalno 3 najjače momčadi zadnjih 4-5 sezona (Barca, Real, Bayern) nikad nisu srele u finalu.
Inače, nevjerovatan je podatak da se nominalno 3 najjače momčadi zadnjih 4-5 sezona (Barca, Real, Bayern) nikad nisu srele u finalu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
dok god bude uefi to marketinski intersnatno i solventno tako ce biti i narednih sezona ,ove tri momcadi su marektinske zveri .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
najyebačkiji post svih vremena i prostoraSiamoNoi je napisao/la:Atleticova igra antinogomet,al srecom pa smo svjedocili i drugom polufinalu gdje se odigrala istinska ljepotica takozvani pravi nogomet
Donnie Darko je napisao/la:Uostalom taj koncept zasluzenog ili nezasluzenog je meni barem veoma cudan, da ne iskoristim neki drugi izraz. Ako sudijske greske nisu utjecale direktno na rezultat (a ovdje ocigledno nisu) znaci ko god da je prosao ucinio je to zato sto je na terenu stvari radio bolje/ucinkovitije/efektivnije od protivnika. Sasvim jednostavno.Osim ako zelite ukljuciti apstraktne pojmove u miks, poput recimo srece, odnosno ako mislite da su promasaji igraca bayerna/odbrane oblaka sreca odnosno nesreca, sto je po meni nepravedno prema fantasticnom golmanu poput Oblaka. Cak i da ukljucimo srecu, Onda tu opet dolazi Torresova stativa i milion drugih SBBKBB situacija...Ovo ja odavno govorim,al vecina je opet sklona pricati bajke o sreci i zasluženo-nezasluženo priče.
Izbori
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ipak Siamo navija za Inter.DANTES je napisao/la:najyebačkiji post svih vremena i prostoraSiamoNoi je napisao/la:Atleticova igra antinogomet,al srecom pa smo svjedocili i drugom polufinalu gdje se odigrala istinska ljepotica takozvani pravi nogomet
Donnie Darko je napisao/la:Uostalom taj koncept zasluzenog ili nezasluzenog je meni barem veoma cudan, da ne iskoristim neki drugi izraz. Ako sudijske greske nisu utjecale direktno na rezultat (a ovdje ocigledno nisu) znaci ko god da je prosao ucinio je to zato sto je na terenu stvari radio bolje/ucinkovitije/efektivnije od protivnika. Sasvim jednostavno.Osim ako zelite ukljuciti apstraktne pojmove u miks, poput recimo srece, odnosno ako mislite da su promasaji igraca bayerna/odbrane oblaka sreca odnosno nesreca, sto je po meni nepravedno prema fantasticnom golmanu poput Oblaka. Cak i da ukljucimo srecu, Onda tu opet dolazi Torresova stativa i milion drugih SBBKBB situacija...Ovo ja odavno govorim,al vecina je opet sklona pricati bajke o sreci i zasluženo-nezasluženo priče.
Izbori![]()
![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
- gerdmuller
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la: Finale nije moglo bolje.Borba dobra i zla.Pijani milijarderi protiv skromnih Atleta.S jedne strane Cholo rušitelj velikana,prosječan,a ipak tako veliki kapetan Gabi,ponizni Koke,Antoine francuski umjetnik,skromni Godin najbolji stoper svijeta,a sa druge odvratna Zidaneova pojava koja iritira jos od igrackih dana,mali štakor Luka koji besramno krade vlastiti klub,Karim ucjenjivac,egomanijak Ronaldo i vojska do bola razmazenih fanboysa diljem svijeta koji neće znati šta ih je snašlo kada proper nogomet odnese pobjedu nad njihovim antinogometom i Simeone digne trofej na svojoj Meazzi.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Liga prvaka bi se mogla od 2021. godine igrati vikendom. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
ako bude nezavisna super liga čiji timovi ne igraju nacionalna prvenstva tako će biti. ako ostane sistem sličan sadašnjem onda neće. još se tu ništa ne zna. velike su pare u pitanju i rovovska borba između eca i uefe.
- MysticAladin
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Evo prilike za Atletico da se revanšira za poraz iz 2014, ako opet izgube neće se oporaviti kao i Valencia.
City je definitivno zalutao u 1/2 skup preplaćenih i precjenjienih igrača, počevši od trkaće kokoši Sterlinga do panja u odbrani Mangale.
Što si rasista?!
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Igrom slučaja su ovi tamnoputi ispali teški promašaji.MysticAladin je napisao/la:Saurman je napisao/la:Evo prilike za Atletico da se revanšira za poraz iz 2014, ako opet izgube neće se oporaviti kao i Valencia.
City je definitivno zalutao u 1/2 skup preplaćenih i precjenjienih igrača, počevši od trkaće kokoši Sterlinga do panja u odbrani Mangale.
Što si rasista?!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.