vala bas cesto... ako je tako cudi me da dosad svi vi niste sebi naudiliLuca.Toni je napisao/la:pa cesto vam ta razocarenja dodju, strah me da ne dignete ruku na sebe, samo to ne daj Boze...afa97 je napisao/la:Sve ispod duple krune je razocarenjeLuca.Toni je napisao/la:i sta velite, titula?!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BHT Erminov gol uvrstio u rubriku golovi kola. 
EDIT: Sutra izvlačenje parova Kupa!

EDIT: Sutra izvlačenje parova Kupa!
Mali info
U šesneastini finala Kup-a će učetvovati:
FK „Borac“ Banja Luka, NK „Branitelj“ Mostar, NK „Bratstvo“ Gračanica, NK „Čelik“ Zenica, FK „Drina HE“ Višegrad, FK „Leotar“ Trebinje, FK „Kozara“ Gradiška, FK „Mladost“ Velika Obarska, FK „Modriča Maxima“ Modriča, FK „Olimpic“ Sarajevo, HNK „Orašje“ Orašje, FK „Podrinje“ Janja, FK „Radnik“ Bijeljina, FK „Rudar Prijedor“ Prijedor, FK „Sarajevo“ Sarajevo, FK „Slavija“ Istočno Sarajevo, FK „Sloboda“ Mrkonjić Grad, FK „Sloboda“ Tuzla, FK „Sloga“ Doboj, NK „Široki Brijeg“ Široki Brijeg, NK „Travnik“ Travnik, FK „Velež“ Mostar, NK „Vitez“ Vitez, HŠK „Zrinjski“ Mostar, NK „Zvijezda Gradačac“ Gradačac“, FK „Željezničar“ Sarajevo, te pobjednici utakmica FK „Igman“ Konjic-FK „Famos“ Hrasnica, NK „Busovača“ Busovača-NK „Podgrmeč“ Sanski Most, NK „Rijeka“ Vitez-NK „Kamešnica“ Podhum Livno, NK „Sloga“ B. Otoka-HNK „Grude“ Grude, FK „Rudar“ Zenica-NK „Mladost“ Župča, NK „Tramošnica“ Tramošnica-NK „Natron“ Maglaj.

U šesneastini finala Kup-a će učetvovati:
FK „Borac“ Banja Luka, NK „Branitelj“ Mostar, NK „Bratstvo“ Gračanica, NK „Čelik“ Zenica, FK „Drina HE“ Višegrad, FK „Leotar“ Trebinje, FK „Kozara“ Gradiška, FK „Mladost“ Velika Obarska, FK „Modriča Maxima“ Modriča, FK „Olimpic“ Sarajevo, HNK „Orašje“ Orašje, FK „Podrinje“ Janja, FK „Radnik“ Bijeljina, FK „Rudar Prijedor“ Prijedor, FK „Sarajevo“ Sarajevo, FK „Slavija“ Istočno Sarajevo, FK „Sloboda“ Mrkonjić Grad, FK „Sloboda“ Tuzla, FK „Sloga“ Doboj, NK „Široki Brijeg“ Široki Brijeg, NK „Travnik“ Travnik, FK „Velež“ Mostar, NK „Vitez“ Vitez, HŠK „Zrinjski“ Mostar, NK „Zvijezda Gradačac“ Gradačac“, FK „Željezničar“ Sarajevo, te pobjednici utakmica FK „Igman“ Konjic-FK „Famos“ Hrasnica, NK „Busovača“ Busovača-NK „Podgrmeč“ Sanski Most, NK „Rijeka“ Vitez-NK „Kamešnica“ Podhum Livno, NK „Sloga“ B. Otoka-HNK „Grude“ Grude, FK „Rudar“ Zenica-NK „Mladost“ Župča, NK „Tramošnica“ Tramošnica-NK „Natron“ Maglaj.
Ti si opet šampion !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tek sam sada vidio navijanje na otoci. Svaka cast hordasi.Kad moj Velez ne moze do titule svim srcem cu navijati da je vi osvojite. Svaki grad ima carsijski klub zato sretno i ako bude zatrebalo ima da na proljece Ostrakovic rasiri ruke na kosevu

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
dobro navijanje. svaka čast.
Otišao Suljić, ne igra Bilbija......... Neće to ići u nastavku baš glatko kako predviđate......... Suljić vam je bio jako prodoran i bitan igrač. Gomilate igrače prosječnog kvaliteta
Otišao Suljić, ne igra Bilbija......... Neće to ići u nastavku baš glatko kako predviđate......... Suljić vam je bio jako prodoran i bitan igrač. Gomilate igrače prosječnog kvaliteta
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Igrat ce polako, a sa transferima jos nismo zavrsili.Dejan, BL je napisao/la:dobro navijanje. svaka čast.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zato se toliko radujemo ovoj pauzi, da se ovi pridošli, bar oni na koje se može računati, malo uigraju i da se stvori tim koji će moći odgovoriti na zadatke i bez Suljića.Dejan, BL je napisao/la:dobro navijanje. svaka čast.
A nadati se da će neki od ovih prosječnih igrača napraviti korak naprijed i postati bolji nego što jesu

obriši sline i idi se igratiterabajt je napisao/la:Nije po titulama debelo zaostaje za sampionomtepsija je napisao/la:Ovo je perverzijaHigh je napisao/la:Uživajte.
[youtube][/youtube]
Beta verzija online Fan shopa:
http://www.fanshop.fcsarajevo.ba/shop/tag/dresovi" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Definitivno,trenutno najjači klub u BiH,po svemu.
Nadam se da plavi neće sad da navale...ali to je tako..
U novi boj ...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/irfan ... 36853.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj nas igleda pojacava, nije nesto , meni je sulic bolji od njega 2 puta, nadam se da grijese sa drugih foruma pozz
Ovaj nas igleda pojacava, nije nesto , meni je sulic bolji od njega 2 puta, nadam se da grijese sa drugih foruma pozz

rimaa je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/irfan ... 36853.html
centralni vezi je on kreator al sumnjam da ce jer je pod ugovorom

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
U pravu si... sve imate samo vam rezultati fale.hilmo je napisao/la:Što bi rekli na jednoj reklami:High je napisao/la: Beta verzija online Fan shopa:
http://www.fanshop.fcsarajevo.ba/shop/tag/dresovi" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo prvi, dajemo više...
Još dobri rezultati, uh...![]()
![]()
Haj Bogati, kao da je to bitno

kuća sa jaki, temeljima dugo stojichanchi je napisao/la: U pravu si... sve imate samo vam rezultati fale.
Haj Bogati, kao da je to bitno
kuća napravljena neplanski se brzo srusi....
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
-
- Kontakt:
Ja mislim ustvari nadam se da je irfan samo fleš za nekog dobro igrača.Priželjkujem Aganovića 

pa vidi, radi se sa dvojicom, jeedan bi, jel', trebao biti ovaj irfan, odlicno igra i na lijevom i na desnom krilu, igra dobro sa obje noge i ono najvaznije, ima extra centarsut...hordas1946 je napisao/la:Ja mislim ustvari nadam se da je irfan samo fleš za nekog dobro igrača.Priželjkujem Aganovića
ovaj drug, neam pojma ni ko je ni sta je... bit ce sta bude...
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
-
- Kontakt:
Bevab u sarajevu do 2017 god.... uskoro vise info---
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
ma da.... ne vjerujem ni 5%lucif3R666 je napisao/la:Bevab u sarajevu do 2017 god.... uskoro vise info---
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
-
- Kontakt:
E ovo bi tek bilo vrh vrhova.Daj Bože da je istinalucif3R666 je napisao/la:Bevab u sarajevu do 2017 god.... uskoro vise info---

-
- Kontakt:
Ne vjerujem da će njega dovest i ne shvatam kako mu je ovoliko napucana cjena po onome sa videa nije bolji od suljića a i pod ugovorom je ovo us samo pazarci podmetnuli na fksinfo pa se ostali upecalihtcxone je napisao/la:pa vidi, radi se sa dvojicom, jeedan bi, jel', trebao biti ovaj irfan, odlicno igra i na lijevom i na desnom krilu, igra dobro sa obje noge i ono najvaznije, ima extra centarsut...hordas1946 je napisao/la:Ja mislim ustvari nadam se da je irfan samo fleš za nekog dobro igrača.Priželjkujem Aganovića
ovaj drug, neam pojma ni ko je ni sta je... bit ce sta bude...

-
- Kontakt:
još jedan mladi reprezentativac ,krenuli smo pravim putem .bravo za upravu FKS
Ako Bevaba dovedete , to znaci da ste kesirali najmanje 400.000 eura Medicu i to kazem najmanje jer je 500.000 trazio od jedne njemacke ekipe. Sumnjam da ce se on vratit u BIH , ma da nikad se nezna Sarajevo jako ambiciozno ove godine krenulo , mozda se i on prepoznao u tom projektu. Nikad ne reci nikad , al znam da ga Medic neda bas tako lahko a ima ugovor jos 5 godina sa Zagrebom! Jest da Sarajevo dobro stoji financijski al tesko bgm ...
>>No body likes us but we dont care<<
Trenutno korisnika/ca: Dave, Google Adsense [Bot], mire971, misstianopenaldo, NeSamSafetee, rimljanin90, Seipronto, VolimoSarajevo i 92 gosta.