Dajvanje i ostale prljavštinje.. Al dobro sjećam se da je i Cazorla samo jednom dajvao i više nijednom pa se nadam da i sa njim neće biti problema
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mene brine koliko će dugo trebat da se iskorijeni ciganluk iz Sancheza ako dodje koji je nakupio u Barsi
.
Dajvanje i ostale prljavštinje.. Al dobro sjećam se da je i Cazorla samo jednom dajvao i više nijednom pa se nadam da i sa njim neće biti problema
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
znas da je u pitanju dobar igrac kad mu je jedini problem dajvanjenedim93 je napisao/la:Mene brine koliko će dugo trebat da se iskorijeni ciganluk iz Sancheza ako dodje koji je nakupio u Barsi.
Furymaker je napisao/la:znas da je u pitanju dobar igrac kad mu je jedini problem dajvanjenedim93 je napisao/la:Mene brine koliko će dugo trebat da se iskorijeni ciganluk iz Sancheza ako dodje koji je nakupio u Barsi.
To je ogroman problem u Arsenalu. kod nas igrači nikad ne dajvaju.
Dovodite najveceg dajvera Barcelone,momentalno preuzimate primat u dajvanju na Ostrvu.Do duse nista se ne zna, United se opasno raspituje za Robbena..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Opaa pa dovodite i Neymara. Wenger se ne sali. Kolika je odsteta, koliko ide Barci, a koliko familiji u Brazilu?Johny je napisao/la:Dovodite najveceg dajvera Barcelone,momentalno preuzimate primat u dajvanju na Ostrvu.Do duse nista se ne zna, United se opasno raspituje za Robbena..
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Arsenal
istina i volio bih da to ostane tako. Tu i tamo upravom trenutku da, ko eduardo protiv celticanedim93 je napisao/la:Furymaker je napisao/la:znas da je u pitanju dobar igrac kad mu je jedini problem dajvanjenedim93 je napisao/la:Mene brine koliko će dugo trebat da se iskorijeni ciganluk iz Sancheza ako dodje koji je nakupio u Barsi.
To je ogroman problem u Arsenalu. kod nas igrači nikad ne dajvaju.
- Marsal
- Kontakt:
U Arsenalu se ne dajva, igrač to može uraditi max jednom i to je sve, drugi put to neće ponoviti milion posto.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal je klub koji najvise pazi na imidž kluba i zestoko iskoristava svoju sliku i vrijednosti na marketniskom planu.Marsal je napisao/la:U Arsenalu se ne dajva, igrač to može uraditi max jednom i to je sve, drugi put to neće ponoviti milion posto.
Nekom se to svidja nekom ne, ne znam koliko se igraci sami prisile na prisan odnos s navijacima, a koliko je to marketinski planirano. Ja mislim da nije, ali im je definitivno dato do znanja da im posao nije samo na terenu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovaj put ce stari da dobije najbolje Londonske eskort dame a ne one jeftine ko za proslogodisnji transfer...keno94 je napisao/la:Opaa pa dovodite i Neymara. Wenger se ne sali. Kolika je odsteta, koliko ide Barci, a koliko familiji u Brazilu?Johny je napisao/la:Dovodite najveceg dajvera Barcelone,momentalno preuzimate primat u dajvanju na Ostrvu.Do duse nista se ne zna, United se opasno raspituje za Robbena..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Reports from foreign media outlets this morning suggest that Alexis Sanchez has completed his switch from Barcelona to Arsenal. 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; koja masina kako se lik samo krece ,ima odlican sut,dobar dribling,i dobar je u skoku kad uzmemo da je visok svega 1,70,,samo da dodje 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
al fakat ako dodje, biće zanimljivo šta će Wenger uradit po pitanju njegovog dajvanja, pošto je ionako Engleska mnogo grublja liga.
Nek on prvo dodje pa cemo onda pricati
da nebi bilo sutra, voajer odustaje od sancheza i okreće se morati 
Arsenal Boss Arsene Wenger To Decide Between Schneiderlin, Khedira
Reports are out claiming that Arsenal chief Ivan Gazidis has manager Arsene Wenger’s shopping list.
Arsene Wenger 2
The Mirror reported that the French tactician is scheduled to stay in Brazil until next Sunday’s World Cup Final.
However Gazidis has been given a list of targets by his manager and moves will now be set in motion as the World Cup reaches the semi-final stage.
Wenger wants to bring in either Germany midfielder Sami Khedira from Real Madrid or Southampton’s Morgan Schneiderlin.
Khedira has only one year left on his contract at the Bernabeu and would cost around £18million.
Wenger is keen to take Schneiderlin if he fails to land Khedira.
The Arsenal manager has always been a key student of statistics and they show the Saints star made the most tackles, the most interceptions and had the highest work-rate in the Premier League last season.
znači neko od ove dvojice će nam biti novi dmf,a panj će zasluženo lizat kitu voajeru na klupi
Arsenal Boss Arsene Wenger To Decide Between Schneiderlin, Khedira
Reports are out claiming that Arsenal chief Ivan Gazidis has manager Arsene Wenger’s shopping list.
Arsene Wenger 2
The Mirror reported that the French tactician is scheduled to stay in Brazil until next Sunday’s World Cup Final.
However Gazidis has been given a list of targets by his manager and moves will now be set in motion as the World Cup reaches the semi-final stage.
Wenger wants to bring in either Germany midfielder Sami Khedira from Real Madrid or Southampton’s Morgan Schneiderlin.
Khedira has only one year left on his contract at the Bernabeu and would cost around £18million.
Wenger is keen to take Schneiderlin if he fails to land Khedira.
The Arsenal manager has always been a key student of statistics and they show the Saints star made the most tackles, the most interceptions and had the highest work-rate in the Premier League last season.
znači neko od ove dvojice će nam biti novi dmf,a panj će zasluženo lizat kitu voajeru na klupi
Sve se više priča da će campbell na novu posudbu i to u neki Engleski klub
kakav će to bit fail wengera a ako pritom Sanoga ostavi
Daj Bože da nije istina inače ide jedan poduži post pljuvanja voajera
kakav će to bit fail wengera a ako pritom Sanoga ostavi
Sanchez is very close to Arsenal, both sides have a pre agreement (EL PAIS)
bez pehiranja
nedim93 je napisao/la:Sve se više priča da će campbell na novu posudbu i to u neki Engleski klub![]()
kakav će to bit fail wengera a ako pritom Sanoga ostavi![]()
treba poslat sanoga na posudbu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam zasto poredite Campbella i Sanoga? Jedan je krilo, s tim da moze igrati spica i drugo krilo, a drugi je samo spic i nista vise.
http://www.transfermarkt.com/joel-campb ... ler/131248" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz to sumnjam da je Campbell jos uvijek spreman za EPL.
Sanogo nije zadovoljavajuca zamjena, ali nije ni Campbell.
http://www.transfermarkt.com/joel-campb ... ler/131248" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.
Pogotovo ako dodje Sanchez za Campbella nece biti mjesta, tako da mu je bolje da ode na posudbu u neki engleski klup (a spominje se posudba samo do januara)AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam zasto poredite Campbella i Sanoga? Jedan je krilo, s tim da moze igrati spica i drugo krilo, a drugi je samo spic i nista vise.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ako dođe Sanchez,vrlo vjerovatno će popunit Walcottovo mjesto jer niko živ ne zna kad će se ovaj vratit i kakav će se vratit...OX svaake druge sedmice povrijeđen...a Campbell je sigurno korisniji na krilu od Cazorle...tako da posudba nema smisla..i ja sam to pročit'o al' ne vjerujem da će se desit
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.