Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gospoda moj žuti
Koliko je iznad ostalih treba da on postavlja sudije za utakmice premijer lige
Koliko je iznad ostalih treba da on postavlja sudije za utakmice premijer lige
Jel ovo Lutvo?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 20:49Sjevernokorejski pas kad budes letio s mostarskog aerodroma
![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
hahahahahaha
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro je pa nije potpisan na ovoj grafici

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Samo ruski učio u školi bajo moj
-
- Kontakt:
Ovaj Celik mali iz Sarajeva ako dobije priliku sto prije za prvi tim
Mogao bi biti transfer bomba lige
Gledao sam ga vise puta ne znam sta cekate
On je vec uveliko prerastao svoju generaciju
Da je npr Dinamov vec bi u prvom timu bio
Nasi u BiH nemaju muda ni za sta
Stvarno je lijepo vidjeti da neko od naših ljudi posebno neko ko je iz naše lige ovako radi posao. Pri tome ne govorim samo o Irfanu jer i momci koji su pomoćnici su fantazija.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Aa ta ce dinamo oni su jos ovu godinu najbolji balkanski klub onda nastupa ajla, ona ce pokazat svi kako se radi sa klubomManijakalnost99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:32Ovaj Celik mali iz Sarajeva ako dobije priliku sto prije za prvi tim
-
- Kontakt:
Dzaba sve kad nemamo cimburijadu.mozak je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:26MortemHz je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:20Međunarodna federacija za nogometnu historiju i statistiku, sa sjedištem u Zurichu, objavila je svoj izbor idealnog tima Bosne i Hercegovine svih vremena.
GK Enver Marić
LB Mirsad Baljić
CB Josip Katalinski
CB Faruk Hadžibegić
RB Mirsad Fazlagić
LM Blaž Slišković
CM Mehmed Baždarević
RM Hasan Salihamidžić
OM Safet Sušić
FW Edin Džeko
FW Dušan Bajević
Velež (4)
Željo (4)
Sarajevo (3)
Ostali?![]()
KPZ Zenica oduševljen Veležovom revolucionarnom tribinom, ponudili da je otkupe
Fudbalski klub Velež je nekoliko dana prije prve polufinalne utakmice Kupa BiH protiv FK Željezničar predstavio revolucionarnu tribinu za gostujuće navijače.
Riječ je o pažljivo struktuiranoj tribini od visoko kvalitetnog željeza koju čini pet redova specijalno prilagođenih da izdrže sve vrste skakanja i intenziteta navijanja, preko kojih su postavljene daske od punog drveta koje su, kao što znate, puno prirodnija i zdravija varijanta od betona.
Također, tribina je zatvorenog tipa, s obzirom da je u istu moguć ulaz samo kroz jedna vrata, nakon čega se ista zatvaraju kako bi jedna navijačka grupa imala svu neophodnu privatnost dok navija za svoj klub.
Osim što im je omogućena privatnost, navijači se mogu osjetiti krajnje sigurno jer ne postoji način da protivnički tifozi dođu do njih, zbog čega mogu još otvorenije navijati bez straha od odmazde ili bilo kojih posljedica.
Uprkos brojnim prednostima i izuzetnom komforu koji jedna ovakva tribina omogućava svakom živom biću, bh. navijačka i fudbalska javnost napala je Fudbalski klub Velež optuživši ih da navijače tretiraju kao životinje, što je rastužilo čelnike mostarskog kluba.
Novinari KlikBajta su prisustvujući utakmici Veleža i Željezničara čuli predstavnike mostarskog kluba kako u privatnom razgovoru komentarišu ovakve navode riječima:
- Kada neko voli životinje, automatski voli i ljude, jer smo svi mi jedna vrsta životinja. Ako neko kaže da navijače tretiramo kao životinje i omogućavamo im uslove u skladu sa tim nazivom, to može biti samo dobra stvar, s obzirom da kao ljubitelji istih nikada ne bi uradili nešto od čega će se loše osjećati, rekao je drhtavim glasom jedan od čelnika Veleža.
No, da ne bude sve tako crno za mostarski klub pobrinuli su se predstavnici Kazneno popravnog zavoda Zenica koji su na adresu FK Velež poslali pismo namjere u kojem su istakli oduševljenje kreativnošću pokazanom u izgradnji tribine, njenim cjelokupnim dizajnom te poslali ponudu da istu otkupe od njih.
Kao što znate, finansijska situacija u redovima Veleža nije sjajna, a KPZ Zenica nudi pozamašnu svotu novca za transfer tribine iz stadiona Rođeni u prvi paviljon zatvora te je za očekivati da će Velež pristati na istu.
Osim šestocifrenog iznosa koji upravnik zeničkog zatvora nudi Veležu, mostarski klub bi mogao dobiti i nekoliko prominentnih zatvorkih pojačanja koji bi imali zadatak da se za interese Rođenih bore svim dozvoljenom, ali i nedozvoljenim sredstvima te taktikama zastrašivanja omogućavali Veležu da osvaja što više bodova, posebno protiv klubova koji su igračkim kadrom kvalitetniji i gdje Velež nije u stanju čistim fudbalskim metodama doći do pozitivnih rezultata.
Čini se kao ponuda koja se ne odbija, a ubrzo će biti poznato da li će Velež pristati na istu.
Fudbalski klub Velež je nekoliko dana prije prve polufinalne utakmice Kupa BiH protiv FK Željezničar predstavio revolucionarnu tribinu za gostujuće navijače.
Riječ je o pažljivo struktuiranoj tribini od visoko kvalitetnog željeza koju čini pet redova specijalno prilagođenih da izdrže sve vrste skakanja i intenziteta navijanja, preko kojih su postavljene daske od punog drveta koje su, kao što znate, puno prirodnija i zdravija varijanta od betona.
Također, tribina je zatvorenog tipa, s obzirom da je u istu moguć ulaz samo kroz jedna vrata, nakon čega se ista zatvaraju kako bi jedna navijačka grupa imala svu neophodnu privatnost dok navija za svoj klub.
Osim što im je omogućena privatnost, navijači se mogu osjetiti krajnje sigurno jer ne postoji način da protivnički tifozi dođu do njih, zbog čega mogu još otvorenije navijati bez straha od odmazde ili bilo kojih posljedica.
Uprkos brojnim prednostima i izuzetnom komforu koji jedna ovakva tribina omogućava svakom živom biću, bh. navijačka i fudbalska javnost napala je Fudbalski klub Velež optuživši ih da navijače tretiraju kao životinje, što je rastužilo čelnike mostarskog kluba.
Novinari KlikBajta su prisustvujući utakmici Veleža i Željezničara čuli predstavnike mostarskog kluba kako u privatnom razgovoru komentarišu ovakve navode riječima:
- Kada neko voli životinje, automatski voli i ljude, jer smo svi mi jedna vrsta životinja. Ako neko kaže da navijače tretiramo kao životinje i omogućavamo im uslove u skladu sa tim nazivom, to može biti samo dobra stvar, s obzirom da kao ljubitelji istih nikada ne bi uradili nešto od čega će se loše osjećati, rekao je drhtavim glasom jedan od čelnika Veleža.
No, da ne bude sve tako crno za mostarski klub pobrinuli su se predstavnici Kazneno popravnog zavoda Zenica koji su na adresu FK Velež poslali pismo namjere u kojem su istakli oduševljenje kreativnošću pokazanom u izgradnji tribine, njenim cjelokupnim dizajnom te poslali ponudu da istu otkupe od njih.
Kao što znate, finansijska situacija u redovima Veleža nije sjajna, a KPZ Zenica nudi pozamašnu svotu novca za transfer tribine iz stadiona Rođeni u prvi paviljon zatvora te je za očekivati da će Velež pristati na istu.
Osim šestocifrenog iznosa koji upravnik zeničkog zatvora nudi Veležu, mostarski klub bi mogao dobiti i nekoliko prominentnih zatvorkih pojačanja koji bi imali zadatak da se za interese Rođenih bore svim dozvoljenom, ali i nedozvoljenim sredstvima te taktikama zastrašivanja omogućavali Veležu da osvaja što više bodova, posebno protiv klubova koji su igračkim kadrom kvalitetniji i gdje Velež nije u stanju čistim fudbalskim metodama doći do pozitivnih rezultata.
Čini se kao ponuda koja se ne odbija, a ubrzo će biti poznato da li će Velež pristati na istu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Samo je Ajla najjaca treba u plbih top model realnoMostarac45 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:52Aa ta ce dinamo oni su jos ovu godinu najbolji balkanski klub onda nastupa ajla, ona ce pokazat svi kako se radi sa klubomManijakalnost99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:32Ovaj Celik mali iz Sarajeva ako dobije priliku sto prije za prvi tim

menstrual
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ajla i ona plavusa iz Slobodecaffetin je napisao/la: ↑13 apr 2023, 23:34Samo je Ajla najjaca treba u plbih top model realnoMostarac45 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:52Aa ta ce dinamo oni su jos ovu godinu najbolji balkanski klub onda nastupa ajla, ona ce pokazat svi kako se radi sa klubomManijakalnost99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:32Ovaj Celik mali iz Sarajeva ako dobije priliku sto prije za prvi tim
Nasi u BiH nemaju muda ni za sta![]()

-
- Kontakt:
Haha onu plavu vise prati raje nego Slobodu
Nikolina Puhalo

.
Jaka je
Ostaje li M:tel Premijer liga BiH ili BH Telecom preuzima ligu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Bejker, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, delko, Fudbalmozak2, gh0stHZ, guadalupe, held9, Hrammm1921, mosarajvosa83, MrkiMedo, OsmanhodzicBuco, riki46, WeekendOffender, Zeko87 i 122 gosta.