Carmelo Anthony (33.5) VIŠE 1.85
Prva utakmica između Bostona i Knicksa zavrsila je 85-78 za New York. U toj utakmici New York je odigrao odličnu obranu u 2.pol. dopustivši Bostonu samo 25 poena u drugom pol.,odnosno 8 u 4/4... Mela u toj utakmici Boston nije udvajao, čuvali su ga pojedinačno, ali i dalje ga nisu mogli zaustaviti. Zabio im je 36 poena,uz sut 13-29. Obrana Bostona u toj utakmici je bila dobra,a danas takođe očekujem tu odbranu, mislim da neće udvajati Mela, a Melo to voli najviše. Melo je u formi, očekujem ga danas na nekih 35 - 40 poena.
Brendon Jennings (19.5) VIŠE 1.85
Jennings je fantastičan napadački igrač, ove sezone je igrao 5 puta protiv Miamija i najmanji broj poena iznosio je 19, dakle svaki put je isao over i raspolozen je i napaljen kad igra protiv LBJ-a i kompanije. Plus, jos se mora dokazati radi jedne zanimljive izjave, gdje je izjavio da izbacuju MIami u 6 utakmica. Po meni je Jennings dao odličnu izjavu, da malo podigne playoff atmosferu, a sada je na njemu da se dokaze kao i u 1.utakmici. Večeras još očekujem Monta Ellisa (20.5) MANJE 1.85.
Stephen Curry (25.5) VIŠE 1.85
Curry je odigrao fantastičnu sezonu, oborio je rekord po po broju postignutih trica u jednoj sezoni, te je vodio svoju ekipu do playoffa gdje igraju protiv Denvera. Prvu utakmicu ekipa GSW je izgubila sa 2 razlike gdje je Miller 2 sekunde do kraja zabio koš za pobjedu. Curry je odigrao jako loše prošlu tekmu, postigao je 19 poena(7 od 20 sut iz igre). Mislim da ovakav šuter ne može odigrati za redom dvije katastrofalne tekme. Curry-a večeras očekujem na nekih 30-ak poena. Možete i probati Curry, AST (6.5) VIŠE 1.70.
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."