AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sviđa mi se način rada Maldinia i Bobana, polako bez bombi, bez čuvenih Mister X i sl gluposti. I što mi je najdraži dio novinari i insajderi samo valjaju gluposti bez preciznih podataka. Kada se transferi približe realizaciji onda se nešto nabaci o igračima
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Moćno izgleda

Eno sad i onaj Duarte mora nazad u Brazil na par dana da izvadi vizu, a i Leao je dobio neki kraći odmor. Yebo trening, ne mora niko ni trenirati. Eto, umjesto da obojica dobiju nekih desetak minuta u subotu da ih bar malo vidiš na djelu, ništa od toga.

Eno sad i onaj Duarte mora nazad u Brazil na par dana da izvadi vizu, a i Leao je dobio neki kraći odmor. Yebo trening, ne mora niko ni trenirati. Eto, umjesto da obojica dobiju nekih desetak minuta u subotu da ih bar malo vidiš na djelu, ništa od toga.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
mogao bi vam ovaj bit dobro pojacanje, lille je extra igrao prosle sezone, zavrsili drugi u ligue 1, a sezonu prije jedva se spasili ispadanja... ocigledno su imali dosta talenta u ekipi i trenera koji je sve to savrseno uklopio... ima u toj ekipi jos kvalitetnih igraca, nisu slucajno imali sezonu kakvu su imali
- Fantasista
- Kontakt:
Dobar je crnjo, gledao sam ga ja protekle sezone. Inače im je trener Galtier stručnjak za mlade igrače. On je Aubamea oformio u St. Etienu pa onog Maximina takođe.
Kad Chini nekoga aminuje, onda je to real deal. :kafa
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Još ako ga @Pogba nahvali, imamo novog Nianga u najavi 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarrifufna
Zamisli ga pod Maxovom palicomSarrifufna je napisao/la:Robinho za sirotinju.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
"Ponovo je gužva u Casa Milan, stigao je agent Anhela Koree. Izgleda da se pregovori nastavljaju posle kraće pauze. Milan će pokušati da izboksuje smanjenje cene i bonusu, jer posle propalog transfera Andrea Silve više nema toliko novca na raspolaganju. Podsetimo, u prvoj rundi pregovora govorilo se o ceni od 50.000.000 evra, plus 7.000.000 kroz bonuse."
Daj 40mil + bonusi i rijeseno
Daj 40mil + bonusi i rijeseno
- Sarrifufna
Mandzukic lijevi, on desni bocni.Raonffa je napisao/la:Zamisli ga pod Maxovom palicomSarrifufna je napisao/la:Robinho za sirotinju.

pocasni precjednik @ FK Formula
To je toSarrifufna je napisao/la:Mandzukic lijevi, on desni bocni.Raonffa je napisao/la:Zamisli ga pod Maxovom palicomSarrifufna je napisao/la:Robinho za sirotinju.

Ako ne dobije memagin blagoslov, nema ništa od njega.
Correa odbio sve druge ponude i dogovorio sa Milanom, samo se još čeka na dogovor sa Atleticom, a s obzirom da nije velika razlika između naših i njihovih zahtjeva, vjerujem da će se naći na pola puta i da će se u narednih par dana sve završiti.
Ključ je u tome da se onaj nesretnik proda u Monaco, pa da se pokrenu stvari. Loading...
Correa odbio sve druge ponude i dogovorio sa Milanom, samo se još čeka na dogovor sa Atleticom, a s obzirom da nije velika razlika između naših i njihovih zahtjeva, vjerujem da će se naći na pola puta i da će se u narednih par dana sve završiti.
Ključ je u tome da se onaj nesretnik proda u Monaco, pa da se pokrenu stvari. Loading...

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nikad čuo za ovog malog Leaoa iz Lillea, samo vidim da je cijena previsoka.
Lani je došao gratis u Lille, ima nižu gol ratu od A.Silve u Portu, ovaj bi vrlo lako mogao biti promašaj zbog cijene. Pa Cutronea su prodali za 10ak M manje nego što je ovaj plaćen, a imao je ugovor do 2023-e. Ovaj Leoao ima svega 30ak seniorskih utakmica u nogama
Gledao sam YT video, ništa spec, dobro neko napisa, baš kao Robinho za sirotinju. Nisam ga gledao, ali sam jako skeptičan, ovo ne miriše na pametan potez.
Pametnije im je bilo da Viniciusa dovedu na posudbu iz Reala, degradirao ga je Zizou u B-ekipu, te zbog FFP. Milan se nebi trebao kockati sa tinejdžerima sa svega jednom profesionalnom sezonom fudbala za ovolike pare, da je cijena dupla manja okej - ali ovo djeluje kao mahnitluk
Lani je došao gratis u Lille, ima nižu gol ratu od A.Silve u Portu, ovaj bi vrlo lako mogao biti promašaj zbog cijene. Pa Cutronea su prodali za 10ak M manje nego što je ovaj plaćen, a imao je ugovor do 2023-e. Ovaj Leoao ima svega 30ak seniorskih utakmica u nogama

Gledao sam YT video, ništa spec, dobro neko napisa, baš kao Robinho za sirotinju. Nisam ga gledao, ali sam jako skeptičan, ovo ne miriše na pametan potez.
Pametnije im je bilo da Viniciusa dovedu na posudbu iz Reala, degradirao ga je Zizou u B-ekipu, te zbog FFP. Milan se nebi trebao kockati sa tinejdžerima sa svega jednom profesionalnom sezonom fudbala za ovolike pare, da je cijena dupla manja okej - ali ovo djeluje kao mahnitluk

Ne znam, meni se sviđa ovakav tip igrača kao Leao, fizička zvijer sa kvalitetnom tehnikom, igrač poteza koji igra okomito, može odigrati na više pozicija, veoma mlad i perspektivan igrač.
Po meni, tip igrač koji nam je falio već godinama, a vidjet ćemo kako će se uklopiti kod nas
Nije mi baš tip igrača kao Silva, Silva je klasični napadač, Leao je često znao igrati na oba krila, mislim da je puno bolji sa loptom i u kreativnosti nego Silva, možda je slabiji u završnici od Silve al' recimo kod nas Silva nije toliko često ni ulazio u prilike, jer nije imao ni igrača iza sebe koji će mu praviti te prilike, isto kao i svi napadači zadnjih godina, ista je stvar i sa Pjontekom, samo što Pjontek obično realizuje i najmanju dobru šansu za gol.
Od Leaoa očekujem neke golove i asistencije, ali najviše očekujem da nam ubrza igru i da sa njim imamo jednu dimenziju više u ofanzivnom dijelu igre.
Po meni, tip igrač koji nam je falio već godinama, a vidjet ćemo kako će se uklopiti kod nas

Nije mi baš tip igrača kao Silva, Silva je klasični napadač, Leao je često znao igrati na oba krila, mislim da je puno bolji sa loptom i u kreativnosti nego Silva, možda je slabiji u završnici od Silve al' recimo kod nas Silva nije toliko često ni ulazio u prilike, jer nije imao ni igrača iza sebe koji će mu praviti te prilike, isto kao i svi napadači zadnjih godina, ista je stvar i sa Pjontekom, samo što Pjontek obično realizuje i najmanju dobru šansu za gol.
Od Leaoa očekujem neke golove i asistencije, ali najviše očekujem da nam ubrza igru i da sa njim imamo jednu dimenziju više u ofanzivnom dijelu igre.
Giampaolo je doveo 3 brza igrača u Theu, Bennaceru i ovom Leau, ali cijena zadnjome je previsoka. Čovječe, jedan Kean je otišao iz velikog Juvea u PL za manje para. Pa što njega levati ne dovedoše u Milan?
Kean je dosta sličan profil igrača, ali ima više sezona, utakmica u Serie A, CL te 3 nastupa za Italiju. Ovaj nije bio ni blizu Portugalske A-repke, te Serie A >>> Ligue1
Kean je iz Obale Slonovače, koja ima veliki broj sjajnih fudbalera, a ovaj naš iz Angole, koja nema nijednoga, iako je velikan Eusebio polu-ang. Sad će neko spomenut Weaha i Liberiju, ali je činjenica da je Weah unikat po tom pitanju.
Prodati Cutronea za 10ak M manje, a ovoga platiti više od Keana je čisti mahnitluk, evo i izjava čelnika Lillea "nismo mogli odbit ponudu", pametnom dosta...

Kean je dosta sličan profil igrača, ali ima više sezona, utakmica u Serie A, CL te 3 nastupa za Italiju. Ovaj nije bio ni blizu Portugalske A-repke, te Serie A >>> Ligue1
Kean je iz Obale Slonovače, koja ima veliki broj sjajnih fudbalera, a ovaj naš iz Angole, koja nema nijednoga, iako je velikan Eusebio polu-ang. Sad će neko spomenut Weaha i Liberiju, ali je činjenica da je Weah unikat po tom pitanju.
Prodati Cutronea za 10ak M manje, a ovoga platiti više od Keana je čisti mahnitluk, evo i izjava čelnika Lillea "nismo mogli odbit ponudu", pametnom dosta...

Doveden je za ukupno 30 miliona, odnosno 25m+Djalo (a možda čak i Djalo+20m+bonusi, nekakvi bonusi su se spominjali). Skoro neznatna razlika u cijeni kad se uporedi sa Cutronom, a doima se daleko talentovanijim. Što se Keana tiče, sve ukupno će izaći na 40 miliona.
Ne znam vala, ali 8 golova i 2 asistencije u 1300 minuta (što je ekvivalentno kao cca 14 utakmica) za jednog 19-godišnjaka koji je tek prošle godine došao u Lile zvuči kao odlična statistika.
Nisam ga doduše pratio, ali prema klipovima i komentarima drugih, doima se kao odličan igrač sa ogromnim potencijalom i kao daleko veći upgrade u odnosu na Silvu i Cutrona.
Čak i ako nekim čudom flopne, ne sumnjam da će ga Mendes prodati za minimum 25 miliona tako da je i to win-win situacija za nas.
Na gubitku nismo, a puno se toga može dobiti ako se bude razvijao prema očekivanjima.
Izgleda da je propao transfer Falcaoa u Tursku tako da sad ne znam šta će biti sa Silvom i hoće li to uticati na transfer u Monaco. A on je taj koji koči druge transfere.
Ne znam vala, ali 8 golova i 2 asistencije u 1300 minuta (što je ekvivalentno kao cca 14 utakmica) za jednog 19-godišnjaka koji je tek prošle godine došao u Lile zvuči kao odlična statistika.
Nisam ga doduše pratio, ali prema klipovima i komentarima drugih, doima se kao odličan igrač sa ogromnim potencijalom i kao daleko veći upgrade u odnosu na Silvu i Cutrona.
Čak i ako nekim čudom flopne, ne sumnjam da će ga Mendes prodati za minimum 25 miliona tako da je i to win-win situacija za nas.

Izgleda da je propao transfer Falcaoa u Tursku tako da sad ne znam šta će biti sa Silvom i hoće li to uticati na transfer u Monaco. A on je taj koji koči druge transfere.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Isti taj Lile je izborio drugo mjesto prosle godine, a godinu prije jedva izborili opstanak, glavni "krivci" za dobar rez su Pepe i Leao, ovaj prvi prodan za 72 mil funti u Arsenal, jednostavno ljudi takvo je trziste, a Cutro ne vrijedi vise od onih para za koje je prodan, kao ni A Silva, cak je i bingo ako dobijemo za Silvu 30 mil eura. Jednistavno lik nije pokazao nista zadnje dvije sezone
Kean je Balotelli u najavi tako da nebi njega volio u Milanu.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, nisu to neke velike pare (25mil) pa da toliko zalimo. Sigurno da je Gianpaolo trazio jednog brzog napadaca uz Piateka koji ce se i vratiti nazad kad se branimo i istrcati brzu kontru.
Samo se plasim da Leao ne iskljucuje Coreu, a nadam se da ne. Mada bih opet ostavio Silvu uz Leaoa da se bore za prvih 11, a preusmjerio tih 40-45mil za jakog veznjaka.
Prodas samo Susa i Samua i namirio si te pare. Biglu i Laxalta posto-poto dadnes da rasteretis platni budzet i to je to. Ionako igramo jednu utakmicu sedmicno, tako da mozemo sacekat da Bonaventura uhvati formu te povratak Caldare.
Samo se plasim da Leao ne iskljucuje Coreu, a nadam se da ne. Mada bih opet ostavio Silvu uz Leaoa da se bore za prvih 11, a preusmjerio tih 40-45mil za jakog veznjaka.
Prodas samo Susa i Samua i namirio si te pare. Biglu i Laxalta posto-poto dadnes da rasteretis platni budzet i to je to. Ionako igramo jednu utakmicu sedmicno, tako da mozemo sacekat da Bonaventura uhvati formu te povratak Caldare.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.