Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Borussia D. - Real MadridDA
Igrač daje gol [C.Ronaldo/Rea]
2,05
Borussia D. - Real MadridVIŠE
Zbroj kornera [10,5]
1,90
Igrač daje gol [C.Ronaldo/Rea]
2,05
Borussia D. - Real MadridVIŠE
Zbroj kornera [10,5]
1,90
@
# 22,5/Dimitrov G. - Robredo T. - UNDER
# 22,5/Dimitrov G. - Robredo T. - UNDER
@Nadam se da je i ovo neko ispratio na manji ulog

~ Idemo istim tempom, pa da vidimo ima li još inspiracije za dobitke =)
@ Dupli tiket, kao što se vidi na jedan uplata 30, a na drugi 20. Pokušavao sam 10 minuta da uplatim 50 KM na ovaj tiket, ali neće da prihvate, nema šanse, ali uz puno muke uspio sam ih nekako prevariti

@@ I još jedan tiket, po meni ako ovaj prvi par prođem nebih trebao imati nekih velikih problema, ali u sportu, pogotovo na kladionici je sve moguće - pa da ne pehiram, vidjećemo ! @Htio sam odigrati samo ovaj jedan par, na koševe, ali tražoili su mi prvo 3 para, pa onda probao uplatiti, pa morao na kraju čak 5 parova. Probajte i vi, pa će te se i uvjeriti
@Jednostavno me privlačio ovaj zbroj koševa u ovoj Turskoj ligi, pa nekako mi je nemoguće da bude OVER 170, pa nije NBA, ali to je divlja liga - svašta može biti. Ali jednostavno neki osjećaj u meni je prevagnuo da odigram UNDER 170 !
>

@ Probati na manji ulog !
@Sretno !!
@ Dupli tiket, kao što se vidi na jedan uplata 30, a na drugi 20. Pokušavao sam 10 minuta da uplatim 50 KM na ovaj tiket, ali neće da prihvate, nema šanse, ali uz puno muke uspio sam ih nekako prevariti

@@ I još jedan tiket, po meni ako ovaj prvi par prođem nebih trebao imati nekih velikih problema, ali u sportu, pogotovo na kladionici je sve moguće - pa da ne pehiram, vidjećemo ! @Htio sam odigrati samo ovaj jedan par, na koševe, ali tražoili su mi prvo 3 para, pa onda probao uplatiti, pa morao na kraju čak 5 parova. Probajte i vi, pa će te se i uvjeriti

@Jednostavno me privlačio ovaj zbroj koševa u ovoj Turskoj ligi, pa nekako mi je nemoguće da bude OVER 170, pa nije NBA, ali to je divlja liga - svašta može biti. Ali jednostavno neki osjećaj u meni je prevagnuo da odigram UNDER 170 !
>

@ Probati na manji ulog !
@Sretno !!
Danasnji :
St.Etienne - Ajaccio 1
Rennes - Troyes 1
Dortmund - Real oba daju go
Sarajevo - Travnik 1
Indiana - Atlanta 1
6 km , dobitak 50 km
Sedmicni :
Brazil - Chile 1
Basel - Chelsea , Chelsea daje gol
Fenerbahce - Benfica , Benfica daje gol
City - West Ham 1
Wigan - Tottenham , Tottenham daje go
Atletico - Real , Real daje go
Pescara - Napoli 2
Chelsea - Swansea 1
Milan - Catania 1
10 km , dobitak 107 km
St.Etienne - Ajaccio 1
Rennes - Troyes 1
Dortmund - Real oba daju go
Sarajevo - Travnik 1
Indiana - Atlanta 1
6 km , dobitak 50 km
Sedmicni :
Brazil - Chile 1
Basel - Chelsea , Chelsea daje gol
Fenerbahce - Benfica , Benfica daje gol
City - West Ham 1
Wigan - Tottenham , Tottenham daje go
Atletico - Real , Real daje go
Pescara - Napoli 2
Chelsea - Swansea 1
Milan - Catania 1
10 km , dobitak 107 km
Barthel - Safarova 1 1.45
Vinci - Shvedova (-19,5+) z1 1.85
Pennetta - Czink 1 1.35
Kvitova - Beck (-19,5+) z1 1.85
Rennes - Troyes (P.P.) 1x 1.28
Dortmund - Real M. ps1 1.50
Oklahoma - Houston (+11,5) h1 1.85
Brazil - Čile 1 1.45
kvota: 34.51
Vinci - Shvedova (-19,5+) z1 1.85
Pennetta - Czink 1 1.35
Kvitova - Beck (-19,5+) z1 1.85
Rennes - Troyes (P.P.) 1x 1.28
Dortmund - Real M. ps1 1.50
Oklahoma - Houston (+11,5) h1 1.85
Brazil - Čile 1 1.45
kvota: 34.51
grčka 2.
Smyrnis - Panserraikos X2 @2,00 / 2 @5,10
azijska liga prvaka:
al jaish - al shabbab gost daje gol @1,40
tenis:
almagro - dodig under 20,5 @1,85
paire - andujar over 22,5 @1,85
azijska liga prvaka:
tenis:
U desetom selu živi Antuntun!
Rennes-Troyes x2 @1.75
zicer, sretno!
zicer, sretno!

- Milanista92
- Kontakt:
- Milanista92
- Kontakt:
Ovo bi moglo proci pa ko zeli neka pokusa ...
vise kornera
manje udaraca u okvir gola od 20
i pobjeda Indiane

vise kornera
manje udaraca u okvir gola od 20
i pobjeda Indiane

REZ: 0-1bevanda4 je napisao/la:grčka 2.
Dobro je krenulo, idemo dalje!

- BenjooJutub
- Kontakt:
Puko sam hendikep na Real na velike pare, pa šta bude! 
Kvota je 5,10

Kvota je 5,10

@Milanista92
Jesi na tom prvom listiću igrao više od 4.5 žutih kartona ?
Ako jesi, može neka mala analiza, ili je to onako na osjećaj, jer vidim da Kuipers koji sudi večeras daje malo žutih kartona ( u zadnjih 9 tekmi je samo jednom dao više od 5, sve ostalo 2 ili 3 kartona ) ?
Ako jesi, može neka mala analiza, ili je to onako na osjećaj, jer vidim da Kuipers koji sudi večeras daje malo žutih kartona ( u zadnjih 9 tekmi je samo jednom dao više od 5, sve ostalo 2 ili 3 kartona ) ?

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Milanista92
- Kontakt:
Ne ovo je da ce real izvesti vise od 4.5 korneraceze je napisao/la:@Milanista92

Hapoel Jerusalem-Hapoel Eilat 1.pol. 2 2.80; pk 2/1 6.25
druga momčad gostuje kod sedme koja se bori za play off, po meni je ovo siguran bet da gosti dobijaju prvo poluvrijeme, no vidjet ćemo, a prelaz bi lako mogao proći obzirom su bodovi potrebniji domaćinu no mislim da gost uzima prvo pol.
druga momčad gostuje kod sedme koja se bori za play off, po meni je ovo siguran bet da gosti dobijaju prvo poluvrijeme, no vidjet ćemo, a prelaz bi lako mogao proći obzirom su bodovi potrebniji domaćinu no mislim da gost uzima prvo pol.
Kad sam pisao parove, zapitao sam se koji ku*ac mi ova 1,40 kvota radi sa ostatkom parova...bevanda4 je napisao/la:grčka 2.
azijska liga prvaka:
tenis:
Naravno ta me i dokrajčila..

10/Borussia D.-Real Madrid broj kornera više 2.00
ovo bi trebao biti zicer s te tekme, ja sam još stavio i 6+ golova no otom potom ali korneri bi trebali proći, obje ekipe imaju puno kornera, igraju takav nogomet i mala je granica po meni a koef odličan
ovo bi trebao biti zicer s te tekme, ja sam još stavio i 6+ golova no otom potom ali korneri bi trebali proći, obje ekipe imaju puno kornera, igraju takav nogomet i mala je granica po meni a koef odličan
gdje si nasao ovako visoku kvotu na kornere ?zgmiky je napisao/la:10/Borussia D.-Real Madrid broj kornera više 2.00
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Dortmund - Real Madrid - 1px, prvo poluvrijeme x 1.90
Dortmund - Real Madrid - ZK2, broj kornera (10.5) VIŠE 1.70
Dortmund - Real Madrid - TŽK2, Real više žutih od Dortmunda 1.90
Dortmund - Real Madrid - ZK2, broj kornera (10.5) VIŠE 1.70
Dortmund - Real Madrid - TŽK2, Real više žutih od Dortmunda 1.90
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
- EmirSioux89
- Kontakt:
Znači tuga preda lik meč a ovaj ga bukvalno rasipoEmirSioux89 je napisao/la:Znači Dimitrov ima brejk prednost u 1. setu uzima lagano svoje servise, Robredo se muci na svoj servis al ide nekako i odjednom Dimitrovu opade igra.Robredo odigrao jedan savrsen meč, ovo nije Dimitrov kojeg sam ja navikao da gledam.TugaEmirSioux89 je napisao/la:Dimitrov - Robredo - 1 (1.55) Po meni poklon dana
Dimitrov je u Monte Carlu pokazao da zna igrati na sljaci veoma dobro. Protiv Nadala ispao u 3 seta sto znaci da nije ni malo naivan protivnik na ovoj podlozi. Robredo 9 godina stariji od danasnjeg protivnika. Teniser koji bi za par sezona mogao zavrsiti karijeru. Osvojio turnir u Kazablanci,tu pobjedio Wawrinku, Andersona, Paire-a, Kamke-a itd. Ovde u Barseloni u prvom kolu se malo mucio protiv Lopez-a koji nema ranking na ATP listi.Danas je dosta brza sljaka nego u Monte Carlu, ocekujem mnogo bolju igru Dimitrova, jeste Robredo solidan teniser ali mislim da je Bugarin za klasu bolji. Moze da igra cijeli mec u istom ritmu i vjerujem u njegovu pobjedu.
i da probamo jedno iznenadjenje![]()
Brands.D - Monfils.G - 1 (2.35)
Za ovaj turnir Monfils je dobio WC pa da ispostuje turnir, dosao je ovde, da uzme sta para i da se pozabavi.Monfils je igrao sa ovim igracem u Dohi koji ga je bukvalno pregazio.
Brands ima dobar servis i jake udarce, ne valja mu to sto kad se brani brani se bekhend slajsom a to mu ne ide bas najbolje.Ne brani se rijetko uglavnom on uzima incijativu i prvi npada.Danas se igra na šljaci sto vise pase Monfilsu al vec sam rekao mislim da je Monfils dosao na ovaj turnir da se zabavi sto se vidjelo i juce umjesto da pregazi Volandrija mucio se i na njegov i na svoj servis.
Ne garantujem puno za ovaj drugi par al je dosta izgledan.Prvi par je dosta sigurniji
Manchester United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.