Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
I ko je najbolji na kraju 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nasi 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Bayern je sahranio Barcelonu i tika taku, poslije toga je išlo sve lakše za ostale protivnike Barce.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mislim nije da cemo se ikad sloziti oko ovog pitanja, ali u svakom slucaju zanimljiva tema za raspravit'
A saurmana ionako vise niko ne shvata ozbiljno
A saurmana ionako vise niko ne shvata ozbiljno
- anonymousHD
- Kontakt:
A Real Madrid je sahranio vas, pritome kako treba niste zapretili u dve utakmice. Poklopi se.Saurman je napisao/la:Bayern je sahranio Barcelonu i tika taku, poslije toga je išlo sve lakše za ostale protivnike Barce.
Znao sam da cete prizvati Saurmana, samo sam cekao kad ce se javiti, hahahha. Kraljevi ste.
Kako god okreneš imaju negativan skor sa njemačkim prvakom.anonymousHD je napisao/la:A Real Madrid je sahranio vas, pritome kako treba niste zapretili u dve utakmice. Poklopi se.Saurman je napisao/la:Bayern je sahranio Barcelonu i tika taku, poslije toga je išlo sve lakše za ostale protivnike Barce.
- anonymousHD
- Kontakt:
Desetostruki prvak Evrope vam nanio najveći poraz na domaćem terenu u istoriji evropski takmičenja.Saurman je napisao/la:Kako god okreneš imaju negativan skor sa njemačkim prvakom.
Ne spominji mi titule dok se umjesto lopte šutao karton zamotan u čarape.anonymousHD je napisao/la:Desetostruki prvak Evrope vam nanio najveći poraz na domaćem terenu u istoriji evropski takmičenja.Saurman je napisao/la:Kako god okreneš imaju negativan skor sa njemačkim prvakom.
Zasto da se ne spominje,to ce neko u buducnosti osporavati titule osvojene prije nego su sudije pocele pjenom za brijanje sarati po terenima diljem planeteSaurman je napisao/la:Ne spominji mi titule dok se umjesto lopte šutao karton zamotan u čarape.anonymousHD je napisao/la:Desetostruki prvak Evrope vam nanio najveći poraz na domaćem terenu u istoriji evropski takmičenja.Saurman je napisao/la:Kako god okreneš imaju negativan skor sa njemačkim prvakom.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Saurman je napisao/la:Bayern je sahranio Barcelonu i tika taku, poslije toga je išlo sve lakše za ostale protivnike Barce.
NE SERIanonymousHD je napisao/la:Desetostruki prvak Evrope vam nanio najveći poraz na domaćem terenu u istoriji evropski takmičenja.Saurman je napisao/la:Kako god okreneš imaju negativan skor sa njemačkim prvakom.
1999/2000 Intermediate Gr. C Bayern München - Real Madrid 4:1 (2:0)
1999/2000 Intermediate Gr. C Real Madrid - Bayern München 2:4 (1:3)
8 komada
jos jednom smo vam u polufinalu u sezoni 1986,97 ti naravno nis bio rodjen,u dvomecu 6 komada sveukupno
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Ne spominji mi titule dok se umjesto lopte šutao karton zamotan u čarape.anonymousHD je napisao/la:Desetostruki prvak Evrope vam nanio najveći poraz na domaćem terenu u istoriji evropski takmičenja.Saurman je napisao/la:Kako god okreneš imaju negativan skor sa njemačkim prvakom.
zasto se ne treba racunati? zato sto se tebi ne svidja? Sve institucije priznaju titule tako da na tvoju zalost real ih ima 10. da su neregularno osvojene davno bi se to korigovalo...
ne svidja se ni meni svasta nesto pa ne znaci da je to neregularno
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
jah, smeta vam kad se osporavaju titule iz perioda paleozoika (doba kad je Alfredo šutirao krpenjaču), ali vam zato nimalo ne smeta osporavati Barcine titule sa pricama o sudijama
... i to je smaranje sopstvene teme - na dnevnoj bazi
....pojedinci se ovdje napinju do maximuma sa Ovrebom i osporavanjem tuđih titula
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 nov 2014, 18:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Da li se karton zamotan u čarape šutao, '98,'00,'02 i '14 ?Saurman je napisao/la:Ne spominji mi titule dok se umjesto lopte šutao karton zamotan u čarape.anonymousHD je napisao/la:Desetostruki prvak Evrope vam nanio najveći poraz na domaćem terenu u istoriji evropski takmičenja.Saurman je napisao/la:Kako god okreneš imaju negativan skor sa njemačkim prvakom.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Koliko ih boli 0:4 iz Minhena. Još uvijek..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Koliko ih boli 0:4 iz Minhena. Još uvijek..
boli
Ne brini se sine bice prilike za revans
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 nov 2014, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.