FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- bayernovac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
3:1 za nas Gomez,Olić,Robben
FC BAYERN
FC BAYERN
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- majestic24
- Kontakt:
Nekako ste presigurni u pobjedu. Jeste najbolja ekipa u bundesligi,i u najboljoj formi,al nemoze se tek tako upisati 3 boda protiv prvaka.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- TheManiacs
- Kontakt:
Ja se bojim da im dzeko ne srusi snovemajestic24 je napisao/la:Nekako ste presigurni u pobjedu. Jeste najbolja ekipa u bundesligi,i u najboljoj formi,al nemoze se tek tako upisati 3 boda protiv prvaka.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ma ta 3 boda su blize nama nego njima zato su samouvjereni ali nije gotovo dok ih stvarno ne dobijemo wolfsima mozda ovo i bude najava bolje forme al tesko da ce u tome uspjeti,samo bojim se da im se ne desi ko i u munchenu prvog dijela sezone 3-0majestic24 je napisao/la:Nekako ste presigurni u pobjedu. Jeste najbolja ekipa u bundesligi,i u najboljoj formi,al nemoze se tek tako upisati 3 boda protiv prvaka.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- rob do bagro
- Kontakt:
Danas je osveta za onaj teski poraz od prosle godine. Jednostavno ovo moramo dobiti, jer postoji sansa da Guzn izgubi danas i da mi ponovo sjednemo na celo bundeslige. Nadam se ponovo odlicnoj partiji Robbena i Riberya koji kako stvari stoje opet nece igrati od pocetka, ali nema veze uce u 2. pol i unijece nemir po lijevoj strani kao sto ce Robben po desnoj.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
aBd danas pobjeda , sa vise od 3 gola razlike
Sastav bi trebao biti sad Ribijem od pocetka ,a Muller da neigra ,ili schwaini da neigra ,uglavnom Ribi ce igrati od pocetka mislim !
Bastian mora da igra. Bayern je upravo tako dobar radi Robbena , Bommela i Bastiana. Oni su glavna pokretačka snaga ove ekipe. Iako nisam nikada bio neki pristalica Bastiana i njegovih igara, ipak mi se poćeo sviđati na ovoj novoj poziciji. 
Slazem se neutral sa tobom Bastian mora igrati, stvarno igra odlicno u zadnje vrijeme a i Muller nije za odbaciti jos kad se vrati Kroos pa imamo odlicne mlade igrace
Jos sat vremena do tekme 
- bayern4ever
- Kontakt:
slazem se za bastiana a muller je jos mlad moze malo da odsjedi na klupi ako ode riba igrat ce ili on ili kros u prvoj postaviFC BAYERN je napisao/la:Slazem se neutral sa tobom Bastian mora igrati, stvarno igra odlicno u zadnje vrijeme a i Muller nije za odbaciti jos kad se vrati Kroos pa imamo odlicne mlade igraceJos sat vremena do tekme
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
To sam i mislio
Ali ne zna niko dali ce poceti Ribery od pocetka jer svi strahuju da se opet ne povrijedi ja mislim da ce opet poceti od drugog poluvrijemena al vidjecemo uskoro sta je LvG isplaniro 
- rob do bagro
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme pripada Rob-u a drugo Ribiju
Bice mjesanja
Bice mjesanja
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Guzva u vezznom reduu ,nezna se ko bi trebao igrati ,po svemu sudeci da ce Muller ,kada se Ribery vrati na klupu ,a mozda i sa 5 u vezi ko zna 
Mene najvise strah Demichelis kako ce on pored Dzeke 
joj upravu si ima da ga vrti ko tocakFC BAYERN je napisao/la:Mene najvise strah Demichelis kako ce on pored Dzeke
Volim te Zeljo!!!
0 - 1

ROBBEN !
ROBBEN !
- bayern4ever
- Kontakt:
legenda robben olic zuti dobi jbt sad se mora cuvati
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
0 - 2 VAN BUYTEN
Kao što rekoh, lagani trening za nas. Kakav Wolfsburg, osveta. 
Ovaj Lenz golman Wolfsburga ko da ispusi dvije kutije cigara i popije 3 litra pive, pa lik je toliko izgubljen, nemoze da prebaci pola terena
Kakav golman strasno, pa za njega je i Piplica, Oliver Kahn 
- bayernovac
- Kontakt:
dakle osma uzastupna pobjeda
FC BAYERN
FC BAYERN
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.