Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kaunas je malo opterecen Barcom i Messijem, koje u svakom postu pominje, Nitro i Policija bar vozaju trollu, doduše lošeenobarca je napisao/la:Ko bi se sa tobom normalno raspravljao, palis se na svaki pomen Barcelone i Messija.Razumijem da su traume teske ali smiri dozivljaj malo, poceces se tresti ko Fergie u onom finalu.
Iskreno, mene bi bilo stid postavljati ovaj gif najvećeg trener kojeg je ova planeta vidjela. Jadni steenobarca je napisao/la:
Realan rezultat u prvoj utakmici da je normalno sudjenje bilo bi bio 2 ili 3-0 za Barcelonu, a druga utakmica bi bila samo formalnost ali sta je tu je. Srecom pa je to Ovrebo koliko-toliko kompezirao u drugoj. Iako ostaje činjenica da je Barcelona u toj utakmici trebala igrati zadnjih 25 minuta sa igračem više (Drogba), a ne manje (Abidal). Sličnu stvar poslije toga sam vidio još jedino u utakmici Bayerna i Reala kada je umjesto Casemira crevni dobio VidalANTIFA ! je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Sad ce jos ispast da su oni pokradeni u toj tekmi.
Ljudi imali jedan udarac u okvir gola i to Iniestin u 93-oj minuti, demolirani citavu utakmicu prije i poslije crvenog Abidala.
Realan rezultat na tom mecu da je normalno sudjenje bilo bi bio 2 ili 3-0, ali sta je tu je.
Nama se vratila sreca uveliko 2012-te, ali ostat ce ovaj mec upamcen kao jedna od najvecih kradja u historiji fudbala.
Slazem seNitro je napisao/la:Iskreno, mene bi bilo stid postavljati ovaj gif najvećeg trener kojeg je ova planeta vidjela. Jadni steenobarca je napisao/la:
Mene bi bilo stid ismijavati najveceg igraca kojeg je ova planeta vidjelaNitro je napisao/la:Iskreno, mene bi bilo stid postavljati ovaj gif najvećeg trener kojeg je ova planeta vidjela. Jadni steenobarca je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Mene bi bilo stid ismijavati najveceg igraca kojeg je ova planeta vidjelaNitro je napisao/la:Iskreno, mene bi bilo stid postavljati ovaj gif najvećeg trener kojeg je ova planeta vidjela. Jadni steenobarca je napisao/la:
Špancima "smrdi" drugi gol Portugalca kada je intervenisala gol-tehnologija i signalizirala Kujpersu da je lopta prešla gol liniju koju je branio Jan Oblak.
Internetom kruži video koji "dokazuje" ovakve sumnje Madriđana, naime sama gol linija deluje tanje na snimku koji smo imali prilike da vidimo u samom prenosu.
Time što je tanja, odaje se utisak da je Ronaldov gol možda trebao biti i poništen što bi svakako otežalo posao "Staroj Dami" u nastavku.
Ne lupaj vise mozda je samo Bosingwin start u prvom mecu bio za penala, a koliko je takvih situacija bilo u drugom mecu na suprotnoj strani.Petardaa je napisao/la:Realan rezultat u prvoj utakmici da je normalno sudjenje bilo bi bio 2 ili 3-0 za Barcelonu, a druga utakmica bi bila samo formalnost ali sta je tu je. Srecom pa je to Ovrebo koliko-toliko kompezirao u drugoj. Iako ostaje činjenica da je Barcelona u toj utakmici trebala igrati zadnjih 25 minuta sa igračem više (Drogba), a ne manje (Abidal). Sličnu stvar poslije toga sam vidio još jedino u utakmici Bayerna i Reala kada je umjesto Casemira crevni dobio VidalANTIFA ! je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Sad ce jos ispast da su oni pokradeni u toj tekmi.
Ljudi imali jedan udarac u okvir gola i to Iniestin u 93-oj minuti, demolirani citavu utakmicu prije i poslije crvenog Abidala.
Realan rezultat na tom mecu da je normalno sudjenje bilo bi bio 2 ili 3-0, ali sta je tu je.
Nama se vratila sreca uveliko 2012-te, ali ostat ce ovaj mec upamcen kao jedna od najvecih kradja u historiji fudbala.
Pišaj po Kataru Adriene sinePSG have suspended Adrien Rabiot from the club entirely until 27th March for going clubbing on the night of their Champions' League exit & liking a video on Instagram in which Patrice Evra criticised the capital side
Ovo je penal pošto se Skols vraćao iz šesnesterca.MElloo je napisao/la:Iz ovih gifova sto vidim ovo nije trebao biti penal jer je bio faul vani.Il sam ja corav mozda
Na običnom snimku lopta ne izgleda unutra, baš sam se začudio kad je priznat gol.
Isto al kontam nece gol tehnologija pronsit.Lillard je napisao/la:Na običnom snimku lopta ne izgleda unutra, baš sam se začudio kad je priznat gol.
sve je moguće kad su mafijaši u pitanju, reko bi jedan bavaracOsim13 je napisao/la:Jes jes, stigla još Nevza u režiji naštimati preko video editora loptu kako prelazi liniju
Kuipers, Virgil, Holanđani, UEFA, Mladen Marić, jasno sve.Lillard je napisao/la:sve je moguće kad su mafijaši u pitanju, reko bi jedan bavaracOsim13 je napisao/la:Jes jes, stigla još Nevza u režiji naštimati preko video editora loptu kako prelazi liniju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.