probirač=otiračEvoMene je napisao/la:Ti si neki probirač. Ne nisam vidio izvan Balkana.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ulje na platnu ?
-
gojzerica
- Kontakt:
Uređivanje u Fotoskejpu?
HDR toning?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koji profajleri, jbt život.
Dežurni moralisti (Neutra, Amox i Titova Juga) i "mali" Otelo zahvaljujući fotografiji razriješiše misteriju dok si rek'o keks.
Svaka vam čast. Vjerujem da će u doglednoj budućnosti snimiti seriju baziranu na vašim sposobnostima "čitanja" fotografija. 
Dežurni moralisti (Neutra, Amox i Titova Juga) i "mali" Otelo zahvaljujući fotografiji razriješiše misteriju dok si rek'o keks.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Evo jedno lijepo djevojče, ali nafurana
Digne glavu ka' da zavrće sijalicu.

A ma ****, nebi ja nikad da me vide s ovom, a kamoli da je puknem, pa pogledaj samo kako je izazovno nogu preko noge prebacila, tacno trazi da je siluju na svakom koraku, puuu grijesnica, bezobraznica, polovnjaca jedna..
Danas sam dobio pismo od jedne izrazito fine i lijepo vaspitane djevojke.. Nisam je nikad vidio, ali po njenom rukopisu, stilu pisanja, i kolicini alegorija koje koristi u recenicama, meni je najljepsa na svijetu.. Jedini problem, i razlog sto se dopisujemo po 'starinski', je sto ona zivi u Amiškoj zajednici.. Ali je cedna i neiskvarena djevojka, zenim se cim prije ..

Danas sam dobio pismo od jedne izrazito fine i lijepo vaspitane djevojke.. Nisam je nikad vidio, ali po njenom rukopisu, stilu pisanja, i kolicini alegorija koje koristi u recenicama, meni je najljepsa na svijetu.. Jedini problem, i razlog sto se dopisujemo po 'starinski', je sto ona zivi u Amiškoj zajednici.. Ali je cedna i neiskvarena djevojka, zenim se cim prije ..
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- EdenHazard
- Kontakt:
posalji je meni na PP, da vidimo ko ce kome sta da zavrneSheyi je napisao/la:Evo jedno lijepo djevojče, ali nafurana![]()
![]()
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ti sve amiškoj zajednici, nećeš računara vidjet u svom životu, a ni ostalog
Moral attack
Moral attack
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Čuj amiška zajednica.... koja legenda

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kako se pravi ono da se stavi na status osjecam tuzno, umorno, pijem kafu, jedem kolac

-
gojzerica
- Kontakt:
Promjeniš na Engleski jezik, dalje ćeš znati.
Čekamo moraliste da ti kažu da oni ovu ne bi ni štapom takli jer je kroz nju već 100 kilometara kur_ca prošlo.Sheyi je napisao/la:Evo jedno lijepo djevojče, ali nafurana![]()
![]()
Smoke Weed Everyday!
Pa pola od tih moralista nije djevojke imalo u zivotu,a nesto znaju pricat kakav je ko i kako se ko odnosi s nekim,nigdje veze bas,napacenost na sve strane. Ko fol oni ne bi nju dotakli.. ma vraga ne bi!
kad bi se ona "dala" svi bi juRichard je napisao/la:Pa pola od tih moralista nije djevojke imalo u zivotu,a nesto znaju pricat kakav je ko i kako se ko odnosi s nekim,nigdje veze bas,napacenost na sve strane. Ko fol oni ne bi nju dotakli.. ma vraga ne bi!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Analog k'o i uvijek u sridu pogađaMonolog je napisao/la:Koji profajleri, jbt život.![]()
Dežurni moralisti (Neutra, Amox i Titova Juga) i "mali" Otelo zahvaljujući fotografiji razriješiše misteriju dok si rek'o keks.Svaka vam čast. Vjerujem da će u doglednoj budućnosti snimiti seriju baziranu na vašim sposobnostima "čitanja" fotografija.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa snima se već, zovu je Mentalist