Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

fabio
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 11:16

edoox je napisao/la:
fabio je napisao/la:--------------------------------Hasagic----------------------------------
-----------Pandza----------Nadarevic----------Jahic------------------
------Ibricic-------------------------------------------Berberovic-----
--------------------------Bajramovic----------------------------------
------------------Pjanic----------------Salihovic---------------------
---------------------------Dzeko---Ibisevic-------------------------

Ako je ovo za Misketa da nece igrati,..mada svi se nadamo da je to Cirina....a onda vaceras ispadne da ce izaci pod inekcijama..al bi stavio Salihovica na sredinu kraj Pjanica moze pomoci mu puno a dobar je u defazivnoj odbrani na sredni terena,stavio bi Berberovica na lijevi bok zbog okonosti..ipak mislim da Salihovic moze puno uraditi na sredini terena sutevima,,da pronadje dzeku o ibevica,,mnogo je jak i moze da pomogne tu na sredini Bajramovicu...

DAJ BOZE NASIM IGRACIMA VACERAS SNAGU SRECU............DAJ DA SE RADUJEMO CITAVU NOC
deficitarni smo s ljevacima..mada i ja smatram da bi Sejo trebao u sredinu..jer on nam je najjači i najstabilniji igrač..(a to ti je kad prodjes Njemačku skolu)..i fali nam tih šuteva s distance i polu distance..nema brate neko da je opali ono " iz koljena"..iznenada!!! a to bi moglo odlučiti veceras! mada citajuci predhodne postove..uočio sam..kao i u prvoj tekmi da bi mogli s visokim loptama nesto uraditi..ne moze u Zeni svirati onoliko kontra faulova Dzeki..ono je bilo smiješno..
Snaso bi se Berberovic na lijevom boku mislim..a Sejo je sjajan u svemu jak kao beton,suter ima preglednost igre,pomogo bih Pjanicu neznam kako ce Pjanic izaci sam na sredini sa Portuglacima treba mu pomoc kvalitetna,,pored toga Sejo moze pomoci Bajram.....

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 18 nov 2009, 11:17

RiNo je napisao/la:
kenoo je napisao/la:ljudi sad sam slusao ovog vodu fanatikosa i samo me zainteresovala posljednja njegova recenica kada je rekao da NJEMU NESTO OKO MISIMOVICA SMRDI..
vjerujte mi i meni nesto osmrdi
da im nije nestalo vode u hotelu
ahahahaha usmrdio se lik :D :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 18 nov 2009, 11:17

trebamo igrati kao njemci..navijati kao Bosanci (ne mogu napisati Englezi) a pobijedit kao žabari!!!jednostavo,bolje ne može!!! :D

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 18 nov 2009, 11:18

Ciro je odmah poslije tekme u Lisabonu reko da priprema iznenadjenje za Portugalce...

Miske je to iznenadjenje, no sad ne kontam, ili je Ciro stvarno vidio da ne moze sa Misketom do pobjede jer su ga procitali ko knjigu, pa ce veceras u veznom redu izmisliti nesto svima nama nesto novo, ili je to iznenadjenje, to jest Miske ne igra pa se nada da ce Portugalci nesto promijeniti pa ce Miske normalno zaigrati od prve minute ili sa klupe...

No tesko mi da povjerujem da je Miske povrijedjen..Ne mogu i ne zelim da vjerujem u to...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 11:19

RiNo je napisao/la:
kenoo je napisao/la:ljudi sad sam slusao ovog vodu fanatikosa i samo me zainteresovala posljednja njegova recenica kada je rekao da NJEMU NESTO OKO MISIMOVICA SMRDI..
vjerujte mi i meni nesto osmrdi
da im nije nestalo vode u hotelu
Nema tu sta da smrdi nebudte smijesni u nas...zao nam je al ebiga mora se igrati mozda,izadje na bolje ko ce znati mozda Medjunanin uputi asistenicju izbori slobodni udarac,o da gol.mozda Pjanic imadne vise slobode..ko ce ga znati sada.....Idemo Dzeko zabi ga ...idemo Vedo zabi ga

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 11:21

Zenicajesampion je napisao/la:Ciro je odmah poslije tekme u Lisabonu reko da priprema iznenadjenje za Portugalce...

Miske je to iznenadjenje, no sad ne kontam, ili je Ciro stvarno vidio da ne moze sa Misketom do pobjede jer su ga procitali ko knjigu, pa ce veceras u veznom redu izmisliti nesto svima nama nesto novo, ili je to iznenadjenje, to jest Miske ne igra pa se nada da ce Portugalci nesto promijeniti pa ce Miske normalno zaigrati od prve minute ili sa klupe...

No tesko mi da povjerujem da je Miske povrijedjen..Ne mogu i ne zelim da vjerujem u to...
Mah to kad se kaze procitali ko knjigu to je smijesno,,navijac sam Reala al onaj Pepe igra sve dobro i onda kad napravi kiks onda ispadne smijesan daj boze da vaceras kiksa.......Miske zelim ti brz oporavak

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 18 nov 2009, 11:22

Pa sasvim logicno da Miske ne igra ako su ga Portugalci onako procitali..Mozda on nije igrao lose, nego uopste nije mogao da igra jer su ga blokirali..Ako bi ga i veceras blokirali, onda bi opet tako lose odigrao..Onda je normalno da se traze druga rijesenja, a tih rijesenja hvala Bogu barem na toj poziciji imamo (Pjanic, Ibricic, Salihovic, Super Mravac, Super-Padza ) :D :D

Ko misli da Super-Mravac i Super-Pandza ne mogu zamjeniti Misimovica taj je lud..... :D :D
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 18 nov 2009, 11:23

za sve Ćirine uspjehe "krive" su te vanserijske generacije igraca koje je u tim peroiodaim vodio ( 82-Dinamo 98-Vateni)..i veceras će glavni "krivci" biti ova NAŠA GENRACIJA!!!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 11:24

Ljudi sijecate li se prosle LP --Man.Und-Porto.....kad je onaj Papak Bruno Alves dao loptu Rooniyu..ima li ko da postavi kakva greska..

ebo majku svoju dabogda vaceras pogresio opet,,mozda ne tako identicno al da bude greska koja ce naplatiti onu nasu nesrecu sto im nismo dali gol

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 18 nov 2009, 11:26

Ne znam kakakv ce rezultat biti danas ali znam da cu imati problema cijeli dan. Znam i to da mi kljuca opet u stomaku i znam da cu opet imati pravo dobar proljev uskoro...... :D :D
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 nov 2009, 11:27

Zenicajesampion je napisao/la:Ne znam kakakv ce rezultat biti danas ali znam da cu imati problema cijeli dan. Znam i to da mi kljuca opet u stomaku i znam da cu opet imati pravo dobar proljev uskoro...... :D :D
Tu nesto smrdi
100% sportski i krajnje opušten potpis

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 18 nov 2009, 11:28

IMAM RJEŠENJE!!!!e a da pitamo Hrvate da nam posude one krtice..njima su valjale protiv Engleza..a mogu i nama pomoći!!!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 18 nov 2009, 11:29

RiNo je napisao/la:
Zenicajesampion je napisao/la:Ne znam kakakv ce rezultat biti danas ali znam da cu imati problema cijeli dan. Znam i to da mi kljuca opet u stomaku i znam da cu opet imati pravo dobar proljev uskoro...... :D :D
Tu nesto smrdi
Mislim da se radi o svinjskoj, kakva ba utakmica i proljev, test na h1n1, sto prije

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 11:30

edoox je napisao/la:IMAM RJEŠENJE!!!!e a da pitamo Hrvate da nam posude one krtice..njima su valjale protiv Engleza..a mogu i nama pomoći!!!
aha :mrgreen: :mrgreen: mislim da bi Pepe slomio nogu kad bi stao na nju kako je smotan nekad....

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 18 nov 2009, 11:30

Ljudi kada je fudbal u pitanju ja sam veliki kontras....

bez ikakvog vrijedjanja i kritokovanja tvrdim da su Ibisevic, Misimovic i Dzeko iz ovih ili onih razloga bili medju najlosijim u Lisabonu. Sa druge strane Salihovic, Ibricic i Hasagic su bili fantasticni..ostali ono normala...

Buduci da sam zestoki kontras, vjerujem u suprotno, to jest da ce Dzeko, Ibisevic i Misimovic (ako zaigra) biti skoro najbolji dok se bojim Ibricica, Salihovica i Hasagica....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 18 nov 2009, 11:32

Zenicajesampion je napisao/la:Ljudi kada je fudbal u pitanju ja sam veliki kontras....

bez ikakvog vrijedjanja i kritokovanja tvrdim da su Ibisevic, Misimovic i Dzeko iz ovih ili onih razloga bili medju najlosijim u Lisabonu. Sa druge strane Salihovic, Ibricic i Hasagic su bili fantasticni..ostali ono normala...

Buduci da sam zestoki kontras, vjerujem u suprotno, to jest da ce Dzeko, Ibisevic i Misimovic (ako zaigra) biti skoro najbolji dok se bojim Ibricica, Salihovica i Hasagica....
Ti nisi gledao utakmicu, uz duzno postovanje prema ibri, ali dajmo ljudi, ebo bocnog koji ne centrira jednu loptu na tekmi i ne zelim sada onu suplju, nije to njegova pozicija, jeste jer je igra

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 18 nov 2009, 11:32

Smije li se ko kladiti da cu danas do 15.00 postenim radom odraditi i napraviti 100 postova a jutros sam se registrovao???

(ako me administratori opet zbog gluposti ne zibave, necu psovati)...
:D :D
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 18 nov 2009, 11:34

JASC0 je napisao/la:[youtube][/youtube]

i nozem i lancem i pajserom u glavu....
joj jesam se ismijo majko moja legenda je frajer

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 18 nov 2009, 11:34

pinoche je napisao/la:
Zenicajesampion je napisao/la:Ljudi kada je fudbal u pitanju ja sam veliki kontras....

Ti nisi gledao utakmicu, uz duzno postovanje prema ibri, ali dajmo ljudi, ebo bocnog koji ne centrira jednu loptu na tekmi i ne zelim sada onu suplju, nije to njegova pozicija, jeste jer je igra
taktika..nije smio da centrira jer je to bio taktike, sto vise napred po crti, vracati loptu nazad..ide vrijeme, cuva se rezultat..Ibricic je to odlicno odradjivao....

a ti si gledo utakmicu ko fol...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 nov 2009, 11:35

Zenicajesampion je napisao/la:Smije li se ko kladiti da cu danas do 15.00 postenim radom odraditi i napraviti 100 postova a jutros sam se registrovao???

(ako me administratori opet zbog gluposti ne zibave, necu psovati)...
:D :D
Da ti nije sta Rz88 u rodu?:D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.