Mazalica dao 2 gola
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
borac_sampion
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
nasi igraci briljiraju u Kozari: Peric dao go + 2 asis (promasio penal)
Mazalica dao 2 gola
Mazalica dao 2 gola
TREĆI PUT ČASTIMO
"За ' у " & $ " новца". & $ " "...? " $ је тужно.VB 1987 je napisao/la:Hehehehehehe, pa zavisi dali su im starci još uvijek u stanju da nekome uguraju dovoljno para u džep... mislim da svi znamo u čemu je tajna...Schlager je napisao/la:Ti vasi sastavi koje navodite su apstraktni,jer u njima nema Aleksandra Petrovica,Denijala Savica i Nemanje Damjanovica,a zna se da kod Marica od njih trojice,na terenu moraju biti bar dvojica![]()
![]()
Zato unesite malo realnosti u sastave i uvrstite gore navedeni trojac.
"" ПУТ ""
Ma dobro, to se kaže onako, niko sa sigurnošću ne može da kaže dal neko nekom daje pare, ali ako znate kakav vozni park ima Petrović, a kako igra fudbal, onda je to baš sumnjivo... a možda i nemamo bolje od njegaEastStand je napisao/la:"За ' у " & $ " новца". & $ " "...? " $ је тужно.VB 1987 je napisao/la:Hehehehehehe, pa zavisi dali su im starci još uvijek u stanju da nekome uguraju dovoljno para u džep... mislim da svi znamo u čemu je tajna...Schlager je napisao/la:Ti vasi sastavi koje navodite su apstraktni,jer u njima nema Aleksandra Petrovica,Denijala Savica i Nemanje Damjanovica,a zna se da kod Marica od njih trojice,na terenu moraju biti bar dvojica![]()
![]()
Zato unesite malo realnosti u sastave i uvrstite gore navedeni trojac.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
http://www.****/nov/index.php?optio ... Itemid=166
Evo pisanja portparola kluba, očigledno je da je u pitanju bivši portparol
Evo pisanja portparola kluba, očigledno je da je u pitanju bivši portparol
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Nemoj da neko pomisli da sam ovo ja pisao, ali očigledno je da čita ovaj forum...EastStand je napisao/la:& ' на '.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Dosta toga je tacno, ali ima i one tipicne srpske zajedljivosti. 
Netacno je ovo za Vuleta, jer je sada redovan u prvoj postavi i netacno je da se zna da necemo biti prvi.
Ili to mozda Adzic zna?
Dalje, Damjanovic se povratkom Stupara vratio na klupu. Nije na tribine gdje mu je i mjesto, ali i to je nesto.
I da, kolika je Mariceva plata?
Netacno je ovo za Vuleta, jer je sada redovan u prvoj postavi i netacno je da se zna da necemo biti prvi.
Dalje, Damjanovic se povratkom Stupara vratio na klupu. Nije na tribine gdje mu je i mjesto, ali i to je nesto.
HAJ FAJV
$ $, & сте ? ".VB 1987 je napisao/la:Nemoj da neko pomisli da sam ovo ja pisao, ali očigledno je da čita ovaj forum...EastStand je napisao/la:& ' на '.
' " $ " " " $ пост са ове '(а ' $ јесте), $ " све ово % је ". Не & " " & па " & ". " ", " &, $ ", то је све % је &.
"" ПУТ ""
Pa kruži priča da je okruglo 5 000 KM, a da je plata Vlade Jagodića bila 1 500 KM...Simpatizer je napisao/la:Dosta toga je tacno, ali ima i one tipicne srpske zajedljivosti.
Netacno je ovo za Vuleta, jer je sada redovan u prvoj postavi i netacno je da se zna da necemo biti prvi.Ili to mozda Adzic zna?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Znaci, Uprava ima pare.VB 1987 je napisao/la:Pa priča kruži da je okruglo 5 000 KM, a da je plata Vlade Jagodića bila 1 500 KM...Simpatizer je napisao/la:Dosta toga je tacno, ali ima i one tipicne srpske zajedljivosti.
Netacno je ovo za Vuleta, jer je sada redovan u prvoj postavi i netacno je da se zna da necemo biti prvi.Ili to mozda Adzic zna?
HAJ FAJV
http://www.****/index.php?op ... 7&Itemid=1
Obavezno procitati,a narocito obratiti paznju na prvu recenicu iz Sipovcevog izlaganja.
Ko imalo zna citati izmedju redova,sve ce mu biti jasno!
Obavezno procitati,a narocito obratiti paznju na prvu recenicu iz Sipovcevog izlaganja.
-
borac_sampion
- Kontakt:
Blizi se otkazSchlager je napisao/la:http://www.****/index.php?op ... 7&Itemid=1
TREĆI PUT ČASTIMO
Mislim da nisu trebali čekati do subote, ali eto nadajmo se da znaju šta rade, ja još samo čekam potvrdu informacija iz Laktaša jer ako odlazi Komljenović neće se ni Stepi dugo zadržati, jer ljudi iz Laktaša imaju spremljenu rezervnu varijantu, a onda mi ne smijemo čekati ni jednog momenta...Schlager je napisao/la:http://www.****/index.php?op ... 7&Itemid=1
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Ovako, mislim da se situaciji u Laktasima ne trebamo radovati, jer nama trebaju jaki laktasi koji kod kuce dobijaju sve a i na strani nekom od konkurencije mogu bod ili tri otkinuti.VB 1987 je napisao/la:Mislim da nisu trebali čekati do subote, ali eto nadajmo se da znaju šta rade, ja još samo čekam potvrdu informacija iz Laktaša jer ako odlazi Komljenović neće se ni Stepi dugo zadržati, jer ljudi iz Laktaša imaju spremljenu rezervnu varijantu, a onda mi ne smijemo čekati ni jednog momenta...Schlager je napisao/la:http://www.****/index.php?op ... 7&Itemid=1
Ja bi im jos pomogao (cak i finansijskiako treba da izguraju sezonu) da se ne raspadnu a kamoli pomagao njihovom definitivnom raspaduuzimanjem svega sto kod njih valja.
Znaci kako god mozda nekom apsurdno bilo, meni vise oase trenutno stepi u laktasima nego laktasi bez stepija.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Eto sada još jednog pitanja vrlim stručnjacima, dal je moguće da je Mazalica poslan na posudbu u Kozaru da bi napravio mjesto onom invalidu Bojiću...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
" ово % borcev_navijac &, $ ", не зна се % је / тј горе. ? $ " не ' пуно " на " у ?, ? & " ? $ " $ $ &, не & " " $ - $ $ " уговор " то $. ? " је % & се у ? " не $, а " " $ у &? 
"" ПУТ ""
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Koliko ja znam Bojica je doveo fiser direktno, a mazalicu otjerao stojnic a nisam siguran da su njih dvojica bas u nekim sjajnim odnosima bili, cisto sumnjam da je tu bio dil, bez obzira na sveVB 1987 je napisao/la:Eto sada još jednog pitanja vrlim stručnjacima, dal je moguće da je Mazalica poslan na posudbu u Kozaru da bi napravio mjesto onom invalidu Bojiću...
TREĆI PUT ČASTIMO !
pozdravim svim navijacima Borca 
Ako se desi sve tako kako si ti napisao sjedamo u auto i pravac Prnjavor, Vladu ćemo na koljenima da molimo, ako treba da bi se vratio...EastStand je napisao/la:" ово % borcev_navijac &, $ ", не зна се % је / тј горе. ? $ " не ' пуно " на " у ?, ? & " ? $ " $ $ &, не & " " $ - $ $ " уговор " то $. ? " је % & се у ? " не $, а " " $ у &?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Otpozdrav prijatelju...pajkan85 je napisao/la:pozdravim svim navijacima Borca
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.