GNK Dinamo Zagreb
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
DINAMO će gorak okus ispadanja od Austrije u kvalifikacijama za Ligu prvaka, probati isprati u Maksimiru u utakmici 8. kola HNL-a protiv Istre večeras od 21 sat.
''Vrlo zahtjevna utakmica, prije svega psihološki, jer dolazi na kraju ciklusa gdje smo emotivno prilično potrošeni. Sjetimo se Hrvatskog dragovoljca i kako smo s njim završili prošli ciklus. Mislim da će to biti osnova pripreme, završiti traumatični dio i dosta težak ciklus'', poručio je v.d trenera Dinama Damir Krznar osvrnuvši se na najjaču kariku momčadi iz Pule trenera Igora Pamića, koji je priznao da ga je Dinamo kontaktirao oko angažmana na Maksimiru nakon odlaska Krune Jurčića.
''On tu svoju pozitivnu energiju i filozofiju života prenosi na sve svoje momčadi pa očekujem jednu hrabru i goropadnu Istru i morat ćemo uložiti dosta energije da bi ju svladali. Nije to pila naopako, mislim da je Istra momčad za respekt što pokazuje njeno stanje na tablici i pobjeda protiv Hajduka'', kazao je Krznar ali i dodao.
''Napominjem da smo mi Dinamo, i da smo apsolutni favoriti i imamo oružje za Istru i nadam se jednoj dobroj utakmici s naše strane'', zaključio je Krznar.
''Vrlo zahtjevna utakmica, prije svega psihološki, jer dolazi na kraju ciklusa gdje smo emotivno prilično potrošeni. Sjetimo se Hrvatskog dragovoljca i kako smo s njim završili prošli ciklus. Mislim da će to biti osnova pripreme, završiti traumatični dio i dosta težak ciklus'', poručio je v.d trenera Dinama Damir Krznar osvrnuvši se na najjaču kariku momčadi iz Pule trenera Igora Pamića, koji je priznao da ga je Dinamo kontaktirao oko angažmana na Maksimiru nakon odlaska Krune Jurčića.
''On tu svoju pozitivnu energiju i filozofiju života prenosi na sve svoje momčadi pa očekujem jednu hrabru i goropadnu Istru i morat ćemo uložiti dosta energije da bi ju svladali. Nije to pila naopako, mislim da je Istra momčad za respekt što pokazuje njeno stanje na tablici i pobjeda protiv Hajduka'', kazao je Krznar ali i dodao.
''Napominjem da smo mi Dinamo, i da smo apsolutni favoriti i imamo oružje za Istru i nadam se jednoj dobroj utakmici s naše strane'', zaključio je Krznar.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Inače Ludagora gubi u prvenstvu 2:0 od Chernogmora u gostima, igra se 60.min
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uh kakav gol Fernandeza 
Dinamo - Istra 3-1
Krenulo Beqiraja, tri utakmice, tri gola
http://max.tportal.hr/DinamoIstra-10-Be ... _0__0.aspx
Soudani u stilu najvecih majstora salje laganicu za miran odmor na poluvremenu
http://max.tportal.hr/DinamoIstra-20--S ... _0__0.aspx
I euro gol Fernandesa za 3-0
http://max.tportal.hr/DinamoIstra-30-Fe ... _0__0.aspx
Pocasni gol za goste zabio je Havojic
http://max.tportal.hr/DinamoIstra-31-Ha ... _0__0.aspx
Opet je primljen gol glavom nakon ubacaja. Dinamo treba stopera, Dinamo treba dva stopera. Simunic vise nije ono sto je bio, a Addy je pomalo izgubljen, doduse, ovu je igrao Simunovic, ali svaki korner, slobodni, probijanje po boku je opasnost po gol Dinama. Dinamo moze zabiti 3 gola, ali ce im netko u Europi uvaliti 5 i dzabe im zabijati. Pravi primjer je utakmica u Becu.
Krenulo Beqiraja, tri utakmice, tri gola
http://max.tportal.hr/DinamoIstra-10-Be ... _0__0.aspx
Soudani u stilu najvecih majstora salje laganicu za miran odmor na poluvremenu
http://max.tportal.hr/DinamoIstra-20--S ... _0__0.aspx
I euro gol Fernandesa za 3-0
http://max.tportal.hr/DinamoIstra-30-Fe ... _0__0.aspx
Pocasni gol za goste zabio je Havojic
http://max.tportal.hr/DinamoIstra-31-Ha ... _0__0.aspx
Opet je primljen gol glavom nakon ubacaja. Dinamo treba stopera, Dinamo treba dva stopera. Simunic vise nije ono sto je bio, a Addy je pomalo izgubljen, doduse, ovu je igrao Simunovic, ali svaki korner, slobodni, probijanje po boku je opasnost po gol Dinama. Dinamo moze zabiti 3 gola, ali ce im netko u Europi uvaliti 5 i dzabe im zabijati. Pravi primjer je utakmica u Becu.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Važna pobjeda za mir pred reprezentativnu pauzu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ne dovedul nagledat cemo se jos Bremena, Brannova, NEC-ova i da ne nabrajam dalje. Sreca pa je rijesen napad barem, jer onaj Basel i dan danas sanjam 
Ja sanjam Herenveen i onih 2:0 u zadnjih 10 minuta...Signore je napisao/la:Ne dovedul nagledat cemo se jos Bremena, Brannova, NEC-ova i da ne nabrajam dalje. Sreca pa je rijesen napad barem, jer onaj Basel i dan danas sanjam
A zadnjih par godina često znam usnuti Osijek
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava je napisao/la:Ja sanjam Herenveen i onih 2:0 u zadnjih 10 minuta...Signore je napisao/la:Ne dovedul nagledat cemo se jos Bremena, Brannova, NEC-ova i da ne nabrajam dalje. Sreca pa je rijesen napad barem, jer onaj Basel i dan danas sanjam
A zadnjih par godina često znam usnuti Osijek
O Herenveenu svi govore kako je bilo 2-2, a malo tko se sjeti da su oni pogodili precku, imali 100% priliku kada im je igrac 1 na 1 pucao u golmana i sve to u sudackoj nadoknadi kod 2-2. Moglo se dakle lako i izgubit, sta bi tad Mamic rekao. To moze samo Dinamo. Spominajnje Newcastlea je vec novi dokaz, a i nedavno u Becu. Kao da se igraci prepadnu uspjeha, kao da im je u glavu usadjeno da Dinamo ne moze pobijediti i kada se pobjeda osmjehuje oni od nevjerice grijese.
Ma dobro, sve to stoji, al opet, imati 2 gola razlike 10 minuta prije kraja i prokockati. To je peh, a ne zove se MomirSignore je napisao/la:dubrava je napisao/la:Ja sanjam Herenveen i onih 2:0 u zadnjih 10 minuta...Signore je napisao/la:Ne dovedul nagledat cemo se jos Bremena, Brannova, NEC-ova i da ne nabrajam dalje. Sreca pa je rijesen napad barem, jer onaj Basel i dan danas sanjam
A zadnjih par godina često znam usnuti Osijek![]()
![]()
![]()
O Herenveenu svi govore kako je bilo 2-2, a malo tko se sjeti da su oni pogodili precku, imali 100% priliku kada im je igrac 1 na 1 pucao u golmana i sve to u sudackoj nadoknadi kod 2-2. Moglo se dakle lako i izgubit, sta bi tad Mamic rekao. To moze samo Dinamo. Spominajnje Newcastlea je vec novi dokaz, a i nedavno u Becu. Kao da se igraci prepadnu uspjeha, kao da im je u glavu usadjeno da Dinamo ne moze pobijediti i kada se pobjeda osmjehuje oni od nevjerice grijese.
nego, deder me podsjetite ovih dana da stavim nove ankete, trenutno sam malo pod gasom i eto...
Pozdrav raji!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Cijela akcije je 'da padnes na dupe'. Lopta Sammira na drugu stranu, pa tocna povratna na Soudanija i onda njegov prekrasan potez. Jedina steta sto nije bas on odmah pogodio ovako Fernandesa, ali nema veze, branic Istre je pomogao 
Evo i ovdje svježe urađena anketica, krenulo me nešto 
Mamić poslao ponudu za klupu Niki Kovaču
Danas je Niko zreliji, a čini se kako ga privlači i rad u klubu budući da je nedavno pregovarao s bečkom Austrijom. Je li Dinamo danas veći izazov, saznat ćemo za nekoliko dana...
Izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač prometnuo se u jednoga od glavnih kandidata za Dinamovu klupu. Saznajemo kako bi ga Mamići rado angažirali i kako su već Niki odaslali upit, te da je mladi, ambiciozni stručnjak dobio nekoliko dana za razmišljanje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Zar hrvatski treneri nisu neznalice? Il mozda njega gleda kao nijemca buduci da je rodjen u Berlinu ili ipak bosanca, jer je porijeklom iz Livna 
U 18:00h predstavljanje trenera. Tako guzicar Olivari pise.
Bit ce Bracun ili Tucak ko da gledam
Bit ce Bracun ili Tucak ko da gledam
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Vec 10 minuta refresujem portale. Sta mu je, sto ne kaze vec jednom 
Treba sastanak IO-a pa da se svi slozeSignore je napisao/la:Vec 10 minuta refresujem portale. Sta mu je, sto ne kaze vec jednom
RIP CITY!
Zar to nije trebalo ranije, pa u 18:00 presica i objava.
Mamicu, slagao si nas, odlazi

Mamicu, slagao si nas, odlazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.