Da ti kazem nesto ali iskreno, ti veze nemas. Gledao sam utakmicu kao neutralac i da je sudija bio pametan i da je htio, trebao je igracima Viteza dati jedno 7 kartona samo za prigovore i mahanje rukama i trazenje nekih penala, faula, itd.FanVitez je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:ja mislim da je nemoguće da takva mašinerija poklekne.Elegant
Vrlo moguce da Zeljo izgubi u Banjoj Luci
Jarane ako budu igrali kao protiv nas ,gore cete ih ubiti! sad jedino vas moze sjebati sudac kao i nas,jer svatko tko je bio u subotu na Kamberovića polju shvatio je na koji nacin Zeljo osvaja tituleLjudi su prelosi,dva suta u 90 minuta su imali i dali taj sretni ,pomalo i glupi gol.. Zadnji igrac obrane rusi naseg napadaca koji krece sam prema golu,i dobija zuti karton umjesto crvenog,protekcija ocita na ime.. par minuta kasnije Kerla sam sebe nabija u ruku loptom,lik htio izbiti loptu ,medutim Valjic ostaje nijem na negodovanje cijelog stadiona.u drugom poluvremen Zeljkovic doslovno skida kopacku s noge Smriki na nekih 7-8 metara,ovaj pokusao sutirati medutim penala nema opet.Ove sve situacije da je imao Zeljo glatko bi nas sudac sjebao,svirao bi sve od ovog navedenog! pa se nekako pokusao kompenzirati crvenim kartonom,**** mu on sve!
Taman se ponadam postenom sudenju,al daba ova nasa liga se vrti oko Zelje izgleda samo..
Zeljo je pobijedio Viteza sa 65 posto snage pa ti vidi kako stvari stoje.