FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Raz_ba
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Raz_ba » 07 okt 2010, 16:18

SaltCityAttack je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:aj bruke cuj ubij turcina, srbija, srbija, ma sve i da je sala, stvarno ....na sta ste spali ...

pa kad ste nam vi mogli doci na svetu kapiju i rusiti stolice i td, zasto bi onda bilo sramota malo pokazati onim tamo kako zapravo oni izgledaju?
Ne može KAPIJA biti sveta onima koji skandiraju ubicama na kapiji niti onima koji njihove postupke opravdavaju na ovom forumu. Salt jarane moraš to osuditi. Nije normalno da se opravdava takvo ponašanje. Nije normalno. Oni su svojom zajebancijom, ako je uopšte i bila zajebancija pljuvali na kapiju i one koji su tamo u krvi ležali 25. maja. Nemoj to opravdavati. Jesu li ti važniji petorica nadrogiranih budala na stadionu uBanjaluci od 71 nevino ubijenih ili Ilija Jurišić koji je trenutno u "gostima" kod te lijepe zemlje kojoj su skandirale ove spodobe.
Zadnja izmjena: Raz_ba, dana/u 07 okt 2010, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
A đe da znam?!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 07 okt 2010, 16:21

Urban Batalion je napisao/la:Evo sta na to sve odgovaraju fukare.

Odgovor na navode portala ****.rs i svih portala koji žele da stvore negativan imidž navijača, simpatizera i stanovnika ovoga grada i države BiH:

Članovi navijačke skupine Fukare Tuzla jesu nacionalno orijentisani, zato što podjednako ima muslimana, katolika i pravoslavaca koje sve zovemo jednim imenom Bosanci i Hercegovci, pripadnicima bosanskohercegovačke nacije.

Vjerske podjele nas ne mogu podijeliti, kod nas se sa jednakim žarom dočekuju svi vjerski praznici... Možda se to desilo zato što je u tom trenutku bila ta furka, možda zato što smo nezadovoljni radom uprave, radom kompetentnih u gradu, možda zato da bi se svi vi pitali ko ste, šta ste i gdje Vam je mjesto u koordinatnom sistemu zvanom BiH, možda je marketinški trik, možda ismijavanje domaćina u ovoj priči... Uglavnom ostavljamo Vam mašti na volju...

Pa bujrum neka svako na svoj način protumači... Ali jedno je sigurno to je ta Sloboda koju vole Fukare, Sloboda kao RSD društvo, Sloboda mišljenja, govora, djelovanja, izražavanja... I na kraju svega Sloboda do groba... – navodi se u priopćenju navijača Slobode.
Bolje sutit, nego svasta rec. Ovim su se samo jos vise ukopali u mojim ocima al et ko mene za sta, a ocito po njima i cijelu Tuzlu :roll:. Nisam htio nista komentarisati dok malo ne vidim kako je i sta je, pa kakva vam je to odbrana njih bili napuseni i pjani :roll:, pa mene da nadrogiras sa cim hoces ovakve stvari ne bi radio, al eto ocito vi zelite da ovo opravdate pa bujrum, sto ovi rekose. Meni je najvise krivo sto su ljudi ovo identificirali sa cijelim gradom Tuzlom, a ne sa tim pojedincima :(.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 07 okt 2010, 16:21

Urban Batalion je napisao/la:Evo sta na to sve odgovaraju fukare.

Odgovor na navode portala ****.rs i svih portala koji žele da stvore negativan imidž navijača, simpatizera i stanovnika ovoga grada i države BiH:

Članovi navijačke skupine Fukare Tuzla jesu nacionalno orijentisani, zato što podjednako ima muslimana, katolika i pravoslavaca koje sve zovemo jednim imenom Bosanci i Hercegovci, pripadnicima bosanskohercegovačke nacije.

Vjerske podjele nas ne mogu podijeliti, kod nas se sa jednakim žarom dočekuju svi vjerski praznici... Možda se to desilo zato što je u tom trenutku bila ta furka, možda zato što smo nezadovoljni radom uprave, radom kompetentnih u gradu, možda zato da bi se svi vi pitali ko ste, šta ste i gdje Vam je mjesto u koordinatnom sistemu zvanom BiH, možda je marketinški trik, možda ismijavanje domaćina u ovoj priči... Uglavnom ostavljamo Vam mašti na volju...

Pa bujrum neka svako na svoj način protumači... Ali jedno je sigurno to je ta Sloboda koju vole Fukare, Sloboda kao RSD društvo, Sloboda mišljenja, govora, djelovanja, izražavanja... I na kraju svega Sloboda do groba... – navodi se u priopćenju navijača Slobode.
A što se neki silno trude da opravdaju postupke majmuna koji skandiraju okupatoru. Ovu raspravu treba okončati tako što ćemo to osuditi. Pokušaj da se to opravda stavlja u isti koš onoga ko je skandirao i onoga ko ga opravdava.
A đe da znam?!

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 07 okt 2010, 16:27

dobro je ba vise udaviste s tom pricom neda se covjeku vise da vas gleda
slika
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 07 okt 2010, 16:29

Mačor je napisao/la:dobro je ba vise udaviste s tom pricom neda se covjeku vise da vas gleda
slika
Nemoj ni da nas gledas bgt sa tih svojih 5 postova i jos iz Sarajeva ti meni naso pisati na ovoj temi. Imamo svi pravo reci sta mislimo o ovakvim stvarima, a ti fino na temu svog kluba i pisi po njoj, a nas zaobidji.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 07 okt 2010, 16:29

Ma fukarinska posla, ba. Cuj "mozda je ovo, a mozda je ono, ostavljamo na prosudbu". Kad zaseres, nema druge nego ovako napisati. Ako je protiv uprave, onda se zna sta se radi...BRUKA I SRAMOTA :oops:
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 okt 2010, 16:30

ma daj ba brate pa godinama su lagali na nas u vezi nekih stvari... sarajevski mediji su pisali kako smo pijevlai sa stajanja"Hej Sloveni" I TD :o ..drugo mi znamo sta mi mislimo i zna se zbog cega je to izvedeno... ja sam ti rekao zbog cega i jednostavno da upravo oni vide kako oni zaista izgledaju.Ja to svakako ne opravdavam, ali razlog zbog kojeg su to uradili nije ni droga, a ni neki drugi interesi, vec jednostavno pokaz onima koji na onakav nacin svojim navijanjem sebe svrstavaju u vrh tifo secene na balkanu :shock: ...mediji su ovo malo napumpali i to je to i ponavljat i pisat o ovome vise necu, jer svi znamo da na nasoj ogradi ni jedna utkamica skoro nije prosla da nije bilo zastave sa ljiljanima.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 07 okt 2010, 16:31

guber_90 je napisao/la:
Mačor je napisao/la:dobro je ba vise udaviste s tom pricom neda se covjeku vise da vas gleda
slika
Nemoj ni da nas gledas bgt sa tih svojih 5 postova i jos iz Sarajeva ti meni naso pisati na ovoj temi. Imamo svi pravo reci sta mislimo o ovakvim stvarima, a ti fino na temu svog kluba i pisi po njoj, a nas zaobidji.
haj dobro :roll: i nije 5 nego 10 :D
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 07 okt 2010, 16:35

SaltCityAttack je napisao/la:ma daj ba brate pa godinama su lagali na nas u vezi nekih stvari... sarajevski mediji su pisali kako smo pijevlai sa stajanja"Hej Sloveni" I TD :o ..drugo mi znamo sta mi mislimo i zna se zbog cega je to izvedeno... ja sam ti rekao zbog cega i jednostavno da upravo oni vide kako oni zaista izgledaju.Ja to svakako ne opravdavam, ali razlog zbog kojeg su to uradili nije ni droga, a ni neki drugi interesi, vec jednostavno pokaz onima koji na onakav nacin svojim navijanjem sebe svrstavaju u vrh tifo secene na balkanu :shock: ...mediji su ovo malo napumpali i to je to i ponavljat i pisat o ovome vise necu, jer svi znamo da na nasoj ogradi ni jedna utkamica skoro nije prosla da nije bilo zastave sa ljiljanima.
Problem je sto mi ovu tvoju pricu znamo, kada kazem mi mislim Tuzlaci (osim ovog pokazivanja njima kakvi su, to je jos jedna spekulacija, pa oko toga ne bih da pricam). Svakom ko je bio u Tuzli je ta prica poznata, to jeste da se ovdje Bosna voli, a nacionalnost ne broji, ali meni je krivo sto drugi gradovi dobijaju neku drugu sliku o gradu u kojem ja zivim i za koji ja znam kakav je. Sad ce neko reci sta te briga sta misle znas ti kako je, e pa nije tako, ja sam Tuzlu uvijek sa ponosom navodio kao najsvjetliji primjer sto se tice ponasanja prema drugim vjerama i nacionalnostima i govorio kako drugi gradovi takvi trebaju biti (sto mislim idalje) i sada zbog ovakve, sale, provokacije ili cega vec ja ako to kazem neko bi mi "crkao" od smijeha.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 07 okt 2010, 16:38

Nek piše ko šta hoće, meni se to ne da opravdati. Za one koji nisu iz Tuzle želim samo reći da oni ne predstavljaju Tuzlu. Oni nisu Tuzla. Oni su tuzlanski šljam i otpad. Tuzla je patriotski grad, grad ponosnih ljudi. Normalnim ljudima Tuzle su žrtve kvazidržave kojoj su oni majmuni pjevali, važnije i od fudbala i od Slobode.
A đe da znam?!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 okt 2010, 16:40

Sramota velika prije svega ti koji su vam bili u bana luci su ukaljali vas grad,vasu grupu i onda i samu drzavu(oni koji smatraju ovo svojom drzavom) vidim kad su juce citao vecina od vas koji ste na forumu kao zajebancija ovo-ono,sarkazam, kao to vam opravdanje fuj, i dosta vise price kako vam sarajlije sve kuhaju bolje bi vam bilo da malo pogledate sebe u oci :roll: :evil:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 07 okt 2010, 16:52

harry_90 je napisao/la:Sloboda ce u subotu odigrati prijateljski mec sa Spartak Zlatibor voda iz Subotice..
U koliko sati znaš li :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 okt 2010, 17:42

a dosta vise o tome, ne mozete na osnovu 20 ljudi sudit Tuzli i Fukarama. "Fukare" nikad nisu nit ce bit samo 20 ljudi...sad su sticajem okolnosti oni tu, ljudi furaju svoje furke koje velikoj vecini ne leze sto pokazuje i sama brojnost na tekmama. jednistavno tu su pored ove i mnoge furke koje se trenutno furaju a koje vecini ne leze i brojnost na tekmama, kao i komentari gradjana na ovu temu ali i ostale koje se ticu navijaca u TZ pokazuju stav gradjana prema trenutnoj garnituri Fukara... ne volim plaho palamudit o tome ,tribina sve pokaze, pa tako nemojte ni vi spominjati ovo kao stav svih Tuzlaka i svih Fukara a svima vam je jasna kolika je podsrska i odobravanje koje oni imaju u TZ za ovo sta rade....ljudi furaju svoj fazon,a nama kojima se to ne svidja ostaje il da promijenimo tu furku il da se distanciramo i prihvatimo je sto je izabralo 90% fukara i 99% Tuzlaka.
Jedino sto me nervira je sto se o Tuzli sudi prema furci 20 pijanih ljudi ,i to je ne malo smijesno, jer svi znamo sta su Tuzla i Tuzlaci bili u ratu i koliko su dali za odbranu BIH.

jednostavno ako vam smeta il promijenite to il se sklonite i pustite ljude da rade sta im je furka i sta je njima u tom trenutku zanimljivo, ali je glupo to prikazivati kao stav svih Tuzlaka ili kao stav i svih Fukara a sami znate kolika je brojnost i kakvu podrsku imaju.

Tuzla je uvijek bila i bit ce grad u kojem se BiH najvise voljela i to nece promijenit 20 ljudi sa svojom zajebancijom i furkama, i svima vam je to vrlo dobro jasno. A opet kazem 20 ljudi nisu Fukare, Fukara u TZ hvala bogu ima daleko vise ali su se povukli i dijelom zbog slicnih furki.

mozda sam bio konfuzan,ali ukratko to sto su oni uradili u BL je njihova zajebancija i njihov stav i njihova furka,a nikako furka svih Tuzlaka ili svih Fukara.I tu bi trebao biti kraj price ,svakom normalnom je jasno sta je Tuzla i koliko voli i koliko je dala za ovu drzavu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hamas
Kontakt:

Post Postao/la Hamas » 07 okt 2010, 17:49

Ja bih preporučio pjesmu od Frenkija "Protestna nota", ona opisuje cijelu situaciju.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 07 okt 2010, 17:54

dokaz organiziranosti fukara i njihovog kluba je grupica od 20 likova, a grad ima 150 000 dusa...Valjda su htjeli skrenuti paznju na sebe i svoj mali klub...Uspjeli ste, sad svi znaju kako se zovete i odakle ste...Tesko vama takvima, kamo srece da ste spomenuti po dobrom navijanju....Sad ocekujete da ce vase utakmice pratiti i slusati navijanje neko ciji brat ili neko drugi blizak je dao zivot za vas grad...Sad kad pocnete skandirati bosna bosna to ce da zvuci pomalo ironicno:P
Pazza Inter Amala

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 07 okt 2010, 18:15

looooolll!!!

Moja puna podrska Fukarama :lol: :lol: 8-) 8-)

Ismijavali su sve sto i jeste vrijedno ismijavanja,smijesnu ligu koju organizuje smijesni i korumpirani savez,zatim primitivni nacionalizam Lesinara na tribini koji nema veze sa navijackom furkom,zatim dugogodisnju katastrofalnu igru Slobode skandiranjem "Necemo pobjedu".....ja sam zadivljen,bravo momci, tako se levatima svih vrsta pokazuje gdje im je mjesto...nisam odavno bolju stvar u ovoj ligi procitao......Respect 8-) 8-)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 07 okt 2010, 18:26

Neprilagodjen je napisao/la:looooolll!!!

Moja puna podrska Fukarama :lol: :lol: 8-) 8-)

Ismijavali su sve sto i jeste vrijedno ismijavanja,smijesnu ligu koju organizuje smijesni i korumpirani savez,zatim primitivni nacionalizam Lesinara na tribini koji nema veze sa navijackom furkom,zatim dugogodisnju katastrofalnu igru Slobode skandiranjem "Necemo pobjedu".....ja sam zadivljen,bravo momci, tako se levatima svih vrsta pokazuje gdje im je mjesto...nisam odavno bolju stvar u ovoj ligi procitao......Respect 8-) 8-)

Boze pameti!! :idea:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2010, 18:39

Ovih 20 likova nemoze promjenit ugled Tuzle,momci su zalutali u furci i marketinskom triku .. Zbog ovog mi se i vise ne ide na stadion.. Svako ima svoj stav,nekima je ovo furka,nekima ne... ja ovo ne podrzvam nit cu ikada...Svi mi znamo koliko je Tuzla dala ovoj zemlji i njenoj borbi protiv agresora..Smijesno je vise i diskutovat o ovome,sad kada sam bio napolju,gradjani Tuzle ovaj cin marketinskog trika ne podrzvaju,nit ce ikada..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 07 okt 2010, 18:45

harry_90 je napisao/la:Ovih 20 likova nemoze promjenit ugled Tuzle,momci su zalutali u furci i marketinskom triku .. Zbog ovog mi se i vise ne ide na stadion.. Svako ima svoj stav,nekima je ovo furka,nekima ne... ja ovo ne podrzvam nit cu ikada...Svi mi znamo koliko je Tuzla dala ovoj zemlji i njenoj borbi protiv agresora..Smijesno je vise i diskutovat o ovome,sad kada sam bio napolju,gradjani Tuzle ovaj cin marketinskog trika ne podrzvaju,nit ce ikada..
Harry care kamo srece da je to istina, sada ovi Tuzlo mrzitelji mogu da o njoj dorbe i pricaju sta im volja, onda ce ih ovi drugi slusat i vjerovat njima, a ne nama, al opet ko misli lose nesto o Tuzli moze doci i uvjeriti se da to nije tako.

Nego da se mi manimo ove teme jer smo tim koji su to uradili vec isuvise paznje posvetili, sta vi mislite ocel ovaj Glavonja jos dugo na klupi Slobode il treba da kupi prnje odavdje da dodje neko drugi, ja bi licno volio Sakiba Malkocevica i da se covjeku dadne ako treba i 3 sezone i da napravi ekipu jer je pokazao da to zna, a ne ovako dodje cojk spasi nas ispadanja i onda noga u guzicu i dovede se neko drugi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2010, 18:51

guber_90 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ovih 20 likova nemoze promjenit ugled Tuzle,momci su zalutali u furci i marketinskom triku .. Zbog ovog mi se i vise ne ide na stadion.. Svako ima svoj stav,nekima je ovo furka,nekima ne... ja ovo ne podrzvam nit cu ikada...Svi mi znamo koliko je Tuzla dala ovoj zemlji i njenoj borbi protiv agresora..Smijesno je vise i diskutovat o ovome,sad kada sam bio napolju,gradjani Tuzle ovaj cin marketinskog trika ne podrzvaju,nit ce ikada..
Harry care kamo srece da je to istina, sada ovi Tuzlo mrzitelji mogu da o njoj dorbe i pricaju sta im volja, onda ce ih ovi drugi slusat i vjerovat njima, a ne nama, al opet ko misli lose nesto o Tuzli moze doci i uvjeriti se da to nije tako.

Nego da se mi manimo ove teme jer smo tim koji su to uradili vec isuvise paznje posvetili, sta vi mislite ocel ovaj Glavonja jos dugo na klupi Slobode il treba da kupi prnje odavdje da dodje neko drugi, ja bi licno volio Sakiba Malkocevica i da se covjeku dadne ako treba i 3 sezone i da napravi ekipu jer je pokazao da to zna, a ne ovako dodje cojk spasi nas ispadanja i onda noga u guzicu i dovede se neko drugi.

Glavas je kod mene ispucao sve kredite,covjek dodje dan pred mec i onda hvali samog sebe za uspjeh kluba,a znamo da ga Osmanhodzic i Dedic vode,dok je on u Njemackoj..Sakib po meni idealno rjesenje za trenera,jer covjek zna donijet bodove sa strane,dok pod Glavasevim vodstvom neznamo dat gola na strani..Ma od sljedece sezone sve ispocetka,ove neke profesionalce otjerat,imaju dobre plate,a nerade nista.. ubacit nekoliko nase djece i pokusat nesto napravit,barem znam da igraju srcem,a ne kao ovi manekeni..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.