KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 feb 2010, 01:44

ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Bosni na tituli. ;P I dosta vam za ovu sezonu. :D
malo ba yebo kup kad ti ni za sta ne vrijedi sta mozes sa kupom ne mozes nista mozes onaj pehar u seharu staviti da ljudi pare oci kad prolaze i nista vise trebamo jos ligu i da ne ispadnemo u NLB realNo :)
Za zivot cijeli!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 feb 2010, 01:54

Pa dobro, stvar prestiza. Jest da ne sluzi nicemu osim toga, ali eto. A sad, s obzirom na raspored u NLB-u, ne znam...
...Život za Široki...

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 21 feb 2010, 02:01

pridruzujem se cestitkama :)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 feb 2010, 02:26

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa dobro, stvar prestiza. Jest da ne sluzi nicemu osim toga, ali eto. A sad, s obzirom na raspored u NLB-u, ne znam...
ma i ja nisam previse optimistican al eto stari ljudi kazu nada zadnja umire nadam se da ce tako i biti i da ce bosna i naredne sezone igrait u nlb lizi ne razumijem kako takva petorka jovanovic seha milan feliks zarko bajic zauzima zadnje mjesto u ovoj lizi ccccccccccccc :(:(
Za zivot cijeli!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 feb 2010, 03:40

Kompleksan odnos povreda, forme, izbora igraca, kemije u momcadi, motiva, atmosfere, pristupa ka klubu.
Ne smatram da je Bosna najlosija momcad u ligi, to je za mene Helios, iako su nas dvaput dobili ccc, al doduse, Bosna me iz kola u kolo uvjerava u suprotno...
...Život za Široki...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 feb 2010, 03:50

Bosna je katastrofa ove sezone kada su na vidjelo izašle mnoge stvari koje su se duže vrijeme vješto maskirale,a koje su kulminirale protjerivanjem sa dugogodišnje adrese, iz dvorane Mirza Delibašić...žalosno je da nekadašnji prvak Evrope i veliki košarkaški klub tone sve dublje i dublje iz godine u godinu :cry:
Ako neko misli da ne može gore od ovog onda se opasno vara...grobar bh. košarke (kako u Bosni,tako i u reprezentaciji) je još uvijek tu gdje jeste i ne mice,niti ga ko tjera.
Osvojanje kupa je mala utjeha u citavoj ovoj tužnoj prici oko Bosne.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 21 feb 2010, 11:40

Bosna je iskoristila rano ispadanje Sirokog i tako osvojila kup, nasto im cestitam,ali sa ovom ekipom u prvenstvu protiv Sirokog su po meni bez sansi.

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 21 feb 2010, 13:09

ranjen vuk je najopasniji kad smo svi mislili da ce bosna osvojiti siroki je osvojio,sad je obratno titula ide u sarajevo

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 feb 2010, 13:36

ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Bosni na tituli. ;P I dosta vam za ovu sezonu. :D
otom potom, to cemo jos da vidimo :D :D :D :D :D ....moglo bi zadnje kolo da odluci, zvezdi nista ne treba...kao i ona odgodjena sa partizanom....kako cujem da mogu najradije bi poslali drugu ekipu ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 21 feb 2010, 14:45

muamer_15 je napisao/la:ranjen vuk je najopasniji kad smo svi mislili da ce bosna osvojiti siroki je osvojio,sad je obratno titula ide u sarajevo
kaze lik koji je najavljivao pobjedu bosne na pecari,prvo u sarajevu kad se igralo,pa kad je siroki dobio,rekao je vidimo se na pecari,dodje i ta utakmica,siroki pobjedi,njega nije nigdje bilo poslije te utakmice...cestitke bosni na osvojenom kupu,titula je titula,najvise je psiholoski bitna ova titula...nadam se da cete ostati u ligi... :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 feb 2010, 14:46

svaka čast košarkašima bosne na osvojenom kupu :P sjajno su igrali, zaslužena pobjeda....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 21 feb 2010, 18:34

muamer_15 je napisao/la:ranjen vuk je najopasniji kad smo svi mislili da ce bosna osvojiti siroki je osvojio,sad je obratno titula ide u sarajevo
i ne samo ove godine! :D :lol:
ps.cestitke bosni na osvojenom kupu da nebi capljine nebi ni to.ispade vamo sezona bolja nego ste se nadali ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 feb 2010, 20:06

Bosna je zalsuzeno osvojila prvi trofej u ovoj sezoni! Cestitke igracima,treneru,upravi.. Sad treba uciniti sve da ostanemo u NLB ligi,ali bez obzira na plasman u NLB,mi moramo jusirati na prvo mjesto u domacoj ligi! uz dovodjenje kvalitetnog pleya i kvalitetnu cetvorku mozemo uzeti titulu!
Moram istacu Zarka Rakocevica,kakav je to samo igrac,u zadnje vrijeme igra fenomenalno,samo da ovako nastavi!
Cestitke jos jednom na osvojenom kupu,nadam se da to nece biti i jedini trofej u ovoj sezoni!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 feb 2010, 21:02

Imp je napisao/la:
i ne samo ove godine! :D :lol:
ps.cestitke bosni na osvojenom kupu da nebi capljine nebi ni to.ispade vamo sezona bolja nego ste se nadali ;)
nemoj molim te da cestitas a onda kazes da ne bi capljine ne bi ni to....niko vam nije kriv sto su vas ljudi nabili......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 21 feb 2010, 22:35

Ovo realno i nije toliki uspjeh, jer su i Igokea i Sloboda jedan veliki uzas od ekipa....Klasicna kosarka na divlje....bacaj nemoguce trice, pa dok ulazi, jos i maoze. Ali dodje treca cetvrtina i stane sve.....
Treba sve podrediti ostatku sezone u NLB, mada i nisam bas neki preveliki optimista i ne vjerujem da ce se Zvezda i Partizan kockati sa svojim ugledom i doci turisticki u Sarajevo. Ako nam je ikakva utjeha, helios je ostao bez Lorbeka, igraca kojem po kvaliteti tu svakako nije biloi ni mjesto. Bojim se da ce nam biti potrebne dvije pobjede najmanje do kraja, jer Heliosu u zadnjem kolu dolazi Radnicki i ja tu osim pobjede domacina zaista ne vidim mogucnost bilo kakvog drugog ishoda...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 22 feb 2010, 08:25

cestitke Bosni na osvojenom kupu...sad sa dodatnim motivom idemo izbjeci zadnje mjesto u nlb...vidim nije dugo trebalo da se krene dobra-stara prepucacina na forumu ciji su glavni akteri navijaci Bosne i Sirokog :D...
I feel devotion!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 feb 2010, 10:32

neno#4 je napisao/la:uhuhuhuhuhuhhuuhuhhuhuhuhhuhuhuuhhuhh......da samo znas majstore na koga si udario......... :o :o :o :o :o :o :o :o :o ........KK_Bosna, al to nije razlog da mi ne nazdravimo zar ne?????? :D :D :D
sta seljak zna sta je pet maraka :lol:

naravno da treba nazdraviti :D

(jos samo da mi oly i barca nisu sjebali cejf...) :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 feb 2010, 13:32

Ako vec ne mozemo izbjeci zadnje mjesto u NLB ligi,onda treba uciniti sve da osvojimo titulu u domacem prvenstvu,i onda na ljeti vrsiti remont tima...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 22 feb 2010, 14:08

:roll: ma ja...bezobzira na nlb motiva za osvajanje titule ne bi trebalo faliti....ma da...??
I feel devotion!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 feb 2010, 14:38

ipsa je napisao/la::roll: ma ja...bezobzira na nlb motiva za osvajanje titule ne bi trebalo faliti....ma da...??
jedino osvojena titula moze privuci sponzore ili zadrzati ove postojece,u suprotnom nema nas nigdje narednih 10 godina!..

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Yahoo [Bot] i 4 gosta.