Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tacno , ali Radnicki jos gore igra u zadnje vrijeme nego CZV ..
da to si takodze u pravu, ali mislim da ce ipakprevagnuti ovaj put iskustvo sto se tice trenera na strani radnickog, oni su zajedno 2-3 godine a zvezda je tek 3-4 utalmice sa ovim trenerom....Matador je napisao/la:Tacno , ali Radnicki jos gore igra u zadnje vrijeme nego CZV ..
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
sa malim zakašnjenjem, al bolje ne prepisujte.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
(SK) Noah -10.5+ under
Noah (foot) will likely be limited to 20-25 minutes in Thursday's Game 3 against the Nets, the Chicago Tribune reports.
(SK) Boozer -10.5+ over
(SK) Evans -11.5+ over
Lopez -20.5+ over
Paul -19.5+ over
Memphis - LA Clippers 2
54 kvota
Noah (foot) will likely be limited to 20-25 minutes in Thursday's Game 3 against the Nets, the Chicago Tribune reports.
(SK) Boozer -10.5+ over
(SK) Evans -11.5+ over
Lopez -20.5+ over
Paul -19.5+ over
Memphis - LA Clippers 2
54 kvota
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Imali nade da se turnir u Barsi danas nastavi ako neko ima svjezu informaciju ???
Sva dobor osim ovog snookera nije da nece proc vec igraju dva-tri dana ipak sretnoFOURTHOFFICIAL je napisao/la:sa malim zakašnjenjem, al bolje ne prepisujte.![]()

Dok će Zvezda biti više koševa, očekujem da će Partizan odigrati manje koševa. Obje ekipe u važnim utakmicama znaju odigrati jako čvrstu odbranu. Samo da ne bude 20 bacanja u zadnjem minutu.
Sta mislite fener benfika kontam tu bi moglo zutih biti previse
a vamo u drugoj utakmici korneri , baselov stadion je mal sto odgovara ...

Maccabi Tel Aviv-Maccabi Haifa over 159.5 1.85
Dvije najbolje ekipe u ligi, vodeći Maccabi TA i trećeplasirana ekipa Maccabi Haifa(isti učinak kao i drugi), mislim da je tu ova granica iz razloga što domaćin ne pruža velike partije u zadnje vrijeme i nisu toliko efikasni a i njihova zadnja utakmica je završila mizernim brojem koševa za ove dvije ekipe (140), vjerujem da se to ne može ponoviti i da će odigrati utakmicu s većim brojem koševa tako da će to prebaciti bez većih problema nadam se...
sretno ako itko prati
Dvije najbolje ekipe u ligi, vodeći Maccabi TA i trećeplasirana ekipa Maccabi Haifa(isti učinak kao i drugi), mislim da je tu ova granica iz razloga što domaćin ne pruža velike partije u zadnje vrijeme i nisu toliko efikasni a i njihova zadnja utakmica je završila mizernim brojem koševa za ove dvije ekipe (140), vjerujem da se to ne može ponoviti i da će odigrati utakmicu s većim brojem koševa tako da će to prebaciti bez većih problema nadam se...
sretno ako itko prati

Galatasaray-Banvit / -14,5 1 3.35
Domaćin je u velikom naletu, nanizali su šest pobjeda i očekujem novu sjajnu predstavu ovog sastava, jest da im dolazi trećeplasirana ekipa Banvita ali ako su mogli dobiti Fenera 13 onda mogu i Banvit 15 razlike.
Još jedna stvar koja baš ne ide u prilog je da su u zadnjih šest međusobnih utakmica samo jednom pokrili ovaj handicap no mogli bi danas, ovo je malo traženje duhova nije tako sigurno ali bi moglo proći
sretno ako netko isprati
Domaćin je u velikom naletu, nanizali su šest pobjeda i očekujem novu sjajnu predstavu ovog sastava, jest da im dolazi trećeplasirana ekipa Banvita ali ako su mogli dobiti Fenera 13 onda mogu i Banvit 15 razlike.
Još jedna stvar koja baš ne ide u prilog je da su u zadnjih šest međusobnih utakmica samo jednom pokrili ovaj handicap no mogli bi danas, ovo je malo traženje duhova nije tako sigurno ali bi moglo proći
sretno ako netko isprati
Schiavone F.-Halep S. / 1.set +1,5 1 1.75; 1.set 1 1.80; 1 1.95
ja ovdje vidim Francescu kao pobjednicu ovog meča, teško je reći da li u dva ili tri seta no mislim da će prvi set dobiti ili barem doći do TB, preveliki koef na talijanku, 1.set je po meni siguran a i meč vrlo izgledan...
ja ovdje vidim Francescu kao pobjednicu ovog meča, teško je reći da li u dva ili tri seta no mislim da će prvi set dobiti ili barem doći do TB, preveliki koef na talijanku, 1.set je po meni siguran a i meč vrlo izgledan...
J.Janković-Lisicki S. 20.5 over 1.85; t.rez. 2-1 3.65
igrale su tri puta i svaki puta su igrale tri seta i svaki je meč otišao na stranu srpkinje, nije nemoguće da opet vidimo sličan meč, dakle trebao bi proći over gemova a 2-1 setovima čisti da ispoštuju tradiciju
igrale su tri puta i svaki puta su igrale tri seta i svaki je meč otišao na stranu srpkinje, nije nemoguće da opet vidimo sličan meč, dakle trebao bi proći over gemova a 2-1 setovima čisti da ispoštuju tradiciju

Van Barneveld - Wade 2 @2,25
Neću se ponavljat, Wadea se igra svaki tjedan na slične kvote. Mislim da već 6 tjedana prolazi, make it seven
EDIT: čisto se bojim šta će mi bit od tiketa večeras kad ni wade ne može ispoštovat ka nekad.. a tužnoga dana
Neću se ponavljat, Wadea se igra svaki tjedan na slične kvote. Mislim da već 6 tjedana prolazi, make it seven

EDIT: čisto se bojim šta će mi bit od tiketa večeras kad ni wade ne može ispoštovat ka nekad.. a tužnoga dana

Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 25 apr 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
izgleda da će večeras public bet biti Noah ispod 10,5 skokova jer je najavljeno da će dobiti između 20 i 25 minuta, i ja sam ga igrao. Iako mislim da on može preći ovu granicu, jer lud je Noah
. Ako kod nekog ima u ponudi koliko će Noah zabit koševa, takođe predlažem under. Sretno

Pustiću sunce da topi ljubav!
Nexus je napisao/la:Fudbal - Evropa liga
21:05h Basel - Chelsea
Tip: Asian hendicap cards 0 Basel
Kvota: 2,00
Bet365
Prosli put me na utakmic Rubin - Chelsea, majmun Oscar zeznuo i dobio u 90-toj minuti žiti karton i oborio mi tip jer je bio isti broj kartona. Da se ne desi opet, igra ah 0 na Basel, tako da u slucaju istog broja kartona, tip je VOID.
Basel je u 12 odigranih tekmi u EL dobio 32 žuta kartona. 2 parna i 1 crveni. Napravio je nevjerovatnih 182 prekršaja što u prosjeku daje 15 po utakmici.
Chelse je u EL za 6 odigranih dobio 9 kartona i napravio 55 prekršaja, a u LP od 6 odigranih dobio je 6 žutih kartona i napravio ukupno 66 prekršaja. Ako saberemo kartone i prekršaje dobijemo da je Chelsea u Evropi ove sezone dobio 15 žutih kartona i napravio 121 prekršaj, dakle 10 po utakmici.
Basel je pravo naložen da večeras dobije engleze i neće se štediti.
Očekujem agresivniju igru od njih.
Sudija je Pavel Kralovec koji u prosjeku daje 4,09 kartona po utakmici.
1,81 domacinima, a 2,28 gostima, ali to je sveukupna statistika.

- fanatic1991
- Kontakt:
na guzove al udjefanatic1991 je napisao/la:SIngl
Basel Chelsea 2
probacu na nesto sitnije 20-30KM sretno

na drugom tiketu pad fenra GG3+ al dobro je i ovo

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
57:63Willy je napisao/la:Dok će Zvezda biti više koševa, očekujem da će Partizan odigrati manje koševa. Obje ekipe u važnim utakmicama znaju odigrati jako čvrstu odbranu. Samo da ne bude 20 bacanja u zadnjem minutu.
- EmirSioux89
- Kontakt:
ja sam igrao majami kp2 grifin under poene i noaha under skokove.
goni sve u pm, kad benfica ne moze gola da zabije-.-
goni sve u pm, kad benfica ne moze gola da zabije-.-
Billy je napisao/la:Hantu / Medin - Savch / Schee 1
Domin / Parra - Kania / Olaru 1
Barcelona - Panathinaikos kp1
C. Zvezda- Radnički kp1
Koeficijent: 3.08
Moj prvi post pa da vas i pozdravim.
Ugodan dan želim i sretno u klađenju.
Pozdrav,
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.