Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
BBC, SkySports i Guardian su svi objavili istu stvar. Dogovoreno 34m funti, jos se ceka da Juve ponudi isto jer valjda Sanchez bi radije u Italiju.nedim93 je napisao/la:Previše je to špekulacija da bi bilo istinito.
Niko ozbiljniji nije uopšte objavio da je poslata ponuda ili nešto tako, tako da ja na vašem mjestu ne bi previše očekivao od predstavljanja dresova, a kamoli da vidite Debuchya i Sancheza tu
Nema pouzdanijih izvora od tih, barem za koje ja znam.
Nema Juve para,Alexis je našcala je napisao/la:BBC, SkySports i Guardian su svi objavili istu stvar. Dogovoreno 34m funti, jos se ceka da Juve ponudi isto jer valjda Sanchez bi radije u Italiju.nedim93 je napisao/la:Previše je to špekulacija da bi bilo istinito.
Niko ozbiljniji nije uopšte objavio da je poslata ponuda ili nešto tako, tako da ja na vašem mjestu ne bi previše očekivao od predstavljanja dresova, a kamoli da vidite Debuchya i Sancheza tu
Nema pouzdanijih izvora od tih, barem za koje ja znam.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trazit cu dres i potpis od Girouda za tebeHead je napisao/la:Polomi Artetu ako ga gdje sretnes.
@nitro Hvala puno
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Juve dovodi Iturbea, lik je isti tip igrača kao Sanchez, znači Alexis je naš.
Sanchez i Debuchy. Not bad.
Sanchez i Debuchy. Not bad.
Svaka cast svim tim izvorima ali iz iskustva prerano je da nam dodje vrhunski igrac...
Vuce ovo na proslogodisnji slucaj a nemoguce da nam se dva puta za redom ponovi sto... Mada moguce je kod nad sve...
Vec vidim Juventus izjednacava ponudu a mi ostajemo ponovo suva qrca i Wenger izjavljuje kako nismo ni bili zainteresovani... Vec vidjeno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vuce ovo na proslogodisnji slucaj a nemoguce da nam se dva puta za redom ponovi sto... Mada moguce je kod nad sve...
Vec vidim Juventus izjednacava ponudu a mi ostajemo ponovo suva qrca i Wenger izjavljuje kako nismo ni bili zainteresovani... Vec vidjeno...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:

Ma naš je.
Juventus ni u snu ne može dati blizu 40 miliona za njega ovo ljeto, jer su već spremili 50 miliona za dvojac Morata i Itrube i nema se više para sem za neke back up igrače, to ti govorim ja koji sam gledao jbene finansijske izvještaje Juventusa i takva predvidjanja su potvrdjena i indireknto iz kluba.Gunner4 je napisao/la:Svaka cast svim tim izvorima ali iz iskustva prerano je da nam dodje vrhunski igrac...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Osim ako ne prodaju Pogbu ili Vidala, nemaju para za Alexisa. A nasi se od dolaska Ozila kurce kako sad imaju para i da mogu dovesti manje vise svakog igraca. Valjda su se opametili pa ce dovest sta treba prije priprema, jer znaci puno kada igrac prodje kroz pripreme sa klubom.Gunner4 je napisao/la:Svaka cast svim tim izvorima ali iz iskustva prerano je da nam dodje vrhunski igrac...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mene zanima zašto vaš klub konstatno forsira Artetu koji ne posjeduje kvalitetu za klub veličine Arsenala.
Još se i po posterima pojavljuje u prvom planu.

Al da ne bude da sam neobjektivan istu stvar vidim u Chelseaju kod forsiranja Torresa. Al dobro on je bar nekada bio igračina, Arteta nikada nije bio igračina, a ni reprezentativni materijal.

Al da ne bude da sam neobjektivan istu stvar vidim u Chelseaju kod forsiranja Torresa. Al dobro on je bar nekada bio igračina, Arteta nikada nije bio igračina, a ni reprezentativni materijal.
bolje imat artetu na terenu, nego torresa na klupi
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
al jučeHarun93 je napisao/la:bolje imat artetu na terenu, nego torresa na klupi
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Kad nasi pocinju sa treninzima?
Sent from my lumia520 using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vjerovatno zato sto je kapiten.Caeruleus je napisao/la:Mene zanima zašto vaš klub konstatno forsira Artetu koji ne posjeduje kvalitetu za klub veličine Arsenala.
pojavljuju se ova trojica gore na slici jer nose njihove kopačke,nema veze što je panj kapetan,možda čak i imaju nekakve ugovore s pumom njih trojica
David Ornstein @bbcsport_david 9s
#AFC close to completing Debuchy & talks ongoing for Sanchez. #LFC unlikely to pursue AS (Suarez set to be straight cash) but Juve very keen
Gdje je onaj sto rece da juve nije zainteresovan za Sancheza
#AFC close to completing Debuchy & talks ongoing for Sanchez. #LFC unlikely to pursue AS (Suarez set to be straight cash) but Juve very keen
Gdje je onaj sto rece da juve nije zainteresovan za Sancheza
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
juve ga može kupiti jedino ako prije proda vidala i ako ovi naši nesposobni lajbeki budu otezali s završetkom posla s sanchezom 
- OfficialAgent
- Kontakt:
Seaman je napisao/la:juve ga može kupiti jedino ako prije proda vidala i ako ovi naši nesposobni lajbeki budu otezali s završetkom posla s sanchezom
zasto se jos natezete oko igraca koji je vas 100%
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.