Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
dok nebude na arsenal com službeno ništa ne vjerujem,jer u prošlosti je bilo dosta ovakvih gotovih transfera a na kraju goli **** dobili
ovim špekulacijama samo narušavaju tvoj integritetOfficialAgent je napisao/la:Seaman je napisao/la:juve ga može kupiti jedino ako prije proda vidala i ako ovi naši nesposobni lajbeki budu otezali s završetkom posla s sanchezom
zasto se jos natezete oko igraca koji je vas 100%![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
objasnioOfficialAgent je napisao/la:Seaman je napisao/la:juve ga može kupiti jedino ako prije proda vidala i ako ovi naši nesposobni lajbeki budu otezali s završetkom posla s sanchezom
zasto se jos natezete oko igraca koji je vas 100%![]()
A.F.C. Bournemouth!
- OfficialAgent
- Kontakt:
Seaman je napisao/la:dok nebude na arsenal com službeno ništa ne vjerujem,jer u prošlosti je bilo dosta ovakvih gotovih transfera a na kraju goli **** dobili
pa kad nesto objavi OfficialAgent to ti je SLUZBENO.
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Hvala na objašnjenu izumitelju drvene kiteSeaman je napisao/la:pojavljuju se ova trojica gore na slici jer nose njihove kopačke,nema veze što je panj kapetan,možda čak i imaju nekakve ugovore s pumom njih trojica
A što se Ramsey slika s pripadnikom istog spola i to još ovako zagrljen na ovoj slici? Pa mogao je neku pi**u naći, da slika ima smisla. Ovako mi izgleda previše gay.
Pa o tome govorim... Mi smo najgori klub po pitanju transfera i u stanju su od gotovog napraviti veresiju! Zato ja ne otpisujem Juve dzaba sto para nemaju... Plus ovoliko nase odusevljenje... Pa juce pisu sve dogovoreno ovi otpali a danas vec lagano ponovo uvode u pricu i Juventus i Liverpool... Ma bjezi osjedicu dok sacekam rasplet ovog svega...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ja se nekako tjesim da se odgadja objava transfera Sancheza zbog predstavljanja novih dresova 10. jula pa da Alexisa predstave sa novim dresom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja mislim da niko nece biti predstavljen tada... Cak nista specijalno nece biti toga dana
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Ozymandias
- Kontakt:
Eto haman je gotov transfer Debilšija, jos da dodju Bender i Sančez i to je to 
Eto Sanchez je vaš, čestitam. 
Juventus ga ne može keširat a Liverpool je odustao stoga ga nema tko drugi uzeti osim vas. 
- Ozymandias
- Kontakt:
Pa ako stvarno dodju Sanchez i Bender, a kako stvari stoje hoce, onda je sve ispod treble-a razocarenje 
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... it-7386726" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni su inace vrlo pouzdani
Sent from my lumia520 using Tapatalk
Oni su inace vrlo pouzdani
Sent from my lumia520 using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Karl Darlow 
- Ozymandias
- Kontakt:
Pa nije budala da u Liverpool predje. Cojk je sam rekao da hoce u veci klub 
ma yebeš to...bitno je da ćemo Arsenal ubrzo gledat...za 10-ak dana igramo prvu prijateljsku...još se ne zna dali će Walcott biti spreman za početak sezone,ali ono što se zna je da će Diaby biti zdrav i prav.... xd
A.F.C. Bournemouth!
Darren @DarrenArsenal1
Arsenal have tonight completed the signing of Mathieu Debuchy.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsenal have announced that three young Gunners have signed their first pro deals at the Emirates. They are: central midfielder Glen Kamara, 18; right-back Tafari Moore, 17; and goalkeeper Josh Vickers, also 18.
Aktivni smo
Aktivni smo
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Followed by arseblog and 1 other
Andrew @Hesfivefootfour 22m
Arsenal have tonight completed the signing of Alexis Sanchez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.