Ako cemo vec o pisanju recenice...koliko ja znam recenica se zapocinje velikim stampanim slovom(sto kod tebe nije slucaj),dalje imamo upotrebu zareza sto ti takodjer nije jaca stranalottdogg je napisao/la:a da naucis pisati pa bi te neko mozda i poslusao , sve nekakvi pametnjakovici na ovom forumu , koji pokusavaju sloziti kakav dubokouman post , a nisu u stanju ni prostu recenicu napisatiKeenan.- je napisao/la:Gledajte Feshn Geru-a ove sedmice i ispratite taj dio emisije jer ce se tu sigurno naci nasi dresovi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
tareizo je napisao/la:pa vi igrate na gostujucem stadionuThe Maniacs '87 je napisao/la:Samo ljudi ako niste culi NEMOJTE NOSITI BAKLJE PETARDE I OSTALU PIROTEHNIKU JER CE KLUBU DOC VELIKA KAZNA!
ha boli vas ha rac.ku ha za
kaznu
Kakav gostujuci to je samo nas rezervni stadion
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
tareizo je napisao/la:pa vi igrate na gostujucem stadionuThe Maniacs '87 je napisao/la:Samo ljudi ako niste culi NEMOJTE NOSITI BAKLJE PETARDE I OSTALU PIROTEHNIKU JER CE KLUBU DOC VELIKA KAZNA!
ha boli vas ha rac.ku ha za
kaznu
To nije gostujuci to je gradski stadion
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
uopste nisam mislio na pismenost nego na sadrzaje tvojih postova , drzi se ti " Feshn Geru-a " ocat"Keenan.- je napisao/la:Ako cemo vec o pisanju recenice...koliko ja znam recenica se zapocinje velikim stampanim slovom(sto kod tebe nije slucaj),dalje imamo upotrebu zareza sto ti takodjer nije jaca stranalottdogg je napisao/la:a da naucis pisati pa bi te neko mozda i poslusao , sve nekakvi pametnjakovici na ovom forumu , koji pokusavaju sloziti kakav dubokouman post , a nisu u stanju ni prostu recenicu napisatiKeenan.- je napisao/la:Gledajte Feshn Geru-a ove sedmice i ispratite taj dio emisije jer ce se tu sigurno naci nasi dresovi.
...Ne vuci me za jezik ocat'.
da ne bude offtopic : dresovi su meni odlicni . sutra cvrsto do kvalitetne pobjede od jedan razlike bez primljenog gola i onda lagano po prolaz u revansu
sta ovo Adiloviću i Kvesiću prezime sa ć, a Smajiću piše Smajic ... jel on englez mozda ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Boli vas **** vi cete na stadion pojedini pitaju gdje ima karta kupit jebote saban a ja vamo poludi sto nemogu ni na **** Tv da gledam.I mo smo Zeljo.Sta je snama.Ko neda prenosa dabogda picke nevidio vise.
Sutra bježim sa posla, kartu imam ,danas išao do sedam braće za svaki slučaj.
Ima li Kvešić pravo igrati
Ima li Kvešić pravo igrati
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
KvesićColo Colo je napisao/la:Sutra bježim sa posla, kartu imam ,danas išao do sedam braće za svaki slučaj.
Ima li Kvešić pravo igrati![]()
nema pravo igrati
Za zivot cijeli!
Ima pravo igrati, samo ga mi nismo prijavili iliti stavili na spisak!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Muratović nas osveti
Zadnja izmjena: Colo Colo, dana/u 13 jul 2011, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Prenos treba dozvoliti ne samo radi raje koja nije iz Sarajeva vec i zbog ostalih simpatizera koji nemogu biti na utakmici.Na Kosevu nas moze biti maksimalno 16.000 i steta je da ovi sto nemogu biti prisutni budu uskraceni.Nekada j..... treba i popustiti i halaliti koju hiljadu nece klub propasti radi toga.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
JOJ BOŽE , kako ću sutra želju slušat i gledat , idem u jablanicu ponjecu laptop jedini način ostaje text. prenos , znali ko oce li biti ikakav kakv bilo stream ?

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
zeljoooooo
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 03 avg 2011, 03:32, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dzelo glup si!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- spielführer_21
- Kontakt:
Biće stream ako bude prenosa na tv.. zapamtite to! Na bht radio 1 će biti radio prenos, ako već ne bude na tv-u..ragazzidelsud1987 je napisao/la:JOJ BOŽE , kako ću sutra želju slušat i gledat , idem u jablanicu ponjecu laptop jedini način ostaje text. prenos , znali ko oce li biti ikakav kakv bilo stream ?![]()
![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jos samo da skontas kako da zaspes i rahat sidamirfile je napisao/la:Sutra :
10 - 10:30h dorucak,kahva
10:30 - 12 h Internet (bacit koji komentar na ss.ba)
12h ....... jaranu na pivu
tam oko 15 h nazvati curu pa ugasiti mob.
17h put Grbavice.........![]()
![]()
FKŽ !
Da to je najtezi dioTeaM87 je napisao/la:Jos samo da skontas kako da zaspes i rahat sidamirfile je napisao/la:Sutra :
10 - 10:30h dorucak,kahva
10:30 - 12 h Internet (bacit koji komentar na ss.ba)
12h ....... jaranu na pivu
tam oko 15 h nazvati curu pa ugasiti mob.
17h put Grbavice.........![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.