FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sssloboda
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sssloboda » 29 okt 2015, 23:47

staragarda je napisao/la:o j e b a l i vas vise i lacio i ajax

Ma u pravu si brate , ne znam vise kome su zanimljivi stim ajaxima,lacijom, itd... a i imaju privatne poruke nek se zabavljaju ako hoce, neki ovdje forumasi dabogada Tusnja da vide a kamoli u nedelju koseva .

GLUPA VAM SPIKA BA DAJ SAMO SLOBODU OVDJE !!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA !!

Danas sam bio u Mejdanu i zadovoljan sam cifrom dosad koji su uplatili i prijavili ;) , a mnogi nisu stigli a dobro je poznata kod nas ona da se sve čeka zadnji tren :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 okt 2015, 23:50

Chinaglia je napisao/la:židovi :puke:
Fasisti :puke:
I hajde bogati imate teme o svojim svrsotinama pa drkajte.
Ja recimo öd kako znam za sebe navijam za Lids i za mene je Mark Viduka naj napadac.pa evo prvi put pisem sad...
**** te Lacio.
Tema je Fk Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 29 okt 2015, 23:53

solinas je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:židovi :puke:
Fasisti :puke:
I hajde bogati imate teme o svojim svrsotinama pa drkajte.
Ja recimo öd kako znam za sebe navijam za Lids i za mene je Mark Viduka naj napadac.pa evo prvi put pisem sad...
**** te Lacio.
Tema je Fk Sloboda Tuzla

ALO MOMAK JOŠ BIVŠI SKOLSKI JARANE :D ,NIJEDNE OD DR. KLUBU :D !! I TI KRŠIŠ PRAVILA FORUMA :D ,ZNAČI NIKO NIKO SAMO SLOBODA :D !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 okt 2015, 23:55

wien, jeb'o te Leeds

meni je najdraži igrač Alan Smith, otkad znam za sebe, legenda, bogotac :cool:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 okt 2015, 00:11

Skauti Herthe BSC pratili Pirica protiv Celika i Travnika... :hmmmmm:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 30 okt 2015, 01:56

wobly92 je napisao/la:Skauti Herthe BSC pratili Pirica protiv Celika i Travnika... :hmmmmm:
Dzaba im, nista do ljeta :cool:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

marseille_unique
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la marseille_unique » 30 okt 2015, 03:42

[attachment=0]ImageUploadedByForum SportSport.ba1446172913.810429.jpg[attachment]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 30 okt 2015, 07:11

Ljudi sanjo sam da smo u nedelju uzeli bod na kosevu... Da smo ih razvalili i da Ahmet. U 90 minuti iz neke guzve zabi go, lopta presla metar liniju i da nam Valjic nije htio priznati...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 okt 2015, 08:01

SARS je napisao/la:Ljudi sanjo sam da smo u nedelju uzeli bod na kosevu... Da smo ih razvalili i da Ahmet. U 90 minuti iz neke guzve zabi go, lopta presla metar liniju i da nam Valjic nije htio priznati...
Onda nije do Valjica vec do asistenta :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 30 okt 2015, 09:12

zlajci je napisao/la:
SARS je napisao/la:Ljudi sanjo sam da smo u nedelju uzeli bod na kosevu... Da smo ih razvalili i da Ahmet. U 90 minuti iz neke guzve zabi go, lopta presla metar liniju i da nam Valjic nije htio priznati...
Onda nije do Valjica vec do asistenta :mrgreen:
Smirio sam se na sabah :D
1919 <3

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 okt 2015, 10:40

Sta je ovo braco draga, svi nesto sanjamo Slobodu u zadnje vrijeme, i ja sinoc sanjah da Ordagic u 90' daje volejom sa 16 metara gol za 1:0, golman se nije ni pomjerio...Amin :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 okt 2015, 11:19

zato sto samo mozete sanjat da uzmemo 3 boda dole :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 30 okt 2015, 11:32

K, K, veliko K, Koševo, imenica,kao Ahmet,kao Valjić,kontaš zemo,imenica,ime stadiona Koševo.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 okt 2015, 11:52

slika
29.10.2015 u 13:29 OGNJEN VALJIĆ PONOVO SUDI DERBI: KOME SMETA JAKA SLOBODA? Banjalučki sudija u dva navrata oštetio Crveno-crne protiv Bordo tima Derbi 14. kola Premijer lige BiH u nedjelju će odigrati Sarajevo i Sloboda, a Fudbalski savez je za ovaj važan duel delegirao Ognjena Valjića iz Banja Luke, kojem će ovo biti treći derbi starih rivala. Tuzlaci ovog Banjalučanina ne pamte po dobrome kada je u pitanju njegova arbitraža u međusobnim duelima protiv Sarajeva. Naime, Valjić je prvi put sudio na Koševu u sezoni 2009/2010, a tada je utakmica završena neriješeno 1:1. Iako je tada Sarajevo po igri nadigralo Crveno-crne, mnogi koji su gledali taj susret mogli su vidjeti "navlačenje" domaćem timu, koji je do izjednačujućeg gola stigao u 72. minuti. Drugi put je sudio u Tuzli prošle sezone, a susret je završen pobjedom Bordo tima 0:2. Sarajevo je igrački bilo mnogo bolja ekipa, no to na terenu, tog novembarskog dana, nisu pokazali. Tada se "ukazao" Valjić, koji je u 77. minuti bukvalno "poklonio" penal gostima. Iako su svi vidjeli da je lopta defanzivca Mitrovića pogodila u glavu, Banjalučanin je vidio ruku u šesnaestercu. Puzigaća je pogodio za 0:1, igra Crveno-crnih se raspala, a navijači i novinari su bili ogorčeni na suđenje, dok su sarajevski mediji igru ekipe trenera Meha Kodre prikazali kao preporođenom. Njegova treća epizoda na derbiju Sarajeva i Slobode desit će se u nedjelju, 1. novembra. Sloboda je lider Premijer lige, ima 6 bodova više od Sarajeva, a da li je cilj čelnih ljudi Saveza da sudija Valjić ponovo pokvari derbi, ostaje da se vidi. Ukoliko me Valjić demantuje, javno se izvinjavam, ako ne, postavljam pitanje: Zašto vam smeta jaka Sloboda? PIŠE: Vedran Jahić
slika
slika
Pročitajte više na: http://www.kameleon.ba/index.php/lifest ... ka-Sloboda
Copyright © kameleon.ba
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 okt 2015, 12:04

Poceo psiholoski rat :).....Ma nek uzmu ta tri boda uz pomoc sudija, ako mora tako biti.....samo mogu jos vise naljutiti tuzlanskog Berluskonija, kaznjavaju ga a Sloboda svaki dan sve jaca i veca, sto bi rekao Sasa Vugdalic sta se sve iza brda valja..... :).

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 30 okt 2015, 12:07

Skver je napisao/la:Poceo psiholoski rat :).....Ma nek uzmu ta tri boda uz pomoc sudija, ako mora tako biti.....samo mogu jos vise naljutiti tuzlanskog Berluskonija, kaznjavaju ga a Sloboda svaki dan sve jaca i veca, sto bi rekao Sasa Vugdalic sta se sve iza brda valja..... :).
Sta bi od kazne predsjedniku Husicu? Nista se ne pise a bilo bi sramota da reketasi iz Saveza sklone covjeka koji fakat voli fudbal.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 okt 2015, 12:17

Biki je napisao/la:
Skver je napisao/la:Poceo psiholoski rat :).....Ma nek uzmu ta tri boda uz pomoc sudija, ako mora tako biti.....samo mogu jos vise naljutiti tuzlanskog Berluskonija, kaznjavaju ga a Sloboda svaki dan sve jaca i veca, sto bi rekao Sasa Vugdalic sta se sve iza brda valja..... :).
Sta bi od kazne predsjedniku Husicu? Nista se ne pise a bilo bi sramota da reketasi iz Saveza sklone covjeka koji fakat voli fudbal.
"Kaznjen" je on na godinu dana tako da ni ne obavlja funkciju (ili tek treba da stupi na snagu). ;) Ali se to nece osjetiti ni u PL ni u Slobodi, tj, osjetit ce se, bice Sloboda jos jaca, aBd.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 okt 2015, 12:36

Steta sto duzinom zida (za reklame) Sjeverne stibine ne ispucaju grafite/natpise, barem dok ne dodje bolje vrijeme da se sve to ispuni reklamama. Ovako ona boja zida izgleda toliko hladno, nedovrseno, ruzno estetski, a boje Slobode i mocni natpisi bi dali drugu dimenziju.

Takodje, i po gradu nam treba vise grafita na udarnim i vidljivim mjestima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 okt 2015, 12:47

Ma neka uzmu tri boda,nek im svira tri penala,nama Nase,njima njihovo.
Apetiti su nam porasli,mislim na navijace,to je normalno.
Ali zaboravljamo da je glavni cilj opstanak.
Drugo,mi ako budemo pravi moze suditi kako hoce.
Neka momci samo igraju fudbal,a rezultata ce biti.
Jeste nas ostetio par puta,Ali kukanje ne pomaze.
Skuhali su nam corbu,Nase je da ucinimo sve da se zadave sa njom.
Bog te skoro dvjesto je prijavljenih kako sam cuo jutros,a vjerujem bice nas do nedjelje preko 300....
Samo podrska momcima zasluzili su.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 okt 2015, 12:49

Beduin je napisao/la:
Biki je napisao/la:
"Kaznjen" je on na godinu dana tako da ni ne obavlja funkciju (ili tek treba da stupi na snagu). ;) Ali se to nece osjetiti ni u PL ni u Slobodi, tj, osjetit ce se, bice Sloboda jos jaca, aBd.
Stupilo je na snagu od 10. septembra.Sva ovlaštenja su na Sabahudinu Vugdaliću.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []