eno sad, a za proslu si mi govorio da je strasnabagrcavi je napisao/la:Denga ti baš nemaš sreće sa ženama, ako je to uopšte žensko
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
I on od Amare traži savjete, pa kad se Amar razumio u žene

Denga ovo više govori o tebi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- raul-zakon
- Kontakt:
Muke jednog Sarajlije: Žena ne silazi sa mene!
Jedan mladi Sarajlija suočio se sa naobičnim problemom. Kazujući da nema prijatelja dovoljno povjerljivog “ko to ne bi izbrbljao dalje”, na popularni lokalni internet forum postavio je sljedeću poruku:
…Prije stupanja u brak bili smo u vezi oko 14 mjeseci i ono u vezi ko vezi nikad nije bilo dovoljno vremena provedenog zajedno uvijek je falilo jos i jos …
Prije nekih 5 mjeseci smo se vjencali poceli zajednicki zivot. Ona je stvarno super zena, volim je tobe jarabi ko Boga … u te zajednicke maltene 2 godine, nikad se posvadjali nismo nikad nista ruzno jedno drugom nismo rekli …
Ali odkako smo u braku ona ne silazi sa mene. U svakom smislu! Ja sam se za 5 mjeseci udebljo 15 kila, ja ne mogu maknut nigdje ne da mi se pomaknut!!! Dodjemo s posla ona visi na meni, vikendom sto malo gdje odemo izadjemo opet visi na meni non stop ja se ne mogu pomaknut. Ja ne mogu rucati kako treba ona nece jesti ali ce mi sjediti u krilu dok ja jedem.
Ja “stravu” moram saljevat koliko sam zamalo saobracajki imao jer me ona gnjavi dok vozim pipka stipka.
Ne znam sta da radim ne znam kako da joj to suptilno pokusam objasniti da me popusti malo, bojim se povrijedit cu je, jer je jedno veliko djete. Stvarno imamo super zivot zdravi smo radimo oboje ne fali nam nista nikakvih problema ali ovo me zadnjih dana razvali. Probudim se u pola noci sav neshto “treperim”
Je li imao ko slicnih problema da podjeli kakav savjet…
Poruka je postavljena prije nekoliko mjeseci. Mladi muškarac dobio je brojne odgovore od kojih izdvajamo dva. Jedan iz muškog, jedan iz ženskog ugla:
1.
… tako obicno bude u pocetku, zena kada se zaljubi tako tako manifestuje, ne mozes koraka maknuti a da nje nema, ne mozes proci pored nje da ti se ne objesi oko vrata, koristi svaku mogucu priliku da ti se priblizi, da te dotakne, ne shvatajuci da u neko doba to pocinje da smeta jer pocinje gusiti.
Moj savjet je da budes vrlo vrlo vrlo obazriv oko spustanja intenziteta toga sto se desava, zena kada voli to je prekrasno medjutim kada prestane voliti onda nije dobro nikako jer ce sve ono sto joj se nije svidjelo pomnoziti sa 10 i onda te nema. Dakle dobro pazi da je ne povrijedis i nadaj se da ce se intenzitet toga lagano vremenom smanjiti (kao sto i hoce).
2.
Ja te razumijem! Evo, mozda je sok, ali te stvarno razumijem. Ne moze se covjek mazit 0-24, pipkat, maltretirat. Mene je moj muz na pocetku zabavljanja toliko mazio da sam mislila da ce mi kozu istanjit na pojedinim mjestima.
Mislim da je to mozda i do tipa…nije svako ni za mazenje, umjereno ok ali daj ba, ohani malo. I sto kazes, nije to ni sexualno, konacno sexualno ni ne smeta, vec to padanje jedno po drugom stvarno negdje treba imat granicu. Moze se volit nekoga i da mu ne sjedis na glavi i da ga pustis malo da on radi nesto drugo.
Elem, morala sam razgovarati s njim, objasnit mu da je to malo previse, da jednostavno nisam taj tip, cak ni nakon sexa…ne diraj me vise…jesi dobio sta si htio…ajd sad :zjev:
U pocetku je mislio samo da mi je neprijatno jer smo tek krenuli, ali posto imamo bas dobru komunikaciju (a mislim da je to kljuc svega), shvatio je da stvarno nisam taj tip!
Svima nam treba vremena za sebe, i treba nam da nas partner razumije. A ako se volite, a volite se ocito, onda ce shvatit. Mozda ne odmah, rizikuj i koju svadju, svadje nisu tako lose kao sto ljudi misle…
hahaha koji problem? Ja tu ne vidim problem.
Jedan mladi Sarajlija suočio se sa naobičnim problemom. Kazujući da nema prijatelja dovoljno povjerljivog “ko to ne bi izbrbljao dalje”, na popularni lokalni internet forum postavio je sljedeću poruku:
…Prije stupanja u brak bili smo u vezi oko 14 mjeseci i ono u vezi ko vezi nikad nije bilo dovoljno vremena provedenog zajedno uvijek je falilo jos i jos …
Prije nekih 5 mjeseci smo se vjencali poceli zajednicki zivot. Ona je stvarno super zena, volim je tobe jarabi ko Boga … u te zajednicke maltene 2 godine, nikad se posvadjali nismo nikad nista ruzno jedno drugom nismo rekli …
Ali odkako smo u braku ona ne silazi sa mene. U svakom smislu! Ja sam se za 5 mjeseci udebljo 15 kila, ja ne mogu maknut nigdje ne da mi se pomaknut!!! Dodjemo s posla ona visi na meni, vikendom sto malo gdje odemo izadjemo opet visi na meni non stop ja se ne mogu pomaknut. Ja ne mogu rucati kako treba ona nece jesti ali ce mi sjediti u krilu dok ja jedem.
Ja “stravu” moram saljevat koliko sam zamalo saobracajki imao jer me ona gnjavi dok vozim pipka stipka.
Ne znam sta da radim ne znam kako da joj to suptilno pokusam objasniti da me popusti malo, bojim se povrijedit cu je, jer je jedno veliko djete. Stvarno imamo super zivot zdravi smo radimo oboje ne fali nam nista nikakvih problema ali ovo me zadnjih dana razvali. Probudim se u pola noci sav neshto “treperim”
Je li imao ko slicnih problema da podjeli kakav savjet…
Poruka je postavljena prije nekoliko mjeseci. Mladi muškarac dobio je brojne odgovore od kojih izdvajamo dva. Jedan iz muškog, jedan iz ženskog ugla:
1.
… tako obicno bude u pocetku, zena kada se zaljubi tako tako manifestuje, ne mozes koraka maknuti a da nje nema, ne mozes proci pored nje da ti se ne objesi oko vrata, koristi svaku mogucu priliku da ti se priblizi, da te dotakne, ne shvatajuci da u neko doba to pocinje da smeta jer pocinje gusiti.
Moj savjet je da budes vrlo vrlo vrlo obazriv oko spustanja intenziteta toga sto se desava, zena kada voli to je prekrasno medjutim kada prestane voliti onda nije dobro nikako jer ce sve ono sto joj se nije svidjelo pomnoziti sa 10 i onda te nema. Dakle dobro pazi da je ne povrijedis i nadaj se da ce se intenzitet toga lagano vremenom smanjiti (kao sto i hoce).
2.
Ja te razumijem! Evo, mozda je sok, ali te stvarno razumijem. Ne moze se covjek mazit 0-24, pipkat, maltretirat. Mene je moj muz na pocetku zabavljanja toliko mazio da sam mislila da ce mi kozu istanjit na pojedinim mjestima.
Mislim da je to mozda i do tipa…nije svako ni za mazenje, umjereno ok ali daj ba, ohani malo. I sto kazes, nije to ni sexualno, konacno sexualno ni ne smeta, vec to padanje jedno po drugom stvarno negdje treba imat granicu. Moze se volit nekoga i da mu ne sjedis na glavi i da ga pustis malo da on radi nesto drugo.
Elem, morala sam razgovarati s njim, objasnit mu da je to malo previse, da jednostavno nisam taj tip, cak ni nakon sexa…ne diraj me vise…jesi dobio sta si htio…ajd sad :zjev:
U pocetku je mislio samo da mi je neprijatno jer smo tek krenuli, ali posto imamo bas dobru komunikaciju (a mislim da je to kljuc svega), shvatio je da stvarno nisam taj tip!
Svima nam treba vremena za sebe, i treba nam da nas partner razumije. A ako se volite, a volite se ocito, onda ce shvatit. Mozda ne odmah, rizikuj i koju svadju, svadje nisu tako lose kao sto ljudi misle…
hahaha koji problem? Ja tu ne vidim problem.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- legenda reala
- Kontakt:
Jbt ove portale treba početi tužiti, ne možeš se više ni pojaditi na forumu ili zajebavati to postane TOP Vijest naših portala

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad kad i moje jadikovanje izbacelegenda reala je napisao/la:Jbt ove portale treba početi tužiti, ne možeš se više ni pojaditi na forumu ili zajebavati to postane TOP Vijest naših portala![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma jes' to, al' da je zanimljivo, moraš priznati...legenda reala je napisao/la:Jbt ove portale treba početi tužiti, ne možeš se više ni pojaditi na forumu ili zajebavati to postane TOP Vijest naših portala![]()
Cuj ne silazi s mene !
@Sarajlijica
Upravo sam obavijestio 2-3 portala, pa čekam ko će mi ponuditi najbolju cijenu.
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 16 okt 2012, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- legenda reala
- Kontakt:
Raule daj der link odakle si ovo skinuo??
Ma ovo se frajer na sax-com žalio davno nekad i sad oni nemaju šta da pišu i onda traže zanimljive teme po forumima
Denga sve je moguće

ta tema
http://www.klix.ba/forum/slomi-me--t102246s0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ovo se frajer na sax-com žalio davno nekad i sad oni nemaju šta da pišu i onda traže zanimljive teme po forumima
Denga sve je moguće
ta tema
http://www.klix.ba/forum/slomi-me--t102246s0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- raul-zakon
- Kontakt:
Da me yebeš ne mogu sad naći taj link...legenda reala je napisao/la:Raule daj der link odakle si ovo skinuo??
Ma ovo se frajer na sax-com žalio davno nekad i sad oni nemaju šta da pišu i onda traže zanimljive teme po forumima![]()
Denga sve je moguće![]()
ta tema
Uglavnom, skinuto je sa Cazin.net.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Legendo,jesi se to prepo da će neko koristiti tvoje postove bez tvoje dozvole 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- raul-zakon
- Kontakt:
Kad igraju Mirzini Netsi? 
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne pišem ja tamo, samo čitam.Dylan Dog je napisao/la:Legendo,jesi se to prepo da će neko koristiti tvoje postove bez tvoje dozvole
A ovdje i ne pišem toliko zanimljive postove širim narodnim masama
Ti bi se mogao početi brinuti
Ali da sam nebrojeno puta na našim televizijama slušao identične uvode u neke utakmice ili prvenstva u raznim sportovima, ono na kraju Dnevnika to jesam i fato se za glavu
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 16 okt 2012, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Samo nek ne izvlače postove gdje sam Safeta nazivao telećim pogledom,tih ni ja ne mogu da nađem da ih obrišem 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- legenda reala
- Kontakt:
Znaš da se nekad zapitam, da li su nam kolege forumaši poznati bh. novinari
Pročitam npr na forumu neku zanimljivu analizu ili uvod i onda navečer na tv-u, čujem Aleksandra Babića kako od A do Ž sve pročita

Pročitam npr na forumu neku zanimljivu analizu ili uvod i onda navečer na tv-u, čujem Aleksandra Babića kako od A do Ž sve pročita
Boris Bilić nas očito ne čitalegenda reala je napisao/la:Znaš da se nekad zapitam, da li su nam kolege forumaši poznati bh. novinari![]()
Pročitam npr na forumu neku zanimljivu analizu ili uvod i onda navečer na tv-u, čujem Aleksandra Babića kako od A do Ž sve pročita![]()
Ma slabo se šta ima kvalitetnog pročitat u zadnje vrijeme ovdje,uglavnom višegodišnja rasprava je li Pape maloumnik,mentalno zaostao ili pak najbolji selektor ikad
- legenda reala
- Kontakt:
Meni su najgori oni na Sajovoj temi što kažu, sve stručnjaci fol.Dylan Dog je napisao/la: Ma slabo se šta ima kvalitetnog pročitat u zadnje vrijeme ovdje,uglavnom višegodišnja rasprava je li Pape maloumnik,mentalno zaostao ili pak najbolji selektor ikad
A nisu ni svjesni ko sve čita i ima profile na ovom forumu
Nego šta ima kod tebe, kako život
legenda reala je napisao/la:I on od Amare traži savjete, pa kad se Amar razumio u žene![]()
e moj Amele nikad od tebe čo'jka
DRUG NEBI TI PUNCA
- raul-zakon
- Kontakt:
Koji si ti?legenda reala je napisao/la:Meni su najgori oni na Sajovoj temi što kažu, sve stručnjaci fol.Dylan Dog je napisao/la: Ma slabo se šta ima kvalitetnog pročitat u zadnje vrijeme ovdje,uglavnom višegodišnja rasprava je li Pape maloumnik,mentalno zaostao ili pak najbolji selektor ikad
A nisu ni svjesni ko sve čita i ima profile na ovom forumu![]()
Nego šta ima kod tebe, kako život
Pape, Džeko, Vranješ, Bogi, ili pak Ivica Osim?
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma život ide svojim tokom,kako godine prolaze postajem svjestan puno toga,sad tek kontam koliko sam bio glup sa recimo 16 godina a mislio sam da sam najpametniji
Život
[youtube][/youtube]
Život
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Nije bitnoraul-zakon je napisao/la: Koji si ti?![]()
Pape, Džeko, Vranješ, Bogi, ili pak Ivica Osim?![]()
Hajde evo za 16 minuta ti počinje utakmica idi se spremaj
Kako te sluša punac
Dylan Dog
Čime se ba trenutno baviš??
Šta studiraš??
Sad si vidim ozbiljniji nisi više isti onaj Dylan sa 16 godina
Oj da vidiš kakve ti nebuloze piše mali LBJ o Papetu na drugom forumu, čak ga i hvali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.