Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Tripleta 
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Kakva sezona..sad u utorak propisati krv na terenu pa kako bude..samo da odigraju muski i pametno bez glupih kiksova..pa koji god rezultat bude.
Zadnja izmjena: JuventinoVero, dana/u 02 maj 2015, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
#ALLEGRIOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eto navalili su da osiguraju ligu prije Reala i uspjeli su....skudeto ocekivan i ne pretjerano tezak..jednostavno smo za glavu ispred svih u seriji A..fina satisfakcija sto su momci uradili ono sto se ocekivalo od njih, posebno sto je to kompletirano sa ligom prvaka...
sto se tice naredne sezone i konkretno Kaseresa posto ga neko spomenu...ja bih njega unovcio koliko god mi drag bio, jednostavno staklen je previse i preveliki peh to je cudo jedno..uzeti novce za Kaserese i usmjeriti ih u Darmijana..Darmijan ce sad biti dostupan, a ionako uskoro valja mijenjat desnog beka, pitanje je da li ce za godinu-dvije biti dostupna povoljnija alternativa za Listajnera a dovoljno kvalitetna da nosi dres Juventusa
sto se tice naredne sezone i konkretno Kaseresa posto ga neko spomenu...ja bih njega unovcio koliko god mi drag bio, jednostavno staklen je previse i preveliki peh to je cudo jedno..uzeti novce za Kaserese i usmjeriti ih u Darmijana..Darmijan ce sad biti dostupan, a ionako uskoro valja mijenjat desnog beka, pitanje je da li ce za godinu-dvije biti dostupna povoljnija alternativa za Listajnera a dovoljno kvalitetna da nosi dres Juventusa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlFantasista
- Kontakt:
Za Darmiana nam obziroma na Bayernov, Unitedov i Barcin interes treba najmanje 20 miliona eura...
Ne treba zaboraviti da dajemo sigurnih 11 za Pereyru, ali prvo da mi završimo ovu sezonu. Gledam sad ovaj Real, može se s njima definitivno igrati...
Ne treba zaboraviti da dajemo sigurnih 11 za Pereyru, ali prvo da mi završimo ovu sezonu. Gledam sad ovaj Real, može se s njima definitivno igrati...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma šta ti gledašIlFantasista je napisao/la:Za Darmiana nam obziroma na Bayernov, Unitedov i Barcin interes treba najmanje 20 miliona eura...
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Gleda li ko Real?
Elem: Darmian, Rugani, Cavani, Berardi i jedan veznjak bi bili vrh vrhova ovo ljeto.
Elem: Darmian, Rugani, Cavani, Berardi i jedan veznjak bi bili vrh vrhova ovo ljeto.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to bi bio jako dobar posao, dugorocno...Rugani i Darmina unutra, a prodati Ogbonu i Kaseresa...iako mi je strasno zao Martina, to je igrac koji ima pravi duh Juventusa i strasno sam ga zavolio kako igra kod nas, al jbg sto je previse- previse je
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke našem Juventusu na novoj tituli prvaka, jednostavno smo najbolja ekipa u Italiji, bez premca. BRAVO JUVE!
Dočekat ćemo Real u još pozitivnijem raspoloženju i to je fino. Gledao sam Real zadnje dvije tekme i imamo se čemu nadati. Očajna im je odbrana i defanzivni blok, ali uvijek su tu vrhunski individulaci u napadu i naravno da moramo biti oprezni. Sevilla je večeras rano ''ispuhala'', jer su ostali bez snage. Dosta su se potrošili trkom i presingom, ali i takvi su mogli bar do remija.
Mi moramo pametno rasporediti snage, sa pojačanim presingom i agresijom na nekih 30-40 metara od njihovog gola, jer ova odbrana Reala je jako loša, bez pretjerivanja. Ako trkački i taktički odgovorimo izazovu, ubijeđen sam da možemo do povoljnog rezultata u prvoj tekmi. Samo pametno..
Dočekat ćemo Real u još pozitivnijem raspoloženju i to je fino. Gledao sam Real zadnje dvije tekme i imamo se čemu nadati. Očajna im je odbrana i defanzivni blok, ali uvijek su tu vrhunski individulaci u napadu i naravno da moramo biti oprezni. Sevilla je večeras rano ''ispuhala'', jer su ostali bez snage. Dosta su se potrošili trkom i presingom, ali i takvi su mogli bar do remija.
Mi moramo pametno rasporediti snage, sa pojačanim presingom i agresijom na nekih 30-40 metara od njihovog gola, jer ova odbrana Reala je jako loša, bez pretjerivanja. Ako trkački i taktički odgovorimo izazovu, ubijeđen sam da možemo do povoljnog rezultata u prvoj tekmi. Samo pametno..
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

http://www.vecchiasignora.com/topic/283 ... andoooooo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 02 maj 2015, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Mislim da možete do pozitivnog rezultata protiv umornog Reala. Samo je bitno da odradite besprijekorno taj trkački dio (a vjerujem da možete, jer ste relativno odmorni) i da presing bude na nivou, jer su Ramos, Pepe i Varane skloni greškama. Sem toga, odbrana mora biti na nivou, bez glupih grešaka. Što se tiče napada, možda budete koristili Sevillin recept (dakle stalni pritisak na bekove, ubacivanja, neki pokušaj duplog pasa itd), ko zna.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Aferim.messilla je napisao/la:Mislim da možete do pozitivnog rezultata protiv umornog Reala. Samo je bitno da odradite besprijekorno taj trkački dio (a vjerujem da možete, jer ste relativno odmorni) i da presing bude na nivou, jer su Ramos, Pepe i Varane skloni greškama. Sem toga, odbrana mora biti na nivou, bez glupih grešaka. Što se tiče napada, možda budete koristili Sevillin recept (dakle stalni pritisak na bekove, ubacivanja, neki pokušaj duplog pasa itd), ko zna.
Ako Kasiljas bude na golu onda
Iker aka refleks k'o u mrtvog konja, je siguran u prvoj postavi koliko i Cristiano tako da nema zime.VelaHavle je napisao/la:Ako Kasiljas bude na golu onda
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Gori Torino.
http://www.calcion.md/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.calcion.md/" onclick="window.open(this.href);return false;
Marotta: 'Normale che Raiola parli con i grandi club, ma non vogliamo vendere Pogba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Andrea Agnelli: "Prendere in mano la squadra il 15 luglio e riportarla alla vittoria, è per fare questo che ci vogliono le palle! Grazie Max".
Conte, ko te šiša...
Conte, ko te šiša...
Kun fejekun!
Evo da se i ja pridruzim.
Juventini cestitke na odlicnoj sezoni i na skudetu.
Valjda se sljedece sezone budemo duze borili za titulu
Juventini cestitke na odlicnoj sezoni i na skudetu.
Valjda se sljedece sezone budemo duze borili za titulu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Bravo Juve,bravo Max
Očigledno da je Max želio da sve brige završi do reala,malo jači sastav nego što sam ja očekivao i poprilično lagana pobjeda...ono što nam je trenutno vrlo bitno je da utakmica nije bila gruba,nije bilo povreda tako da sa nestrpljenjem čekam tekmu s realom.
Očigledno da je Max želio da sve brige završi do reala,malo jači sastav nego što sam ja očekivao i poprilično lagana pobjeda...ono što nam je trenutno vrlo bitno je da utakmica nije bila gruba,nije bilo povreda tako da sa nestrpljenjem čekam tekmu s realom.
Zahvaljujem raji koja nam je čestitala titulu.
Živi bili.
Živi bili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.