PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Kad Zukanovic poredi Hebibovica i Stevanovica, jos psuju legendama Osimu i Bazdarevicu sto njihov igrac ne igra u repki. Mazlumi imali ste Susica da vam gura igrace iz ekipe dok vam sad smeta Bazdarevic. Kakvi kompleksi

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Koga je to Sušić gurao u repki od igrača FKS ?Zeljo92 je napisao/la:Kad Zukanovic poredi Hebibovica i Stevanovica, jos psuju legendama Osimu i Bazdarevicu sto njihov igrac ne igra u repki. Mazlumi imali ste Susica da vam gura igrace iz ekipe dok vam sad smeta Bazdarevic. Kakvi kompleksi![]()
SARAJEVO
Nisam rekao da je Susic gurao u repku igrace iz FKSfico je napisao/la:Koga je to Sušić gurao u repki od igrača FKS ?Zeljo92 je napisao/la:Kad Zukanovic poredi Hebibovica i Stevanovica, jos psuju legendama Osimu i Bazdarevicu sto njihov igrac ne igra u repki. Mazlumi imali ste Susica da vam gura igrace iz ekipe dok vam sad smeta Bazdarevic. Kakvi kompleksi![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Idiot prizna da bazdarevic GURA igrace zeljeznogCMARAfico je napisao/la:Koga je to Sušić gurao u repki od igrača FKS ?Zeljo92 je napisao/la:Kad Zukanovic poredi Hebibovica i Stevanovica, jos psuju legendama Osimu i Bazdarevicu sto njihov igrac ne igra u repki. Mazlumi imali ste Susica da vam gura igrace iz ekipe dok vam sad smeta Bazdarevic. Kakvi kompleksi![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znaci ti otvoreno da Mesa gura uskotracne igrace.Zeljo92 je napisao/la:Kad Zukanovic poredi Hebibovica i Stevanovica, jos psuju legendama Osimu i Bazdarevicu sto njihov igrac ne igra u repki. Mazlumi imali ste Susica da vam gura igrace iz ekipe dok vam sad smeta Bazdarevic. Kakvi kompleksi![]()
domaća lekcija kako se bori i voli klub!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
To je vasa prica da gura...Stevanovic dobio poziv jer je zasluzio kao i Duljevic.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sto veli kad nije vas Susic supacki i neprofesionalno dovodio igrace iz Sarajeva ne znaci da Bazdarevic to nece radit sa zeljeznicarom. Fuj jbt

- TobeYarabi
- Kontakt:
ono kad lemdra izvodi penale

Aleksandar Kosoric 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:ono kad lemdra izvodi penale![]()
![]()
Posto penal
Da hoce Bogdo to raditi, muka vam svakako jer 70% repke sacinjeno od igraca koji su ponikli u FK ZeljeznicarFrancescoTotti je napisao/la:Sto veli kad nije vas Susic supacki i neprofesionalno dovodio igrace iz Sarajeva ne znaci da Bazdarevic to nece radit sa zeljeznicarom. Fuj jbt![]()
@Zukanovic Almir Bekic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma 99% mali su ti ti procenti.Zeljo92 je napisao/la:Da hoce Bogdo to raditi, muka vam svakako jer 70% repke sacinjeno od igraca koji su ponikli u FK ZeljeznicarFrancescoTotti je napisao/la:Sto veli kad nije vas Susic supacki i neprofesionalno dovodio igrace iz Sarajeva ne znaci da Bazdarevic to nece radit sa zeljeznicarom. Fuj jbt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mene bi bilo stid da igrac koji nije bolji ni od Hebibovica dobija poziv zbog ovakvih ogavnih poslova.
Da li bazdarevic dobija kovertu od misimovica ili je to na racun ljubavi i filozofije?
- MocMahale444
U startu greska, ovo je minobacac 60mm. Lendra je 82mm ili 120mmTobeYarabi je napisao/la:ono kad lemdra izvodi penale![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
i koliko košta penal ?
bankrotirat ce vam željana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zeljkan> Krupa 
Inace Hebibovic je igrac kojem ste **** majku sad ga dizete u nebesa...sad vam je odlican i igrac za repku je hahahahahahahahah a ko ce sa vama realnoFrancescoTotti je napisao/la:Ma 99% mali su ti ti procenti.Zeljo92 je napisao/la:Da hoce Bogdo to raditi, muka vam svakako jer 70% repke sacinjeno od igraca koji su ponikli u FK ZeljeznicarFrancescoTotti je napisao/la:Sto veli kad nije vas Susic supacki i neprofesionalno dovodio igrace iz Sarajeva ne znaci da Bazdarevic to nece radit sa zeljeznicarom. Fuj jbt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mene bi bilo stid da igrac koji nije bolji ni od Hebibovica dobija poziv zbog ovakvih ogavnih poslova.
Da li bazdarevic dobija kovertu od misimovica ili je to na racun ljubavi i filozofije?
Miske ne salje koverte, samo aktovku punu para
a sve to bilježi u svooju štednu knjižicu i dodaje hadzijskih 7% kamate
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gdje su Tuzlaci. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.